Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én azok a szörnyetegek közé tartozom akik olvassák a sztorit 1 MMO-ban.

Nem sietek én sehova, illetve 1 hét múlva rakom át másodlagos játéknak ezt mert megyek mást játszani.
'Azért majd követem a történéseket a játékkal kapcsolatban'Néztem én is guide-t erről a Road of Lament+Fallen Pride Abyss-ról, azok tényleg elég egyszerűnek néznek ki.
Lehet majd kiszedem Epic geart onnan.
Illetve a 960-as Ghost shipet sem ártana már elérni még reset előtt.Ja tényleg a Rapport témával ti mennyire haladtok? Mert én mindig elfelejtem meg lusta vagyok foglalkozni vele pedig az sem egy haszontalan dolog.
"bár elég kevés charismam van és úgy nem enged sokat, kéne potikat is keríteni hozzá'
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

'Azért majd követem a történéseket a játékkal kapcsolatban'
"bár elég kevés charismam van és úgy nem enged sokat, kéne potikat is keríteni hozzá'