Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem latod.. pont az a lenyege. ilyen szamszeru dps kiiras nincs. A vegen lathatod hogy ki az MVP es damage dealt vagy stagger dealt. ha legfelul vagy akkor az egyik legnagyobb sebzest te adtad. Egyedul s legion raid es Abyss Dungeonok bossainal van HP mutatas.
-
Roland861010
veterán
Reggelt még egyszer,
Nincs valami módja annak, hogy a bossok hpjat lássam guardian raidben? A másik pedig, hogyan lehetséges a végén megnézni nekem mekkora sebzésem volt? -
Roland861010
veterán
Reggelt,
Mayhem vs berserker technique.
Szerintetek melyik a jobb vagy kezdő barát? -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
En is eltoltam parat... de igen szerintem is pfaszsag. Annyi hogy meg tudok venni parat az eventbol.
-
Sirandrish
legenda
Már majdnem el is felejtettem mennyire szánalmas a játék Honing része.
Gondoltam, miel hogy 19.én lejárnak a 10%os könyvek, csak elhasználok párat belőlük, és mondom a palára rámegyek..
Olyan 15 tryt toltam, MINDET 30-40% körüli chance-el, és 2 sikerült...
Ott rohadjon meg az összes könyv ahol van
-
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt memtem a kedvencekhez.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha nem lesz szerver legközelebb, akkor kukk rá erre...
-
Roland861010
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nincs twitterem nem is szoktam vele foglalkozni!
Szóval köszönöm
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Lelőtték őket...nem jött be elég della...ennyi volt

-
BoneDragon
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Elmentek kirándulni.
Karbantartás van. -
Roland861010
veterán
Hol vannak a szerverek?
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem volt 5 altom.
-
Roland861010
veterán
Ti üres járatban mit szoktatok csinálni? Mármint játékon belül?
Tegnap nem volt időm játszani meló miatt viszont most reggel néztem hogy a chaos dungeon bonus 0/100 .
Az gondolom a mai reset után lesz 20/100? -
F34R
nagyúr
Koszi sracok, lassan tolom 1340 vagyok innen mar nehezebb lesz feltornaszni mint tier2 ben.
-
Remiel
őstag
Keress olyan guildet aminek a shopja magas, a csütörtökönként onnan meg a kikötőben vedd ki ami a hajókban van, ad valamennyit az event ami még fut, némi PVP és onnan is jön, chaos, guardian és annyi, ha van altod akkor azzal/azokkal ugyan ez. Nekem nincs szóval 1410 - en elég szívás az upgrade, pl a fegyver 16 ról 17 re kb 1200 vagy 1500 kavics és a napi dolgokból szerintem még 200 se nagyon jön, hogy a Leapstone - t ne is említsem. Ezen a szinten igazi szívás a honing hacsak nem csinálsz 5-10 altot.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor csak Chaos Dungi, Guardian? mert most csak azok az adottak.
-
F34R
nagyúr
Tier 3 szigetek kozul mik ajanlottak matihoz?
-
Sirandrish
legenda
Phase 1 az könnyü. Első 1-2 alkalommal tűnik kicsit "bonyinak", de nem az. Phase 2 se nehéz, csak oda már 2 együttműködő csapat kell. Phase 3at meg még én se toltam...
Meglett a full set, így már nem volt meg rá a motiváció.
Hard raidekre is csak azért megyek be, mert jó pénz, meg eshet bika ékszer, meg mert ha nagyon kell, kb le tudom solózni...
Meg mert heti 1szer lehet, aztán nem nagy dirrdurr
-
Sirandrish
legenda
Ahogy már mondták, a full Argos legyen a cél, de mivel hetente csak egyszer tudsz bemenni, így sanszosan minimum 3-4 hét lenne csak onnan (attól függően milyen gyorsan érsz fel 1385re vagy 1400re), így a Hard raidekből is szedheted addig kifele..
Csak ne ugyanazt a darabot mindkettőből
-
vlaho
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Oké srácok
De ha már ide tévedtem, kérdeznék.
Elértem az 1370-et, van értelme kiszedni az alap legendary ruhát, vagy csak gold kidobás és inkább az argos szettre kellene fokuszálni? -
vlaho
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Csütörtökön 11-kor, vagyis most nekünk délben, mert az óra átállítást lusták megcsinálni.
-
Roland861010
veterán
Mikor van heti reset?
-
válasz
Roland861010
üzenetére
2-3k gold volt anno, legutóbb amikor néztem már 5-6k.
Mielőtt meguntam mindent vettem belőle valami 8-9 szettet.
#nemszeretnekakurucinfon -
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mennyibe fájt?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Yep
Omen.. -
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez valami Skin?
Amúgy itt egy magyar YouTuber mindenről is beszél részletesen ha valakit érdekel.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Később jobb lesz, annyi, hogy a chaos és a boss buildek különböznek, de van 2 slot amibe el tudod menteni őket.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Meg kell tanulni használni a karaktert. Ez mindegyik másik karira is igaz egyébként
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
akkor csendbe maradok
gunslingerrel azert a harom stancebol valamit csak el kell tudni loni
Eddig 1x voltam flowba, skill skillt kovetett. nem is volt sok dps kieses. Az nagyon tetszett. Persze kellett a support is hozza. -
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tetszik amúgy igen de ez egy elég nagy hátrány.
Mire el nyomok valami kasztolos képességét már nincs ott a boss. -
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Szokj hozzá, mert a Barzerker ilyen...
Sőt..kb minden karakter elég hosszú cooldownokkal operál
Egyébként a Berzihez még annyit hogy kicsit olyan vele a játék mint egy Sorcival, mert a skilljei elég lassúak, és a bossok előszeretettel ugrálni el mire elnyomod a skillt, szóval nem árt alaposan megfigyelni a bossokat hogy tudd, mikor mire készül, különben nagyon sok DMG pukkan majd a semmibe, és a hosszú CD-k miatt, lóf*sz sebzésed nem lesz.
Ez persze minden lassabb karakterre igaz
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Youtube-n is vannak amugy, erdemes late game jatekosoktol ellesni par dolgot, aztan ahogy fejlodsz epitkezni a vegso buildre.
Persze ez sok mindentol fugg, lehet valami objektiven "meta", de lehet neked nem esik kezre vagy mas a jatek stilus.
Pl Artilleristnel is van ket csapat, sokan crit+swiftness masik full spec-re eskusznek. Attol is fugg hogy milyen gearrol van szo etc. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
maxrollon vannak build guidek minden karakterhez.. legalabbbis en onnan probalkozok
-
Roland861010
veterán
Berserkernek van valami tuti build?
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez eleg jo

-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, en is azt vettem eszre, hogy az ajanlottol azert joval magasabban kell legyek hogy egyszerubb legyen. Most az elso Tier5-as guardiant tudom csak tolni a pancelos kotsogot. Ez idiotan mozog, amivel erdemben dps-t tudnek rasozni azon nincs animation cancel, igy altalaban becopok jonehany sebzest. Ktsg modjara probalok long ranged shotokat tolni mert akkor nem bac le egy pofont.
-
Busterftw
nagyúr
En igazabol mindennel szenvednek ami nem Paladin

Egy altom van 1100-on Artillerist (akartam valami rangedet), ott a shield azert megvan meg tankosabb kicsit mint a tobbi, de Paladin utan egyszeruen hianyoznak mindenhonnan a heal meg a shield.Most 1385-on a shieldem kb 8k-t healel amikor lejar, ezt kb 22 masodpercenkent el tudom tolni, ha proccol gem akkor elobb is.
Szoval lassan kb 20-k healelek 1 perc alatt ha ugy van es akkor meg nem beszeltunk mas healrol.
Igy ha lassabban is de eletben maradok, mert ha nem utnek akkor siman felhozom magam, mig DPS-el ha elfogy a potion akkor kb ennyi volt. -
Busterftw
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Talan arra lesz Punika Pass, egybol 1100

Engem a summoner vagy az artist? erdekelne majd. -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
De ne ugy mond mintha az altalanos lenne
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
"soha többé T2"
Dettó, mondjuk én azért mert nem játszom többet.
-
Busterftw
nagyúr
Altalaban igen igy van, ha ket support jon ossze akkor megy a reroll.
Bar nem mindenki, mert pl en toltam le 1370 abyss bosst ugy, hogy csak mi ketten a paladinnal maradtunk eletben, a ket dps behalt.
Persze tovabb tartott mert nincs sok DPS-unk, viszont eletben tartottuk egymast rohogve
Ha nincs wipe mechanic akkor siman hozhato ket supporttal barmi.
-
Sirandrish
legenda
AAAh..a 4. karim is T3 lett...soha többé T2
-
-
Busterftw
nagyúr
Neten vannak Bard DPS buildek, ha van idod lassan osszerakhatsz egy buildet/felszerelest hozza.
Sokan palaval is csinaljak ezt, mert pl solozni, chaos dungeon stb jobb egy dps build, illetve nem feltetlenul jobb, de gyorsabb

Persze komoly raidre nem mennek DPS-kent, mert kivagnak
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
en T1, T2 nem szigeteztem mert lusta dog vagyok... viszont tier 3-ban mar nagyon is fog kelleni ugy latom. Foleg hogy itt a legnagyobb a szivas a honingal.
Tobbiekhez is lenne egy kerdesem... ugye a Bard az healer/support lenne. Mitol van az hogy olyan dps szamokat latok egy illetonel hogy leszakad a pofam? az osszes Guardiant solozza par perc alatt.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
1-2 sziget kifilézésével lesz annyi alapanyagod, hogy 900+ig fel tudd tolni magad..
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
-
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi!
Csak olyan marha kevés időm van játszani, hogy próbálok minél hamarabb eljutni odáig, hogy dungik meg ilyenek meglegyenek. -
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Konkrétan azt írtam hogy "A vernes küldiket kell végigcsinálni"...
Nah mindegy..a lényeg hogy megvagy.. -
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó nekem ezek a fél szavak semmit nem mondanak még .
Arraentem amerre a játék vitt eddig .
De ezek szerint nem jó szigeten voltam. -
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Szerintem 3 hsz-el feljebb pont ugyanazt írtam
-
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A végén van a lényeg Vern küldi

Ott minden küldetést végig kell csinálni vagy van ajánlott?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
A Geart chaosból(és/vagy raidekből) tudod kiszedni, és a chaos elérhető a Vern küldisorozat után...
-
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy kicsit bővebben?
Hol kapom meg vagy automatikusan megadta vagy csak nem figyeltem ?Fent északra menjek a geart össze kapni ?
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Ez az ark vadaszat a az endgameig kitart. roviden az egesz quest a story
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
A vernes küldiket kell végigcsinálni, és onnantól unlockolsz mindent, amihez az ILV-d megvan..
-
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor majd közben kapom meg a chaos dungeon meg raides küldetéseket is ?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem kell (és nem is tudod), végigcsinálni..
-
Roland861010
veterán
Helló,
Meg lett az 50-es szint de még a Finding the Arkot csinálom 2/7 .
Gondolom ezt végig kell csinálni !? -
Remiel
őstag
ha a maineddel megcsináltad volna a skill poti is meglenne már és az alt nem kapta volna meg
-
Busterftw
nagyúr
Most Feitonban kaptam egy roster questet az alttal (amit mainnel mar megcsinaltam),
ami adott egy skill point potiont.
Ezt a mainem is megkapja? -
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Roster lv-t kb a küldik adják a legjobban, szóval hajrá
-
duvi
nagyúr
Itt egy részletes leírás Achateshez. Ha legalább ketten tudjátok a csapatból, hogy mit kell csinálni, akkor simán lehozható. Ha csak egyedül te, akkor szívás.
"A gunslinger gear viszont nem jo masra, igy azt akar kukazhatom is nem?"
Ha jó a set (és van rajtuk még tranzakciós lehetőség), akkor érdemes eladni az AH-ban.Szerk:
#1804 Roland861010
Mindenképpen érdemes a mellék küldiket is megcsinálni. Még utólag is, mert a teljesítésük után mindig kapsz XP-t, ami kelleni fog a combat és roster szintek növeléséhez, achikhoz és az adott régió 100%-os teljesítéséhez. -
duvi
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Sorry és köszi a kiigazítást!
-
F34R
nagyúr
-
Roland861010
veterán
Helló,
Mennyire éri meg a mellék küldiket megcsinálni szerte a világában 50-es szint után ?
Szeretek felfedezni, gyűjtögetni meg ilyenek szóval nem rohanok a játékkal .
Van glorym is vagy mi ami még 2 napig aktív meg van egy 5napos még a bagban is. -
duvi
nagyúr
Punika questlánc után bemehetsz a T3-as Chaosokba és Guardian Raidekbe "öltözködni". Szedj össze egy elfogadható kezdő T3-as setet és érd el az 1370-es ilvl-t. Ha megvan, mehetsz tovább a storyval, South Vern küldetéslánccal. A T1 és T2 matikat - amik nem boundosak - eladhatod, vagy félreteheted egy jövőbeni altodnak.
-
F34R
nagyúr
Udv
Skacok eljutottam Punika questline vegere.. hogy smit tovabb? nem voltam meg bent chaos dungeonban, T2-bol megmaradt ilvl 1100-n vagyok meg egyelore.
A T1 es T2 matikat, gearekkel mit kezdjek? tartsam meg ? character lvl 52, roster 43..
teruletek ~25%-osak. Sztem Vern elott ezeket meg kellene csinalnom, mert meg a skill potikat sem tudtam osszegyujteni. Ez kb mennyi ido?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

#nemszeretnekakurucinfon

Eddig 1x voltam flowba, skill skillt kovetett. nem is volt sok dps kieses. Az nagyon tetszett. Persze kellett a support is hozza.