Hirdetés
- RAM topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
Daelion #1686 üzenetére
Most nyomtuk le Argos Phase 2-t.
Guildel, voice chaten, úgy hogy többen is most mentünk először, egyből lement !!!
Öröm volt így játszani. Mondták mit kéne csinálni, csináltuk és le is ütöttük...
Kafa..
Jövőhéten még egy kell, és meg is lesz a fullos "Argos set"...
Most vegyesen van a hard raidessel, de a CHD kell a papának -
válasz
Daelion #1677 üzenetére
Szerintem a játék fájdalmas pontja, hogy nem lehet együtt játszani pl itt a ph!-s tagokkal, mert szar a szerver elosztás része.
Mindenkit kb random bejutott valahova és jó eséllyel 1-2 emberrel játszik akik vagy megunták már vagy nem.
De így nehéz multizni.
A retardáltak meg már mindenhol ott vannak... -
F34R
nagyúr
válasz
Daelion #1636 üzenetére
Ugy mondjatok mintha matuzsalemek lennetek.
En meg most kezdtem igazan mmozni pedig same age, a blade & soul bohockodasom nem neveznem merfoldkonek. Aionra raneztem de az nem fogott meg.
Visszaterve en sem szeretek online masokkal foglalkozni, koztudottan introvertalt vagyok.
Viszont a randomokra ra vagyok szorulva, mert egy abyss vagy guardian raidhez kellenek. pl raid lvl 1 legalja le se megy pedig szintre mar jocskan megvagyok.
-
duvi
nagyúr
válasz
Daelion #1557 üzenetére
Ha jól tudom, lvl 30 alatt letiltották a global chatet, hogy megnehezítsék a sok gold seller spamelését. Erre írtak botokat, amikekkel gyorsan felszintezik őket legalább 30-ig, hogy tudjanak gold hirdetéseket tolni a chatre. Amiket mi folyamatosan jelentünk és ennek következtében mennek a bannok, amire ők ismét indítanak új karikat ... és ezzel bezárul a kör
-
-
Ellia
addikt
válasz
Daelion #1531 üzenetére
Én a storyt egy seggel letoltam, "G-G-G-G-G...G". Ékszerek hamar megvannak, class-os is abyss-ból + a set is akkor már. Egy jobb csapattal a két abyss nettó 20 perc.
Ma chaosból esett egy kavics, 650 aranyért ment el
Holnap, ha lesz időm végig szaladok Feiton-on, hogy mehessek tovább chaosban/abyss-ban. Aztán jöhetnek a szigetek.
-
válasz
Daelion #1529 üzenetére
Azt mondjuk nem értem, miért, mert mész két kör Chaost Yorn Level 1-4-en, aztán megvan a full kék vagy lila T2 accessory set.
Én 600-ig már megcsináltam egy halom szigetet, T2-est is, így amikor elértem csak megvettem marketről a 802-es setet, a meglévő T2 honing mattal 963.33-ig simán felmentem. Az 1000 még gyorsan meglett, de most kezdte el nálam a fail sorozatot 1020-nál mehetek megint szigetköröket, mert "Mordor" nem kényeztetett el materiallal :D
-
válasz
Daelion #1495 üzenetére
Szerintem a játék legszórakoztatóbb része, nem nagyon van veszíteni valód, ha kipróbálod.
Simán hozható randomokkal, az első héten necces volt, de a T2 raideken már ritkábbak a teljesen fogalmatlanok.
Tegnap 3 olyan randommal toltam a T3 raidet akik elősre voltak ott és egyszer wipeoltunk összesen. -
-
Ellia
addikt
válasz
Daelion #1486 üzenetére
A két Yornosat fusd le mindenképpen, ad annyi kristályt amivel a set-et ki tudod venni. Abszolút nem nehéz, mechanika sincs igazán (dodge meg bogyószedés azt kb. hello) - az előtte lévőkhöz képest 0 a nehézsége. + ugye itt esik ékszer amin a kasztodnak megfelelő engraving van - az elég erős buff.
Ha meg elront valaki valamit akkor se történik semmi. Éledtek és csináljátok újra - a többséggel meg lehet beszélni/meg lehet kérni, hogy mondják el mit kell csinálni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Daelion #1486 üzenetére
Van egy magyar Youtuber gyerek, aki a 960as abyssig mindegyikről csinált tutorial videót. Brutál jól el van magyarázva, és a randomok meglepően ügyesek. Szerintem nagyon kevesen mennek be úgy hogy nem néznek utána. Persze pár resi így is boritékolható, de nem olyan vészes a helyzet mint sokan goldolják
-
scyllafren
senior tag
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Daelion #1367 üzenetére
AH-bol nem lehet legendary venni.
Ha nem akarsz chaos dungeon dropra varni, akkor a T2 blue-t aproert megveszed.
Aztan Abyssbol esik a cucc amibol legyartod(vagy esik gear)
Elonye a craftolt legendarynak (vagy purple), hogy vegtelenszer legyarthatod (love kerdese), igy ha esetleg szar quality jott ki, akkor szetszeded es legyartod megint.
Bar ez T2-nel meg annyira nem szamit. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Daelion #1334 üzenetére
Nem vagyok veresszaju feminista, de nalam ez mar atlepi a hatart joizlesben, es nem csak a ruha, de a karakter alakja is. Persze ettol meg jatszok vele, mivel gender lockosak a classok. Mas jatekokban foleg castereken a hosszu klasszikus magus robe/kopeny tetszett, meg a ffi karaktereken is.
A warriorok ruhaja meg tulcsicsazott. Persze valoszinuleg vannak szolidab skinek is, a fizetosok kozott. Talan a sajat szigeten volt egy wardrobe menu, ahol pont volt egy ruha ami jobban tetszett, de hiaba volt unlockolva, nem tudtam aktivalni sehogy. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Daelion #1317 üzenetére
A heten en is megprobalom ultrawide-on. Szinten van olyan monitor csak lusta voltam rakotni a notit. En is azt varom tole, hogy hatha atlathatobb lesz a harc. Tul kozel van a kamera, oriasiak a bossok es nagy a range-uk.
Melyik lehet vajon az a class ami a leg mozgekonyabb es legkevesbbe erinti az animacio lock?
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Daelion #1313 üzenetére
Ket palaval nekem is jo tapasztalatom volt eddig, ugyan a party dmg ilyenkor nagyban csokken(het), de felvaltva dobaltuk a shieldeket a palaval egyik abyss dungeonban es a ket dps-nek semmit nem kellett helyezkedessel stb foglalkozni.
Alltak a boss elott a shield/damage reduction boost meg nyelte be a boss dmg-t -
Pedig a patch notes alapján egyértelmű. Itt nincsen ide-oda rángatva a droprate, nem írnak el pár nullát, hogy utána szerver szintű rollback legyen, mert akkora kárt okoztak.
Hrigh_77: Én nem ismerem a játékot egyik keleti régióból sem, de simán benne van a pakliban, hogy maga a netkód ennyi playert enged egy szerverre és vagy régióra, hiába bírna többet az adott vas alatta. Nyilván ők is látták, hogy ez kevés lesz ide, de a végrehajtás előtt átmegy pár kézen a döntés.
Távol álljon tőlem, hogy védjem őket, NWvel én is szívtam 0daytől, baromi jó alap volt, de elb*szták, patchről patchre nyírták ki a játékot. Maga az AG majd 10 éve létezik, de az NW volt az első saját játékuk, amit befejeztek (mármint eljutott a kiadásig), illetve az LA az első AAAs címük, amit publikálnak. Szóval tapasztalat az nincs sok mögöttük (ez már abból is látszik, hogy valószínűleg sokkal jobban jártak volna, ha előbb kiadják az amúgy készen lévő LAt és még egy ~fél évet hegesztik a NWt).
-
BoneDragon
veterán
Mondjuk az tényleg vicces, hogy Amazon bevallása szerint a szerverek kapacitását nem tudják növelni, csak újakat létrehozni.
Tényleg úgy érzem sokszor, hogy van egy maréknyi ember aki tudja használni a saját technológiájukat és érti is, többiek meg most tanulják. Aztán lesz ami lesz. -
kigyi_23
addikt
Én 1 nap tudtam csak belépni eddig akkor is csak huszonpár szintig. A gond ott van, hogy amire hazaérek 20k várósor van ami ugyan mostanra már csak 11, de amire beenged lesz 10 óra akkor max 1 órát tudok játszani 5 óra várakozás után, hát ez elég rossz arány. Szerintem én a 36-os szintet úgy 2 hét alatt érem majd el.
-
Peace
nagyúr
"nem is nagyon tudom mit vártak egyesek akik szerint ez csak egy 'mobil' játék"
Mobiljáték hatást kelt több elem, én inkább így tudnám kifejteni. A nagy quest ikonok és hogy quest npc-től npc-ig futosgálsz és közben dobálja az arcodba a nagy csilli-villi achi logókat. De azt is hozzáteszem, hogy engem ez mind nem zavar, mert kegyetlenül ráfüggtem és nagyon élveztem szombat-vasárnap. Kicsit jobban örültem volna ha több a mob gyakás, de csak a quest-eket éri meg csinálni. Viszont ahogy írtátok, hogy csak az endgame a lényeg, az addig vezető út nem is annyira, így már nem is olyan fájó. Én az instákat imádom eddig a legjobban, azok piszok hangulatosak! Nekem kicsit betett, hogy a nyakamba zúdult minden lehetőség a várostrom után. Ott kicsit belesajdult a fejem és inkább el is rejtettem a temérdek lila guide quest mutatót. Majd egyszer foglalkozom velük........ -
toxicjew
addikt
Szomorú, mert így csak 1 módja lesz, hogy javuljon a helyzet, ha a játékosok feladjak... Aki barátokkal játszik az kötve van, aki elnyomta a founders packot az nem akarja bukni, ugyanez a twitch droppal is. Hiába kapunk ajándék founders packot, az már nem a teljes csomagot adja majd. Jól megcsinálta az Amazon, nálam ezzel be is lépett a top 3 legbalfaszabb jatekkiadok nívós listajaba
Tudom, ettől nem lesznek álmatlan éjszakáik...
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
Én a The Old Republic-ot toltam, de az is kifújt pár hónap alatt. Pedig még aktív magyar klán is volt, de így is. 7 évig toltam a Lineage 2-t, jó volt a társaság. Itt ugye nincs senki, de jó kis Diablo pótlék igényes köntösben. Valószínű nem maradok itt endgame-re farmolni társaság nélkül, de amíg élvezem, addig maradok.
-
Peace
nagyúr
Most én is elmegyek Forbidden West-re meg Elden Ring-re. MAjd kiderül, hogy utána mennyi kedvem lesz visszatérni. De ezt a hétvégét mindenesetre nagyon élveztem! Szép is, igényes is, az insták nagyon adják! Kicsit fos, hogy nem érdemes mobokat ölni, csak még küldetéstől küldetésig, de a hangulat nekem bejön. 2011 óta nem MMO-ztam........
-
Ribi
nagyúr
-
Ribi
nagyúr
Szerintem is csak peched volt, sikerült kifogni rossz klánt és ez alapján ítáled meg a dolgot.
Ugyancsak régóta vagyok egy guildben és nincs ilyen tapasztalat. Persze voltak akik más klánból jöttek át hozzánk, mert nem bírták a máshol. Így valszeg te is pont a rossz klánt találtad meg. Ilyenkor kilépsz onnan és mész máshova. Most is Kadan-ra mennek a sztrimerek. Attól félek tele lesznek extrovertált megmondó emberekkel. Na ott nehéz lenne értelmes klánt találni. Illetve nagy klán esetén mindig lesz akinek nem tetszik a mondókája. /trollon: Lehet neked kicsit kicsi a tűrőképességed. /trolloff.#138westlake : Mivel csak VPN-el lehetett nyomni így azért elég kevesen játszottak. Mondjuk most se nagyon kap hírverést. Nem úgy mint NW.
-
Sirandrish
legenda
Van már pár év MMO a hátam mögött, de én nem tudnám így leírni a magyarokat.
Én igazából keresem is a magyar társaságokat, mert mégiscsak ez az anyanyelvem, de mivel nem vagyok 12 éves, így simán meg tudom válogatni hogy ki "érdemes" arra hogy foglalkozzak vele, és ki az akit leépítek az ismerősi körömből...
Emellett pont ugyanígy vagyok az angolokkal, csehekkel, olaszokkal, bármivel...mindenhol vannak bunkó parasztok, és mindenhol vannak értelmes, segítőkész emberkék is..
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom -
toxicjew
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest