Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Én múlt héten kezdtem neki az Adventure Tome-nak de inkább ott ahol ad skill potiont.
A könyvek vagy mik úgy AH-ból már olcsón megvannak. Ezekkel kb elmész 50-70%ig (meg a pár dolog amit szintezéskor felfedeztél)A hidden story küldik is hamar mennek guide alapján, ezek adnak kindness stb pontokat amik jók a rapport miatt.
Amihez semmi türelmem nincs az a cooking... Alapanyagot nem tudsz AH-ba venni, na meg a field boss is sok idő.De amúgy egész frissnek hatott ezeket elkezdeni.
Én még szerintem elszenvedek 1445ig komótosan, relic gear sem lenne rossz, aztán meglátjuk. -
Sirandrish
legenda
Nekem amúgy semmi bajom nem lenne vele ha a Chaost meg a Guardianokat lehetne rendesen farmolni. Aggyon kevesebbet, de ne két kört lehessen menni. Akkor lehetne érdemben haladni 1 azaz EGY karakterrel is ugye, és nem kéne a rengeteg altkarakter.
Mindegy...jópár száz órám van benne egy gold pack áráért, és még van vagy 2300 kék kristályom most is, szóval nagyon is megérte az "árát"
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ket Chaos es 1 Guardian ha nagyonjo vagy... talan. Azok az Una taskok amik great leapstonet adnak altalaban hosszuak vagy coophoz kotottek. mar is kilepett az ember az 1 orabol. Az eventes cumo idohoz van kotve, ugy mint a Field boss es az Island Adventure is.. Bevallom hogy a terulet Tome-ra egyaltalan nincs idom, a second awakening questlinet sem csinaltam meg. stbb.
4-5 orat lazan bele kellene tenni minden nap. Es akkor mar meg is erkeztunk az Addiction hoz.
-
Sirandrish
legenda
Azért fullad ki hamarabb (nálam), mert a Genshinbe azzal a napi 20percel eltudod érni azt hogy ne maradj le, majd ha jön event, vagy új terület, annak neki tudsz feszülni. Itt napi 20 perc semmire sem elég.
Vagyis éppen 1 karaktert be lehetne sűriteni, mert 3 naponta ráérnél betolni a guardianokat, a chaost meg egy másik nap, és akkor csak az Unas Taskokat kéne tolni, viszont úgy év végére se lenne meg az 1445 pl.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem gondoltam volna hogy hamarabb kifullad mint a Genshin.

A honing megolte az egeszet, az hogy a heti-ketheti cumo 5 perc alatt eleg az mar nekem is fajdalmas, kozben meg goldbol is csak limitaltan tudsz osszeszedni (eddig pl az Unas nagy ladaban sem volt meg egy nagy goldbar sem) ugy meg nem igazan gazdasagos. -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
okes. Kar erte jo ugynok volt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az ennyi az veglegest jelent vagy fel felnezel egyszer egyszer? 1400 folott tenyleg szivas a honing.... sokba is van mint gold, mint mati szinten is.. kicsit en is faradok mar.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pfu.. sajnalom. pedig szerettel vele jatszani.
Nem akarok megegyszer Gunsligert... max Male Gunnert. Akkor sokminden kuka kiveve a materialok meg esetleg az engraving boxok maradhatnak. Az a baj hogy igy emlited az alt utalatot, sokkal tobb idot nem akarok elcseszni vele, azert hogy egy kis leapstone meg csekely material atadodjon.
-
Sirandrish
legenda
1. Nem
2. Ha csak és kizárólag a main "támogatása" a cél, akkor olyan alt kell mint a main..
3. Lásd előző pont...
4. A bennük lévő skillt (CD vagy DMG marad) lehet pénzért forgatni. LV5ös kavicsokat még majdnem ingyen... Mellesleg amit drágán tudnál venni, az azt jelenti hogy drágán is tudod eladni..
5. Az adott Tierbe már nagyobb LV megy bele, szóval azt mondanám nem...kivéve ha T3as a cucc..
6. Mert nagyon felhígult a piac ezen része. Már a közepes vagy majdnem király cuccok is szaréhugyé mennek. Cserébe az igazán ütős max rollos cuccok meg majdnem megfizethetetlenek. Ha mákod van 1000 óra alatt esik egy olyan
Egyébként ha már ennyit írtam, bejelentem hogy kb 3 napja abbahagytam a gamet. Szerdán a maintenance miatt nem tudtam játszani (éjszakás voltam), és rá kellett jönnöm hogy egyáltalán nem hiányzik. Konkrétan hetek óta csak az Una's taskokat toltam, az majdnem meg is lett mind, viszont a játékot magát egyre kevésbé élveztem.
Az effektív End Game-t nem élveztem, az altkarizás az agyamra ment, és a honing...egyenesen katasztrofális ebben a játékban. Találkoztam már lehúzós rendszerrel, de ez...magasan veri a mezőnyt!
1435ig jutottam egyébként...egy utolsó nekifutással meglehetett volna az 1445 (talán), de nem éreztem volna hogy attól nekem bármi jobb lenne.
-
F34R
nagyúr
A multkori ota kicsivel jobb lett a Gunslinger build, de azzal a mozdulattal hogy nagyobb lett a dmg, sokkal rosszabb a defense.
Lenne meg par kerdesem ami szamomra nem annyira egyertelmu...
1: Vannak Tier1, Tier2 Gearek, Accessories, gemek.. Ezekrol a skilleket, le lehet szedni es atvinnni a Tier3-as buildemre?
2: Ha akarok Altot kezdeni, akkor a mostani storagebol mik maradhatnak meg? gondolom a gear az kuka, a materialokbol csak a normal adhato at, accessories valoszinuleg hasznalhatatlan nekik.
3: Melyik class az ami minimalis idoraforditassal el tud evickelni mondjuk tier3-ba hogy a main karit segitse? (valami olyasmi kellene ami szogegyszeru, med-high dps, nincs sok skill swap mint gunslingernel ami azert eleg idegesito is tud lenni stb)
4: Gemekenel ugye random a skill atvitel ha jol latom? ami azert nagyon duhito mert egy epkezlab sincs, AH-ban meg olyan aron mennek darabjai amit most nem tudok kifizetni goldbol....
5: Chaosbol erdemes csak skill ativitel celjabol megtartani pieceket?
6: Oreha es mas domainbol szinte sosem viszik el az Accesoriest, sokszor meg 10 goldert sem. sok kacat van a storage-be amitol mar meg kellene szabadulnom mert nem igazan ferek mar el. Ezek mind felrakhato? -
Busterftw
nagyúr
Ma lesz meg az Una, drukkolj

Most csesztem el 7500g egy relic gyűrűre, úgyhogy majdnem lenulláztam magam.
De legalább a többihez képest olcsó volt, mert blessing-heavy armor engravinges gyűrűk 10-15k mennek...

Brutál relic árak vannak, de amik nekem esnek kb semmit nem érnek AH-ban.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hat persze
-
F34R
nagyúr
AAAAAhh see... holnap ranezek sracok
thanks,. -
Busterftw
nagyúr
Szerintem a problema az, hogy az accessorykon nincs meg XY engraving vagy az ability stone-on.
Mondom, ez a legegyszerubb guide:
Stone 6/6 + double engraving 9/9 from books = already 2 engravings
5 accessory with +3 class engravingTehat tegyuk fel, hogy 3 lvl 3 engravinget akarsz.
Beraksz 1-1 epic engravinget mondjuk Grudge es Keen Blunt (+9 +9)
Az Ability Stone legyen legalabb +6 Grudge es +6 Keen Blunt.
Osszeadva kapsz +15 Grudge es +15 Keen Blunt, maris van 2 lvl 3-as Engravinget.A harmadik engravinget pedig az 5 darab accessorybol megkapod, mert mindegyik lesz +3 engraving pont, 5x3 megint 15 es megvan a harmadik lvl 3 is.
Ugye a cuccokon van ketto, tehat mondjuk veszel olyat (necklace, 2 earrings 2 rings),
amin van +3 Hit Master, hogy meg legyen a 15 Hit Master, a masodik meg lehet random, de mondjuk legyen amennyi lehet Time Hunt vagy PeaceMaker.Amugy ez a honlap segit beallitani es eldonteni hogy mi kell.
Random berakhasz kulonbozo felszerelest es kiirja mi a helyzet. -
Sirandrish
legenda
Mit jelent hogy Epicre vannak húzva? Hogy beolvastál belőlük 20 lilát? Mert az önmagában édeskevés..
3x15 "engravingre" lenne szükséged, és 1400 körül azt pofonegyszerü összeszedni..
Ability stoneba 2x6...azok mehetnek mondjuk a 2 slotra is epicen, akkor a 2x15 már meg is van, és marad 5 teljes ékszered az utolsó 15 pontra. Azon kívül minden egyéb amiből esetleg 5öt (lv1) vagy 10et (lv2) sikerül összepakolnod, az grátisz..
Viszont ha első körben megelégszel a 3x15-el, akkor még a statokat is olyat tudsz fillérekért az ékszerekbe rakni amiből profitál is a karaktered.. -
duvi
nagyúr
Az kb. mindegy, hogy milyen szintűek. A skillek, engravingek, kártyák, gemek akkor is használhatóak belőle. Az engraving alapokat leírta Busterftw. Legyen egy jól csiszolt (legalább 6+6) engraving stone és a használt engravingek legyenek megtanulva legalább a lila könyvekig. Arra is figyelj, hogy melyik két engravinget teszed be a slotba, mert ezek bonusz pontokat kapnak. Ez kb. filléres költségekkel jár. Ha ezekkel megvagy, akkor még az AH-ból is össze tudod vásárolni a szükséges ékszereket a 3db lvl3-as +1-2db lvl 1-2-es engravinghez.
-
F34R
nagyúr
Azok mind Epicre vannak huzva, szerintem az Accessories ami nem okes. En skacok ezt talaltam, de eleg sok info van benne amibe kicsit belekavarodtam. [link]
-
duvi
nagyúr
Hátha ez segít. Itt egy Time to Hunt gunslinger build és itt a másik ág a Peacemaker.
-
F34R
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
Amit tudtam epicre felhuztam, viszont MR-n mar a relices updatelt gunslinger build van fent, a regire meg nem emlekszem hogy kell epiteni.
igy random pakoltam ra az engraving effectet, igy valami lvl 3 valami csak 2 van ami egy stb... a gemek megintcsak szarul allnak, nehezen is gyulnek, meg nem olyan + statal amire eppen kellene (shotgun skill + rifle volna eloterben). meg az is random hogy keszul a gem. -
Busterftw
nagyúr
-
F34R
nagyúr
Csak nem sikerul ez a 3 engraving... egyszeruen xarok a statok. hiaba vettem necklacet meg a tobbi kacatot, nem tudok egy hasznalhato gunslingert buildelni. Igy meg az Argos sem megy le.. Van egy masik setem amit az Orehabol craftoltam ki. 1395-on tobzodok de a kisebb szinten levok is nagyobb dps-el rendelkeznek. Azthiszem kezd igaza lenni nehany randomnak akik azt mondtak nem nekem valo ez a jatek.
-
F34R
nagyúr
válasz
adamkaa777
üzenetére
Vicceltem csak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mas: ez az uj Event mekkora egy borzalom... csak azert csinalom mert kellenek a honing konyvek meg a matik. A csirket meg Fun is volt leutni.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én is tegnap 1415-el (két 10% honing elsőre :D), elsőre lement Gate 1, de 2-ig nem jutottunk el mert elkezdtek kilépni az emberek.
Gate 1 inkább idegesítő, mint nehéz.Mondom ha már meglett a 1415 ránézek AH-ban a relic cuccokra, eddig mindig onnan szedtem össze az accessorykat jó engravinggel stb, egyszerűbb.
Hát butál árak vannak még alig van választék kb.
2000-15000g, legendarykat meg kb egy ezresből megoldottam.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem is vartam mast. Vykast tolja mar valaki innen ? -
Sirandrish
legenda
Nah bementem 1430on Valtan-ra.. Gate 1 kapásból lement, de a 2, 3 partyval, és 10-12 tryból se..inkább otthagytam

-
F34R
nagyúr
Sracok, hazeerek mai update utan el sem indul a game... libvorbisfile_64.dll ... potoltam ezeket de a hiba ugyanugy fennal.
-
Busterftw
nagyúr
The June Update will release on Thursday, June 30th.
-
Ricsi273
csendes tag
Igen, aki esetleg még nem csinálta meg arra értettem. De csütörtökön is mehet ha valakinek kellene segítség írjon nyugodtan
-
Ricsi273
csendes tag
Holnap jövök argosozni ha valakinek p3 vagy p1be kell segítség.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt tudom en is.

-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor lehuzom magam..
Kajak rosszul latom a csillagokat -
Sirandrish
legenda
Milyen mechanikák? Egy olyan van neki ami kis odafigyelést igényel. Amikor abba a karikába kell beleállni ami annyi ágú csillagos mint ami a feje fölött van. 4=4, 6=6 a 8 meg bármilyen hihetetlen....8-al egyenlő
Rádásul csak az első kettőre kell figyelni, mert a 3. mindig az lesz amelyik kimaradt. Ha az első 4es a második 6os, akkor a harmadik fixen 8as..
És ha ESETLEG meghalnál, a többiek még akkor is simán le kéne hogy tudják hozni. Max akkor van gáz, ha mindenkinek a Mainje jár ott, mert akkor még mindenkinek újdonság minden
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
A masodik Corrupted Albion azert nem piskota... Ezek a mechanikak engem mindig kiegetnek. Az pl nem lett meg. Sajnos ez a qva eletbe nem gyulik ki, a Preordained Diligence Set-hez Argos Blood kell, az Oreha domain materialja pedig egy masikhoz kell. Lehet ilvl-ben elorebb leszek majd, de akkor is le kell cserelnem majd azt a szettet is.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Whaoo... akkor onnan lehet meg lesz valami

-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
En ugy kezdtem hogy valami kell a Genshin melle, egyaltalan nem gondoltam volna hogy idaig is eljutok. tudja a fasz pedig goldom mar van. igazabol eladhatom ami onnan nem jo a gunpicsanak.
-
Sirandrish
legenda
Welcome challenge keretein belül ad az első teljesítés után 20at kapásból...
És ha nem vagyok indiszkrét...Mi a mocskos k*rvaégf*száért nem vetted ki a rewardot ha már saját bevallásod szerint végigszerencsétlenkedted?
Szerk:
A Hard raidet meg toljad. Sokkal könnyebb mint Argos, kb bármilyen party megcsinálja, és onnan is lehet kiszedni fatya setet.. -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
10 argos bloodom van csak, az extra rewardot nem vettem ki.
hard raidet meg meg nem csinaltam. szoval fcked. -
Sirandrish
legenda
Ha kétszer csináltál Argon P1et (2 teljesítés plusz jár az elsőért extra is Argos blood), akkor legalább 3 Argos set darabot le tudsz craftolni, amibe bele tudod törni a jelenlegi epic setedet, majd azt tudod húzni az egekig. A másik a hard raidek, ahol szintén esik alapanyag új setekhez..
-
F34R
nagyúr
Sracok hogy a pitsaba, ha nem enged tovabb honingolni?
Van egy epic set rajta oszt csa. -
Remiel
őstag
Én P3 ig minden héten megcsinálom randommal elsőre, főleg a gold miatt. Ha nem mész 1370 fölé nem fognak normális csapatba bevenni (legalábbis kisebb az esély). 1415 feletti csapat már letolja 20 perc alatt kb mind a hármat. De ezt nem teljesen értem:
"Mar egy jo ideje 1370-en topzodom, annyi honing material van mar mint a gyasz"
Mit keresel 1370 en ha sok a mati?
-
F34R
nagyúr
Sracok ez az Argos runt meg kell csinalni vagy 20x? eddig ketszer tudtam sikeres P1-et csinalni, a party finder allandoan deniedol a random matchmaking meg max harmadjara ha sikerul ugy bevallogatni hogy legyen benne egy nyomorult support. Mar egy jo ideje 1370-en topzodom, annyi honing material van mar mint a gyasz...
-
Chiller
őstag
Leszedtem végre a csoda netemmel, de hát lost ark server authentication failed 10010.
Próbáltam amit a google ajánlott, de nem indult el. Hát mindegy, rohadjanak meg akkor. Uninstall.
Viszlát és kösz a halakat.
-
Ricsi273
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ma fogjuk lenyomni valószínűleg.
@F34R a discord csak azért kell h könnyebben tudjuk összehozni a partit.
-
Ricsi273
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gyere nyugodtan, nem leszel a terhünkre. max 30 perc alatt végzünk. Ha érdekel írj egy üzit vagy írd le itt a discord neved, felveszlek barátlistára.
@F34R Neked is szívesen segítünk p1-be holnap. Küld el nyugodtan a discord neved.
-
Busterftw
nagyúr
Pontositva, ha cuccokbol es az ability stone-bol meg lehet a 3 lvl3 engraving.
Ehhez eleg epic engraving konyv szint. Nekem pl csak ketto lvl 3 engraving van es megy Argos siman, annyira nem feltetel.
Ugye 20 Epic konyv az +9 pontot ad, 20 legendary konyv meg +12-ot, tehat 1 darab +3-as kiegeszitovel megvan a lvl 3 engraving. Ezert lenne jo, mert nem kellene annyit matekolni a kiegeszitokkel. -
duvi
nagyúr
Hát ez az engraving majdnem többet árt, mint használ
Vegyél az AH-ból egy teljes ékszerkészletet, amivel minimum 3 engravinget kimaxolsz és mellé jön még 1-2 lvl 1 vagy 2. Ja és egy negatív engraving se legyen aktív! A gemek is nagyon harmatosak. Ha van T3-as Boss Rush ticketed, akkor használd el őket, mert abból nagyon sok gemet ki lehet szedni! -
Ricsi273
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gyere be velünk p3-ra nyugodtan. 1460asok vagyunk, igazából 10 perc alatt megvagyunk. Ha ma sikerül a valtan hard akkor szombaton lenyomjuk az oreha/argosokat is.
-
Busterftw
nagyúr
Az

A legendary engraving arak nagyon idegesitenek. Mar eldontottem, hogy oke 2000g helyett hetek ota 3500-4500g-be kerulok heti egyszer belefernek. Veszek egyet aztan meglesz lassan.
De most mar 6-7000g-nel tartanak.Playerek szerint azert, mert az endgame jatekosok elkezdtek ramenni az 5 legendary engravingre, nagyobb az igeny.
Masok szerint nem eri meg beleinvesztalni, mert majd jon konnyites ezek megszerzesere, mas forrasokbol.
Bah
-
Busterftw
nagyúr
1 ora alatt meglett a heti raid, most varhatok egy hetet, bar ugy is elutazom szerdaig.

Argos P3, Oreha Hard meg anyamkinnya.
Meg kell 5 ilvl aztan megvan a 1415, aztan johet legalabb valami uj. -
Ricsi273
csendes tag
Na akkor akinek lenne kedve az dobjon privátot, szombat vagy vasárnap argosozok.
-
F34R
nagyúr
Nah majd hetvegen berantolak titeket a joba

-
Ricsi273
csendes tag
Ha valaki szeretne összeállhatunk egy argosra. P1 p3 tudok jönni eu centralon. Az elején szívás, de ha egyszer ráérzel utána sima.
-
Busterftw
nagyúr
Amugy tenyleg megszokas kerdese is.
Az elso runkor kb 1 orat probaltuk, de legalabb kitartott a csapat.
Mindig ment, na megegyszer aztan kilepunk
Vegul keservesen de meglett.Masodszorra meg elsore meglett a P1.
Utana 1385 ilvl P2 szinten meglett elsore, pedig ugy mentem be, hogy menet kozben inditottam el a Youtube csatornat a P2 mechre
Most mar 1405 ilvl-en elsore lemegy P1-P2-P3, de mindig party finderrel.
-
F34R
nagyúr
válasz
Kristof9909
üzenetére
A legendrarykbol nincs tehat az utolso engraving kellene.. statot nezek delutan. Azt tudom hogy a specialization a beka p*csaja alatt.
@Busterftw
Hat volt bent par sertodott, persze aki new az ugy is meg fog halni ha tutorial guidet nez akkor is... erre rendre megkapjuk hogy youtube is free, waste of time, trash randoms... ezen huztam fel magam igazan..@Sirandrish
Nem itemek, gear... kivasarlom a geart. Mar ha egyaltalan az van fent, mert csak annyit neztem hogy legendrary a szuresnel. -
Remiel
őstag
Goldért nem kapsz csak "törött" darabokat, amiknek az upgradejeit tudod az armorra, fegyverre feltenni
Én az eleje óta randommal megyek Argosra, a titka az, hogy nem szabad elhúzni. Csütörtök, péntek környékén érdemes, akkor sokan tolják csak a goldért is, utána még esetleg a hétvége, aki nem ért rá, de a következő hétre leginkább azok maradnak akiknek addig nem sikerült, akiket nem vettek be partiba ésatöbbi.
Én még úgy nem jöttem ki onnan, hogy ne ment volna le, most 1420 körül meg már egy vicc kategória Argos kb. -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Es amik az Auction Houseba vannak azok nem azok? mert akkor inkabb megveszem goldert mint ott szenvedjek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

thanks,.