- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gxyb
aktív tag
Szerintem inkább a z906 mint egy komplett házimozi amennyiben nincs szükséged dvd vagy bd lejátszóra. Bár azt is rá tudod kötni külön is.
-
Kiskopika
senior tag
Udvozlet
Olyan kerdesem lenne, hogy Genius sw-hf 5005 5.1 rol valtanek a z906 ra.
Samsung tv szolna rola optikaval, tehat nem tudok windowsba allitgatni rajta. Erdemes lenne, vagy ennyiert keressek inkabb komplett hazimozit?
Koszi -
DonDennis
senior tag
Hát megmozgattam az összes optikai kábelt meg a fő csatlakozót is és semmi, ugye ha egy hangszóró hallgatott volna el akkor azt mondom valahol a kábel megtört vagy valami, de hát a mély az nem olyan kis kábellel van összekötve. A másik meg, hogy amióta megvan mondom 1 helyen áll és a kábel a fal mellet megy ember fizikailag nem tud hozzá érni...
-
DonDennis
senior tag
Tegnap történt, hogy hallgattam zenét teljesen jól szólt minden, majd mászkáltam a lakásba stb és mikor bejöttem megint a szobába ahol van maga a zene észre vettem, hogy nincs basszus, és a mélyláda nem is szól, megnéztem hátul a vezetékeket érintetlenek meg hát nem is mozgatom sose mivel kivan neki alakítva a hely. Néztem az effecteket stb be van állítva, hogy szóljon a mély de így se szól. Esetleg valaki tapasztalt már ilyet, vagy van valami ötlet? Köszönöm.
-
XtremLor
őstag
válasz
varázsgömb #1786 üzenetére
A fronthoz igazitod a tobbit!
aram01: Nem hinnem hogy gond lenne vele, szerintem a regi z5500-asra jobban kellett vigyazni, amikor oda tekertem neki, nalam erezhetoen visszabb vett, igy nem hiszem hogy tul tudnand hajtani max ha jo para oran keresztul csutkan veretned neki
-
gxyb
aktív tag
válasz
varázsgömb #1786 üzenetére
másnál is így van, frontot külön nem tudod állítani
-
aram01
nagyúr
ha már itt tartunk ti mennyire állítgatjátok a hangszórókat? és eleve mennyin hallgatjátok?
-
gxyb
aktív tag
-
BossBoss
őstag
Üdv Urak!
Nem tudom mennyire aktív a topic, azért kérdezek. Ismerősöm panaszkodik, hogy hosszú idő után bekapcsolva nem szól neki a mély! Valamit elállított vagy annak mindig kellene szólnia? Több forrásról is próbálta, a mely mindig csendben Kicsit beparázott, mert én ajánlottam neki, hogy ez a legtutibb.
Valami ötlet ,tanács? Vagy helyből szerviz?
Előre is köszi! -
aram01
nagyúr
válasz
szotyesszor #1773 üzenetére
enyém nem eladó
-
XtremLor
őstag
válasz
szotyesszor #1773 üzenetére
Rabbitf_24 arulja neki irj!
-
varázsgömb
aktív tag
válasz
Rabbitf_24 #1770 üzenetére
Talán nem működik rajta a hangerő szabályozó?
-
aram01
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #1770 üzenetére
f@sza
-
aram01
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #1766 üzenetére
komolyabbra váltasz?
-
aram01
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #1766 üzenetére
én kettőre emlékszem
-
XtremLor
őstag
válasz
Rabbitf_24 #1764 üzenetére
A Szegedi hirdetese mellett nincs ott, egy privatot irj neki, nem vesztel semmit!
neki 1-2 karcal is kellene azt irta, meg ha jol sejtem a tied meg garis is. -
XtremLor
őstag
válasz
Rabbitf_24 #1761 üzenetére
Posta!
Tolem is a cuccok 90% ugy megy el! -
aram01
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #1761 üzenetére
posta?
amúgy mennyiért adod? körbekérdezek -
aram01
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #1759 üzenetére
pont láttam az aprón hogy valaki keres ilyet
-
Rabbitf_24
addikt
Ha valakit érdekelne, akkor eladó a Z906-om. Többit PÜ-ben.
-
varázsgömb
aktív tag
Ja, és azt kipróbáltam, hogy felcseréltem a két hátsó hangszórót, de maradt a probléma. Tehát nem a hangszórókkal van gond. A tv-re van kötve optikával, abból megy a hang a z906-ba.
Na vissza az egész! Eszembe jutott valami, és kipróbáltam. Kihúztam az optikai kábelt a z906-ból, visszadugtam és láss csodát, megjavult.
Optikai kábelnél van olyan, hogy kontakt hiba??? -
varázsgömb
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Azt vettem észre, hogy a bal hátsó hangszóró hirtelen sokkal hallkabb lett a jobb oldalihoz képest.
Tapasztalt már valaki ilyet? Ötlet valami?
Köszönöm a segítséget! -
aram01
nagyúr
Na jelentem az enyém bejáratódott kb 1,5 hónap után. kamu szöveg hogy csak kicsit hajtsd, én ha buli volt vagy ha úgy tartotta kedvem kicsumáztam már 1 hetes korában is, teljesen jól szól a cucc
-
sultansmith
senior tag
válasz
schmidtgabi #1754 üzenetére
Ha garis, akkor irány a gari.
Amúgy simán lehet, hogy kilazult csavar/illesztés/cukrospapír zavar be, én nem ijednék meg.
-
schmidtgabi
csendes tag
Sziasztok !
A pár hónapja vásárolt Z906 rendszer mélyládájából furcsa zizegő,csörgő hangot lehet hallani. Olyan mint ha valami berezonálna a dobozban. Ezt a hangot a reflexnyílásnál lehet jól hallani de van amikor már zene ill. játék közben messzebbről is jól hallható és elég zavaró. Nem szoktam hangosan hallgatni és a bejáratásra is vigyáztam. Bizonyos mély hangnál elég erős a rezgés és ahogy adom rá a hangerőt egyre hangosabb a zizegés. Fél hangerőnél feljebb nem is csavarom. A "Condemned 2" nevű játék menű hangja már eléggé kihozza ezt a csörgést. Szerintetek ez normális dolog ? Mivel garis a rendszer ezért arra gondoltam,hogy beszélek a bolti eladókkal ahol vettem,hogy mit mondanak rá. Lehet,hogy ebből csere lesz ?
Majd kiírom,hogyan alakultak a dolgok ! -
Tottu
senior tag
válasz
XtremLor #1752 üzenetére
Az S/PDIF out-nál a PCM mellett még a Dolby Digital Live választható.
A PCM-et azért szeretném használni, mert ebben az esetben nincs plusz effekt rárakva kimenő hangra. DDL esetén tudtommal már keveri a hangkártya a kimenő hangot. Úgy olvastam, hogy filmeknél érdemes használni a PCM-et, ha viszont nem elérhető a DTS (pl. játékok), akkor érdemes használni a DDL-t S/PDIF out-nál.
-
XtremLor
őstag
Latom mokolt drivert hasznalsz(uni),nem emlekszek mar de az spdif out alatt mi a masodik lehetoseg szerintem azt valaszd....a pcm elore dekodolja, a pass trought lehetoseg meg kuldi tovabb az eszkoznek.
Amikor megnyitod a S/PDIF Pass-through device ablakot szerintem a windows gyari driver lephet eletbe ezert mukodik rendesen. -
Tottu
senior tag
Üdv,
Én is csatlakoztam a Z906-osok klubjához!
Most már kezdtem átlátni, hogy hogy is lehetne kihozni a legtöbbet a rendszerből azonban van egy nagyon érdekes problémám a DTS decoderrel kapcsolatban. Egy Asus Xonar DX hangkártyám van ami így van jelenleg beállítva: [link]
A jelenség az, hogy csak akkor és csak is akkor kapcsolódik be a Z906 decodere, ha az "S/PDIF Pass-through device" tulajdonság ablakát megnyitom. Ha nincs megnyitva az ablak hiába választom ki a VLC player-ben az "A/52 S/PDIF" audioeszközt nem jön ki egy hang sem a hangszórókból.
Bárki találkozott már ilyen jelenséggel? Számomra elég érthetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PlayStation Portal hibátlan
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- Sapphire PULSE RX 6700 XT 12GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest