Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsoZso78
tag
válasz
hadogabi1
üzenetére
Úgy látom mindig akadnak olyan emberek,akik megvédik a saját cuccaikat még annak ellenére is,hogy vannak hibái.Te vagy logitech ügynök vagy vagy saját magaddal is elhiteted,hogy csillagos ötös ennyi pénzért.Az a baj ezzel,hogy ezek nem olyan kis hibák ilyen árért.Nem szeretnék belemenni semmilyen vitába én csak leírtam röviden milyen hibáktól szenved.
-
hadogabi1
senior tag
Nekem nincs vele bajom 80 ezerért mit vársz de komolyan. Ha ilyen füled van vegyél több száz ezres cuccot. Az mondjuk érdekes hogy egyik se hirdeti 40-50 ezerért amennyit ér szerintük hanem használják
Semmi baj sincs ezzel a cuccal ennyiért csak nem kell tőle high tech teljesítményt várni. -
ZsoZso78
tag
Sziasztok!Elmúlt egy év,hogy vásároltam egy ilyen hangrendszert és gondoltam megosztom a véleményem erről a szerkezetről azoknak akik ép vásárolni szeretnének vagy ilyenben gondolkoznak.Ennyi idő után már tudok róla véleményt alkotni.Nekem nincs összekötve számítógéppel nem is ez volt a célom hanem inkább a nappaliban ha néha nézek filmeket akkor legyen egy normálisabb hang a filmek alatt.Van egy Média playerem ez van rákötve optikai kábellel tv-t megkerülve.Leírom a rossz tulajdonságait amiket felfedeztem használat közben.Ki és be kapcsolásnál furcsa pattanó hangot hallani mint ha kisülne egy kondi itt fórumot olvasva nem egyedi hibáról van szó ha ez egyáltalán felróható hibának.Néha 5.1es filmeknél a két hátsó hangszóró pattogó hangokat ad olyan mint ha nem tudná dekódolni rendesen az 5.1et.Arra még nem sikerült rájönnöm,hogy ez maga az film anyag hiba forrása vagy a szerkezet hibája.Média player kizárva mert az előző lejátszómmal is csinálta.10 filmből egynél tuti észreveszem fölég akkor mikor dolgoznia kell mind a 6 hangszórónak.Elég elszomorító tud lenni ez film nézés közbe.A zenehalgátas 5.1ben elég érdekes egy igazi hifi megszállott csak mosolyognának rajta sztereóba meg rossz.A magas hangokat hiányolom olyan érzésem van zenehalgátas közben ha lenne rajta potméter egyből felrántanám.Na de ez nem is zenéhez való rendszer.
A távirányítója selejt szerintem a régi genius 5.1-hez adtak ilyet,de még az is strapabíróbb volt mint ez.Nem tagadom párszor leesett az ágy mellé na de kinek ne esne le.Azóta lejár a hátsó ellem tartó része.De már új korában is kézbe véve nem tartottam valami minőséginek enyhén összeszorítva recseg ropog.Volt nekem egy 5.1-es Lg házimozi rendszerem amit leváltott ez a logitech.Hangminőségben jobb volt az Lg filmek alatt sokkal tisztábban és szebben átadta a hangzást.Árkategóriában kicsivel volt drágább az Lg.
Én 80 ezerért vásároltam a mostani árakat elnézve 90 körül kapható.Szerintem túlárazott nem ér ennyit 40 max.50 ezer lenne amit még talán megér. -
SpdY24
csendes tag
Köszönöm szépen a sok segítséget! Már lassan egy hete használom és nagyon jó !

Bár amikor belepörgetek valamibe egy halk pattanó hangot hallok. Nem zavar mivel nem nagyon szoktam pörgetgetni csak feltűnt. Másnak is ezt csinálja ?
-
Csubeee
tag
Szia!
Én sem vettem Vogelt, mert a kb. 12.000 ft-ot sajnáltam a 2 párért. Én Harmantrade FH01 nevü terméket vásároltam kb. negyed áron. Ez azonban a hangszóró kialakításásból adódóan nem teljesen optimális, kicsit barkácsolni kell rajta. (valahol korábban erről beszélgettünk itt a topicban) Nem nagy dolog, csak egy furatot kell rá fúrni középre.
A másik dolog amivel jó ha tisztában vagy, hogy a tervezők nagyon humorosak voltak a kialakítás során, mivel a fröccsöntött betétek nem metrikus, hanem Withwort menettel rendelkeznek. Erről is találsz infókat korábbi hozzászólásokban.
-
SpdY24
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, megrendeltem remélem péntekre ittvan. Asus xonar Dx 7.1-et rendeltem hozzá remélem ez megfelelő lesz hozzá. Már csak fali tartóra lesz szükségem, esetleg aki használ az milyet ? Olvastam páran ezt a Vogel VLB 500at használják. Esetleg még valami ötlet ezzel kapcs. milyet érdemes még. Köszi
-
Csubeee
tag
-
SpdY24
csendes tag
válasz
vzoltan
üzenetére
Ilyen van. De neten nemtalálok olyan leirást hogy a tévé tudná e ezt a passthrough-t meg sajnos én sem vagyok teljesen képbe ezekkel a dolgokkal. De most már kezd körvonalozódni. Jelenleg úgy vagyok vele hogy megveszem a hangfalszettet mellé egy Asus Xonar DX/XD7.1. Ez igy jó választás lesz ?
-
vzoltan
aktív tag
Picit mas de azert talan segit.
En raspberry pi-rol tolom LG tvbe hdmin a hangot, pibol kodi passthrough kitolja dts5.1et hdmin, es a tvm ugyan igy kodolatlanul leloki optikan a z906nak.
Remelem ez kicsit megerosit a vasarlasban

Tvdben deritsd ki h passthrough kilokie magabol optikan a hangot.
-
Csubeee
tag
Hát ha már vásárolsz egy ilyen cuccot 80-90.000 ft-ért én biztosan beszereznék hozzá egy 5.1-es hangkártyát. Amint látom asztali géped van, abba viszonylag olcsón találsz. Én laptopról használom Creative SB X-fi surround 5.1 pro külső hangkártyával és remek hangja van.
Összehasonlítási alapom csak abban van, hogy kicseréltem a kártyához kapott analóg stereo jack kábeleket optikára. Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít! -
XtremLor
őstag
A hdmi atviszi ez nem kerdes, de nem mindegyik tv kuldi ki optikan maradektalanul ezt, a legtobb csak sztereot. A masik resze ha kis is kuldi vajon mennyit veszitettel ezzel koverzioval , mennyi fazis zaj keletkezik etc. minel tobb csavar, koztes dolog van beiktatva annal roszabb!
A hatlapi coax talan a legjobb, es legolcsobb megoldas ebben az esetben.
Kabel igy is ugy is kell csak akkor nem optikai hanem coax. -
XtremLor
őstag
A 892 annyira nem rossz kiprobalhatod analogon is(3jack kabel), nekem is ilyen van az asus lapon, van hozza egy ilyen:

Azert eri meg ilyet venni mivel laponkent elter a kotes etc, neked csak 2db tuske van rajta, ami csak coax nincs optikai ahoz kell csak az 5V, SPDIFOUT-GND kell csak radugni!
-
SpdY24
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Z906 vásárlás előtt állok és szeretném a segítségetek kérni. Nos, filmnézésre és zenehallgatásra kellene nekem első sorban. Arra lennék kíváncsi, hogy ha a számítógépet hdmi kábellel kötöm a tévéhez és a Z906 hangfalszettet optikai kábellel a tévéhez az úgy megfelelő minőséget fog nekem adni? Vagy vennem kell a gépembe egy 5.1es hangkártyát ? Köszönöm a segítséget előre is .
-
-
gxyb
aktív tag
Szeretném meghosszabbítani a control pod kábelét, amin sima 15 pólusú vga lengő aljzat van.
Rendeltem hozzá hosszabbító kábelt de sajnos az egyik láb hiányzik és így be sem kapcsolt.
Van ötlete valakinek, hogy hol lehet teljes bekötésű vga hosszabbító kábelt rendelni? -
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
A Logitech-nél ha az embernek van régi Z-5500, és le akarja cserélni momdjuk egy új Z906-ra,
akkor lehet valahogy kupont "kérni"?Vagy Ez már nem működik?
-
XtremLor
őstag
válasz
Faresz29
üzenetére
Melyladat foleg nem rakunk szekrenybe, de a szateliteket se szokas, 150-200e lehet mar osszerakni rendes hazimozit hasznaltbol, designos alatt gondolom az lg, samsung szetteket erted, en inkabb kihagynam, es neznek egy 5.0 hangszelszettet hozza egy sub, es egy erosito, nem lehetlen a vegredmeny 100x jobb lenne.
A kompakt szett helyett ha marad a ''rendes'' hazimozi terv annak van kulon topikja: [link] -
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Költözés előtt állunk, és a házi mozi az új helyen úgy lesz megoldva,
hogy egy gipszkarton falon lóg a Tv, alatta pedig lesz egy beépített szerény fiókokkal,
amelyen lesz a PS4, Media Player, Szatelitek stb.
A kérdésem, az lenne, hogy ebbe a szekrénybe alulra ha kihagyom a mélynyomó helyét, oda rakhatom nyugodtan?Természetesen a megfelelő szellőzésről gondoskodok...
A mélynyomó hangzása így nem "csorbul"?
Valamint, ha valami dizájnosabb rendszert szeretnék mint a Logitech, akár álló szatelitekkel is!!
Akkor mit ajánlanátok 150-200K-ig!Köszönöm Előre is!
-
gxyb
aktív tag
válasz
schmidtgabi
üzenetére
Igen van benne hozzá illő csavar!
-
aram01
nagyúr
válasz
schmidtgabi
üzenetére
nincs benne
-
gxyb
aktív tag
válasz
schmidtgabi
üzenetére
-
schmidtgabi
csendes tag
Sziasztok !
Nem tudna valaki képet feltenni akinek Vogels VLB 500 falitartó konzollal vannak feltéve a hangfalai ? Kíváncsi lennék,hogy hogyan néz ki felszerelve. A háta érdekelne a doboz ívessége miatt ! Csak a konzol két széle alul és felül fekszik fel a hangfal hátán ?
-
aram01
nagyúr
válasz
XtremLor
üzenetére
Pont most is zene szól, lassan egy éves de még mindig megborzongat a hangja, ha nem megy el jó árban tényleg meghagyom.Ne legyen valami jobbágynak ez a jackpot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#2316) Zoey25: Írsz a modiknak hogy pucolják a hirdetést, ennyi.Előnye meg az, hogyha visszaeső, lehet repül is.
-
Zoley3
tag
válasz
XtremLor
üzenetére
Jah igaz,én is megvárom többnyire hogy jöjjön valaki aki értékeli a patika állapotot
...csak nem mindig sikerül akkor gyorsan eladni,nekem meg már viszket a tenyerem valami másra ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg bosszant sokszor a hirdetésem alá írogató,hogy ők mennyiért tudnak venni hasonló cuccot típusú üzletrontók...
-
XtremLor
őstag
Sok szerencset, sajnos egyre rosszabb a helyzet igy ertheto miert vagytok elmenni...

A 75e-es z5500 meg egy vicc 40-50e lehetett venni 3-4 eve hasznaltan, aki azt megveszi nem tiszta....
(#2313) Zoey25: Alkudni lehet max nem enged az ember, a legtobb cuccom nekem is postan megy el a vevo nem is latja igaz en leirom elore ha valami nem szazas!
-
Zoley3
tag
-
aram01
nagyúr
hihetetlen, amúgy mi most a reális ár? az enyém kb 10 hónapos mennyit kérhetnék érte? mondjuk nekem van 4 állvány is hozzá
-
Zoley3
tag
Ennyi,márt törölte is miután megírtam hogy megnézném személyesen,bármikor
És a profilt is törölte...LoL -
Zoley3
tag
Üdv,mindenkinek!
Aki épp Z906-ot akar venni az csak óvatosan az OLX-en!!
Én már találkoztam hasonló emberrel,aki próbált előreutalással kicsalni belőlem 25eFt-ot Z5500-ért,aztán mikor kértem a telefonszámát meg a címét,egyből törölte magát onnan (2 hete),szóval hát ez is nagyon feltűnő hirdetés:Itt van,enyhén feltűnően olcsó áron!
Kamu szagú 
-
ates2
senior tag
Ez a bélelés ennyire jobb hangzást ad neki? Na ha veszek kipróbálom én is,kíváncsi leszek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Semmi baj sincs ezzel a cuccal ennyiért csak nem kell tőle high tech teljesítményt várni.
Bár nekem eddig nagyon bejön ezt a pattanást leszámítva.

Egyébként ha későbbiekben úgy döntenék hogy vennék egy komolyabban hangkártyát azzal érezhetően minőségibb hangzást kapnék?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de ez van meg kell harcolni a hardver apró kártékony démonaival