Hirdetés

Aktív témák

• SeatZola

őstag

válasz dshk #465 üzenetére

[OFF]
    1. nem gondoltam meg magam, most is MX 1000-et szeretnék venni.
    2. Bocsánatot felénk az szokott kérni aki nem tartja be a megállapodást, s az itt nem én voltam
    3. az nem ideológia, hogy megbízhatatlan emberrel nem kötök üzletet, csak megszokás!
    4. fantasztikus a Net, hogy személytelenül tudsz mocskolódni igaz?
    5. én nem minősítelek, mivel nem is ismerlek, de azért gondolkodj egy kicsit!
    Ha még emlékszel úgy indult az egész, hogy fix időpontban kértem, hogy hívj fel. Ezután beszéltél az ''emberemmel'', akivel 11.00 órában állapodtatok meg. Ezután én lemondtam a máshol megrendelt egeret, mert Te 2k-val jobb árat mondtál. 11.15-kor hívtam a barátom, de Ő semmit sem tudott rólad. Ekkor 3 x hítalak, de te nem vetted egyszer sem fel. Ezután én 12.45kor mondtam a havernak, hogy ha eddig nem jelentkeztél, akkor ezután már nem is kell, mert nem bírom, ha hitegetnek. Javíts ki ha szerinted nem így történt. De ha egyenes ember vagy akkor te is tudod, hogy így volt. Mindezektől függetlenűl lehet, hogy más esetekben mindenben korrekt voltál másokkal, de ebben az esetben - nem tudom miért, talán figyelmetlenség, kapkodás stb - nem jártál el korrektül.
    [\OFF]

Aktív témák