Hirdetés

Aktív témák

• Deniboj

csendes tag

Na jó, leírom a _TAPASZTALAT_-aimat mert elég volt a sok spekulációból, irreális véleményről, agyatlan ''0,112861524-ms-mal gyorsabban reagálsz vele'' típusú kommentektől.

Előzmények:
    Kb 1 éve van MX-700-asom, megjelenésekor rögtön lecsaptam rá, anno. 27-ért vettem. Elég sokat használtam, főleg FPS-re, DC-t nyomom tavaly óta klánban, nem mondhatnám hogy keveset játszom, az ezüst rész már kezd lekopni több helyen is. Akksija ma is kb 5-6 napig bírja napi 8-9 órányi tologatás mellet. Hozzá kell tenni, hogy naponta ott van a töltőn általában.

Hétfő óta MX-1000-em van, majd' 40%-kal volt olcsóbb, mint annak idején a 700-as.
    Kibontottam, felraktam a töltőre pár percre amíg isntallált a szoftver, aztán elkezdtem tolni.

Tapasztalatok röviden:
    - amíg el nem olvastam a felemelem-az-asztalról-odébbrakom-nem-azonnal-mozog cikket, észre sem vettem! Egyszerű oka van, nem szoktam felemelni az asztalról.
    - a szoftverét ha nem kapcsolom ki, nem kezeli le DC-ben az oldalsó gombokat
    - ugyanúgy 5 gombosként látja a DC, mint a 700-at.
    - design-ról mindenkinek megvan a saját véleménye. Nekem kézre esik, kicsit rövidebb mint a 700
    - könnyebb!!!! ha akarjátok, lemérem mind2-t patikamérlegen.
    - lézert nem lehet látni
    - jóval magasabbról érzékeli az asztalt ha felemelem
    - ... asszem hirtelen ennyi. Ha értelmes kérdésetek van, tegyétek fel nyugodtan, megpróbálok válaszolni.

Végszó:
    ''HC gamereknek'' is nyugodt szívvel ajánlom, vegyetek nyugodtan (már ha kaptok)

Aktív témák