- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Powerbank topik
- OLED TV topic
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
Aktív témák
-
Deniboj
csendes tag
Na jó, leírom a _TAPASZTALAT_-aimat mert elég volt a sok spekulációból, irreális véleményről, agyatlan ''0,112861524-ms-mal gyorsabban reagálsz vele'' típusú kommentektől.
Előzmények:
Kb 1 éve van MX-700-asom, megjelenésekor rögtön lecsaptam rá, anno. 27-ért vettem. Elég sokat használtam, főleg FPS-re, DC-t nyomom tavaly óta klánban, nem mondhatnám hogy keveset játszom, az ezüst rész már kezd lekopni több helyen is. Akksija ma is kb 5-6 napig bírja napi 8-9 órányi tologatás mellet. Hozzá kell tenni, hogy naponta ott van a töltőn általában.
Hétfő óta MX-1000-em van, majd' 40%-kal volt olcsóbb, mint annak idején a 700-as.
Kibontottam, felraktam a töltőre pár percre amíg isntallált a szoftver, aztán elkezdtem tolni.
Tapasztalatok röviden:
- amíg el nem olvastam a felemelem-az-asztalról-odébbrakom-nem-azonnal-mozog cikket, észre sem vettem! Egyszerű oka van, nem szoktam felemelni az asztalról.
- a szoftverét ha nem kapcsolom ki, nem kezeli le DC-ben az oldalsó gombokat
- ugyanúgy 5 gombosként látja a DC, mint a 700-at.
- design-ról mindenkinek megvan a saját véleménye. Nekem kézre esik, kicsit rövidebb mint a 700
- könnyebb!!!! ha akarjátok, lemérem mind2-t patikamérlegen.
- lézert nem lehet látni
- jóval magasabbról érzékeli az asztalt ha felemelem
- ... asszem hirtelen ennyi. Ha értelmes kérdésetek van, tegyétek fel nyugodtan, megpróbálok válaszolni.
Végszó:
''HC gamereknek'' is nyugodt szívvel ajánlom, vegyetek nyugodtan (már ha kaptok)
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- iPhone 16 128GB Pink - 128GB Független 91% Akku
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest