Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- SoundBlaster X-Fi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
adamssss #329966 üzenetére
Ha be van zárva, nincs különbség.
Többeknél előfordul, hogy telemegy dzsuvával, mert pl. fa alatt parkol rendszeresen, eltömíti a lefolyót, majd így végül beázik. (Mivel fedett helyen parkolok, évente kitakarítom a tetőablakot, így velem ez sosem fordult még elő, pedig ha tehetem, csak tetőablakos autót veszek.) -
válasz
adamssss #314204 üzenetére
Szerintem kell rá egy bevonat és ennyi (pénztárca függő mi), ponyva arra jó, ha egy autót leteszel, több hétre/hónapra, csak tiszta autóra lehet/javasolt rátenni.
Nekem volt ponyvám, egyszer volt alatta a kocsi, 2 hónapot, utána soha többet nem került fel. - most adtam el -
-
-
6030D
őstag
válasz
adamssss #291215 üzenetére
Még valami csavar kell hozzá, ha nem adnak a boxhoz. Mivel a Squarebarban nincs sín, ezért nem jó a T-csavar, kell hozzá az U csavar, de abból meg nem biztos, hogy jó a szimmetrikus, ha a boxban csak egy csavarhely van, mert akkor meg J kell.
Vagy egy ilyen is jó lehet. Nekünk még régi fajta van, kb 15 éves, azt nem találom, azóta mindegyik T csavaros. [link]
-
válasz
adamssss #291215 üzenetére
Ha az általad leírt csomagtartószett passzol az autódhoz, és azt ahhoz biztonsággal tudod rögzíteni, akkor lényegtelen, h a box új, vagy régi, mindkettő rögzíthető hozzá. A régi csavaros, (pánt fogja át a keresztrudat, az új (gyorszáras) Power-Click, mindkettő biztonsággal rögzít a keresztrúdon.
-
aero.
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
adamssss #39996 üzenetére
Én a motorba és a kocsiba is csak azt tankolok már. A motornál vettem észre, hogy egy hetes állás után simán pöccre indul és hamarabb tudok vele indulni is, mint normál üzemanyag esetén. És nem rohad bele a tankba, mint a sima.
A kocsinál ennyire nem tudok nyilatkozni. Jobban nem megy és pontosan mérni se mértem, de nagyjából mindig annál a mutató állásnál tankolok és szerintem kicsit kevesebbet fogyaszt. De mondom, ezt nem mértem.
A motort mindig mérem, de nem fogyaszt kevesebbet szerintem.... de azzal úgy járok mostanában, mint az ökör. Fene tudja. Azt meg nem érzem,hogy 100 vagy 105 LE...esetleg a gyári 93.
Én ezt tankolom. Nem rosszak a tapasztalataim. Motornál kifejezetten jó. És amíg 380 alatt van az ára, addig ezt is tankolom. Utána már meggondolom. 400 felett már tuti nem tankolnám ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest