Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsa02
őstag
válasz
ArthurShelby #321898 üzenetére
Gondolom a 150Le-s volt
azzal nincs gond és 2023-ra jó lett az Octavia 4.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #321726 üzenetére
Nekem is ad a "helyi" Ford 10%-ot a szervizdíjból.
Helyi alatt azt a szalont értem, ahol vettem az autót. -
válasz
ArthurShelby #321535 üzenetére
Szerdán (okt.23.) kerültem meg az M1-et, odafelé higgadtan mentem (130-140, meg ahol szabad volt a pálya, meggurítottam), a várakozásaimhoz képest normális forgalomban, 7,4. Visszafelé siettem - nem szeretek már sötétben vezetni - annak viszont nem kedvezett a forgalom, sokat kellett a jobb oldali sávban elhaladni, asszem 7,9.
Összességében kellemesen csalódtam az M1-ben, alacsonyan van a léc az M7 miatt. -
stickermajom
addikt
válasz
ArthurShelby #320528 üzenetére
Tessék akkor, nehogy túl jól legyél [link]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #320350 üzenetére
Nem kell nekem töltő.
2 órát mentem vele a városban. [kép]
-
tboldi
nagyúr
válasz
ArthurShelby #320481 üzenetére
A legelső alkalomra emlékszem, hogy 3 órát szenvedtem vele a "hivatalos" módszerrel, azaz a kerékdob mögé benyúlva. Aztán találtam ezt a videót, azóta így csinálom*, sőt a vellanyos racsnis kulcs tovább gyorsította a folyamatot.
*Azzal kiegészítve, hogy ahol összeérhet a lámpa és a lökhárító, oda terítek egy mikroszálas rongyot, hogy ne karcoljam meg se a búrát, se a fényezést.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #320424 üzenetére
Na ahhoz se könnyű embert találni. Pont egy éve futott ez a projekt nálunk.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ArthurShelby #320424 üzenetére
Hehe dettó, csak én pimaszabb vagyok akkor.
Jellemzően szívesebben tolom olyanhoz a biciklit aki tudom látótérben lesz félév múlva is mert az kevésbé lesz hajlamos taknyolni.Emiatt kezdtem el Érdre cipelni Weiszhez is, igaz az Opel csoportokban olvasottak alapján most kérdőjel van a fejemben a felújított porlasztók tartósságát illetően.
---
Ha betonon állsz azért nem annyira nagy gáz a csillag sem ha van értelmes üregvédelem. Használati tárgy, sosem fogod tudni az örökkévalóságig fogni a kezét. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #320350 üzenetére
Köszi egyelőre megvagyok így. De az elég siralmas, hogy 2 hét ácsorgás után már erősen 50% töltöttségi állapotba kerül az akku, mert folyton bekapcsolnak ezek a távoli eléréshez szükséges modemek.
12 V alatt már nem kapcsolja be, de addig bőszen meríti. Most épp 12,4V-on áll. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #320340 üzenetére
Nem csoda, hogy nagy hiszen 25A-es
Arra azért figyelj oda, hogy a 40Ah-nál kisebb akkukat kinyírhatja. Ez inkább a TGK-hoz való vagy ha csak nagyon kevés idő van a töltésre.
Lehet ilyen kéne nekem is, mert az utcán 2 óra alatt feltölti az akkut.Ez viszont kifejezetten előnyös döglött akkuk feltámasztásánál:
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #320333 üzenetére
Elfogott a FOMO vágy mi?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
ArthurShelby #320177 üzenetére
Én is így tudom.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
ArthurShelby #320168 üzenetére
Régen volt. mostanában nem tudom, meg nem is érdekel, aki idejön vagy viseli, vagy nem kell többet idejönnie.. vagy úgy pakolja el hogy biztonságban legyen, ne sérüljön semmi, és meg is találjam.
De amúgy tényleg, ez a kép, amikor lőttem, a hátam mögött a szekrénynek támasztva egy műszerfal, egy pár üvegtető a szaladgálóshoz tartaléknak, meg a polc amin van 2 hűtőmaszk, meg 2 autóhoz egy-egy első lámpasor
Lassan a lakcímkártyámon át kell írni a címet Gasoline Alley-re -
válasz
ArthurShelby #320177 üzenetére
igen, gyak. ha tudsz egyenesen menni vele, akkor nem para a 3 sör bringán
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Nálunk asszony ötlete, hogy fúrjunk ki dugattyúkat és csináljunk belőlük lámpát mert milyen marha jól nézne ki ha már úgyus van raklapágy lakkozva meg félraklapok csiszolva - lakkozva polcnak a képregényeknek mint amolyan díszállvány/polc.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #320171 üzenetére
Hádde khm eddig nem pont ugyanez volt? Bicajt se lehet ittasan vezetni. Vagy csak annyi változott, hogy már jogsi nélkül is büntethetőek?
-
Corsa02
őstag
válasz
Pont ezt akartam kérdezni, de ezt én magam sem viselném
-
kisza25
félisten
válasz
ArthurShelby #320097 üzenetére
Olyanom nem volt, nem is hiszem, hogy lesz
-
tboldi
nagyúr
válasz
ArthurShelby #319897 üzenetére
Lekérdezted a rendszámot?
2012 decemberétől idén januárig* szinte minden hétköznap megtette Móvár-Gols-Móvár távot, ami napi 80-85 km-t jelent. Jelenleg 246680 km-en áll.
De 2004-től ‘12-ig csupán 18k került bele, akkor tényleg városi szaladgálós volt csak.*Meg aztán idén májustól júliusig is, amíg a Jazz kényszerpihenőn volt műszaki nélkül.
-
válasz
ArthurShelby #319844 üzenetére
Néztem én is, jót röhögtem rajta.
-
válasz
ArthurShelby #319844 üzenetére
@Más: állat.
Más más
Őszi MX-5 túra megvolt, régi ismerős fórumtárssal találkoztam.
(A tavaszi jobban meg volt tervezve.) -
válasz
ArthurShelby #319798 üzenetére
A lebontott irodaház helyén? Az valóban harckocsi-gyakorlópálya.
Más.
Készül innen fórumtárs a holnapi MX-5 őszi szezonzáróra? -
TheProb
veterán
válasz
ArthurShelby #319733 üzenetére
Tudom. De érdekes módon a Julisnál sem éreztem, hogy hátulról tolna. Oké, hogy Q4, de alapból akkor is hátul kéne hajtani. Mondjuk ekte hátsókerekes autóban nem ültem még, szóval nincs viszonyítási alapom, hogy csak nem tűnik fel a Giulia-nál vagy nemtom.
-
aero.
veterán
válasz
ArthurShelby #319566 üzenetére
Szerintem se, ha erre kell költeni, akkor már egy ZF 8HP mod
Én is eljátszottam kézire alakítással, de már az elvette a kedvem, hogy embert keressek rá meg szívjak a beszerzéssel, nemhogy millió felett kiadni rá, jó ez az 5HP is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #319563 üzenetére
Szvsz nem ér ennyit az a plusz 1 gang.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #319413 üzenetére
Itt vagy te, az nekem eleg.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
ArthurShelby #319417 üzenetére
Jó neked, nálam rendszeresen meghülyül.
-
aktív tag
válasz
ArthurShelby #319202 üzenetére
Köszönöm.
A színe nekem is kompromisszumos, de minden más klappolt, így ezen most engedtem.
Micsurin: Opelnél csak "üveg" csere nem játszik? Én sem tudtam, de vannak típusok (főleg VW vonalon), amihez kapni külön pl. AliExpressen. Némi türelmet és szabadidőt persze igényel.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #319204 üzenetére
90 fok az abszolut uzemmeleg, 80-nal mar jo vagy ezekkel a vekony olajokkal, onnan loheted 120-125-ig. De inkabb csak 120-ig. Nekem racse 5W40 van azzal a 125 is vallalhato siman.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
ArthurShelby #318895 üzenetére
Vannak napok a városban, mikor minden harmadik autós nyomkod, kézben tartott telefonnal beszélget közben. Csak elfelejtek rájuk dudálni, mert hirtelen annyira felbosszant.
Azon az Insignian meg biztos van kihangosító. Pont akkor hívták...aha
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #318698 üzenetére
Most már csak a fogyikat fogod ide írogatni, full eseménytelen lesz
Btw hétvére kölcsön adtam a golfot szüleimnek, 3.9 lett a fogyi (tankolással mérve) úgy, hogy másnap 80km-ből 45-t padlón, 12l-es fogyival abszolváltam: kiírta, hogy 40km a hatótáv, átálltam 90km/h-s + 7es fokozatra, és a maradék km-en (kb 35km) nőtt végül 50km-re a hatótáv.
(80km/h + 7es fokozattal is próbálkoztam, de az fájdalmasan motor+váltógyilkosnak érződött) -
tboldi
nagyúr
válasz
Aljas rágalom!
Nekem nem indult a kapcsolatom rosszul egyik olaszunkkal sem, nem utólag szerettem meg őket.
szerk.: A második Ypsilon km-órás kálváriáját sem mondanám Stockholm szindrómának, mert már eleve szerelemből vettük meg.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
...ha megy akkor szeretem.
Pont annyit tud ami ehhez a kis kasztnihoz már kellemesen dinamikus, a formáját meg első perctől szeretem, kellő képpen szögletes és még nem akar modern lenni.szőröscica "Ki hagyta jóvá ezeket?" "Béla" "Bélának idén megvolt akkor a prémium kerete."
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #318442 üzenetére
a légzsák lópikulát nem véd öv nélkül
Nem hogy nem véd, hanem halálos is lehet ha öv nélkül durran az arcodba. Mikor biztosítósként dolgoztam volt olyan eset, hogy a csávó orrcsontját beleküldte az agyába a légzsák. Azonnal meghalt...
A másik kedvenc, amikor fent a lába a műszerfalon és eldurran a lufi. Úgy ripityára törte a lábát, hogy örök életére rokkant lett. -
Petyyyyy
addikt
válasz
Én is utálom bekötni magam, de nincs más választásom.
-
flash-
veterán
válasz
Nem is vitatom a biztonsági öv fontosságát. Csak meglepődtem hogy ez ennyi... ☹️
-
Corsa02
őstag
válasz
ArthurShelby #318374 üzenetére
Nee, ez óriási és mennyire megmutatja a mai világunkat...
-
Emunem
senior tag
válasz
ArthurShelby #317866 üzenetére
erre nekem van egy rámpám, párban
teszi a dolgát, pont elég hely van alatta, és nem félek, hogy elcsúszik.
-
Emunem
senior tag
válasz
ArthurShelby #317849 üzenetére
de csak a dupla tengelyesnél mükszik nem
-
tasiadam
veterán
válasz
ArthurShelby #317946 üzenetére
Nekem elol es hatul ugyan az a kenwood van, 16.5cm, szerintem 2 utas, es egesz turheto, de nem koncert, de mar regi. A kalaptartoba lett operalva 2 darab a 2 hatso ajto helyett. Van meg hozza egy pioneer 120-as fejegyseg, ami ilyen 25-30k.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
ArthurShelby #317946 üzenetére
E39 szopó, ilyen szempontból. Amúgy YT.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #317844 üzenetére
Sima kerekeket vegyel, nekem is az van.
Ja ez elsoegesen nem elgurulas ellen van...?!
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
Nagyon szép, csak mire való?
-
válasz
a review-k szerint szétnyomja a gumilapot az első használat (a műanyag mintázata belemaródik a gumiba és szétszakad)
ha bírod gumilappal, akkor jó lehet, de autóban kérdéses a tárolása
garázsban jobban elfér
alin se olcsóbb -
Emunem
senior tag
válasz
ArthurShelby #317275 üzenetére
de, mondjuk ha a hírekbe kerülsz, azzal lehet vagizni. Vagy régebben whistlindiesel hajtott be autóval a podcast-re...a stúdióba, ami egy teraszon volt (?) embere válogatja mit hol miként használ.
-
Emunem
senior tag
válasz
ArthurShelby #317256 üzenetére
ötösöm is így lenne...
-
Szada85
aktív tag
válasz
ArthurShelby #317788 üzenetére
Egyetértünk, hogy látványilag tényleg pazar opció.
Nyilván, "Mennyi az esélye", de elnézve, hogy a Kék-Villámmal átélteket máris más fényt vet a gondolat.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ArthurShelby #317613 üzenetére
Nehezen veszem rá magam igazából mert a tök*m tele van, hogy ha nem a motort kell bütykölni (kopp kopp 2 év alatt most már csak egy vízcső szett volt, igaz előtte komplett futómű felújítás elől minden persellyel szimmeringgel, meg komplett karbi csere felújítva
) akkor ezt a kotlát kéne szétkapni... de lehet az lesz szétszedem a szívósor megy a szivosor.hu-hoz minden mást meg elpucoválok.
Hely itt se sok, vagy az utcán vagy megint leszerencsétlenkedem a garázsba. (Deszka + téglás mutatvány lefele is meg felfele is.)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #317613 üzenetére
Engem megsajnalt a bontos es megcsinalta helyettem szerencsere.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #317468 üzenetére
O nem, maradtak a lemezfelnik. Amig birja benne a tpms ez marad (sot magamat ismerve orokre). Az alut el kene vinnem lefujatni elotte, hogy igazan szep legyen.
-
kisza25
félisten
válasz
ArthurShelby #317467 üzenetére
Ez egy nagyon jó hasonlat
-
kisza25
félisten
válasz
ArthurShelby #317246 üzenetére
Biztos, hogy jobb a kiosztása a 6-os váltónak?
-
válasz
Az órát is csak az veszi észre, aki érdeklődik a téma iránt - 2 méterről egy 20 ezer forintos pont úgy néz ki, mint egy 5 milliós. Egy 19 éves ketyegőt használok, azóta x3.
Reggel munkába jövet gondolkodtam a 1,5 milliós váltó upgrade-ről - > mindenkinek meglehet a saját perverziója.
🤗
-
tboldi
nagyúr
válasz
Én se. Bár 1-2 éve elkezdtek érdekelni az órák, és azóta több darabom is lett, de 200k-nél többet még nem adtam egyért sem.
-
válasz
Ma már mindennel lehet vagizni. Aki benne van a témában rögtön levágja milyen öltöny-ing-cipő-óra-telefon van nálad/rajtad, abból levon egy ki tudja milyen következtetést és kész.
-
válasz
van ügyvéd ismerősöm, amikor rákérdeztem a 10 éves Mazda 6 versus Patek Philipe sztorira, ugyan ez volt a válasz
-
macilaci78
nagyúr
válasz
ArthurShelby #317258 üzenetére
Pár évet robogóztam Budapesten 50-essel. Megcsináltam a korlátlan motoros jogsit, hogy nagyobbra üljek. Lett is egy 300-as robogó, de továbbra is cél egy váltós túraendúró, csak annyi finomodott közben, hogy a robogó mellé.
A környezetemben nyilván senki sem érti, én se.De amikor a tegnapi forgalomban is 25 percen belül vagyok Újbuda-Zugló 9-10 km-en, az zseni.
Csináld, a saját örömöd nézd, főleg ha nem akarod eladni. Ha jól emlékszem, ez egy 5-ös Bömös, egy családi szedán méret, tehát mindentől függetlenül általános használatra is alkalmas.
Más dohányzik, kocsmázik, motorozik, akármi. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Szerintem ne, ha nem akkora keeper hogy asszonnyal is leverekednéd akkor ne.
-
válasz
Az őszinte véleményem, hogy pénzkidobás, közel nem ér ez 1,5 milliót. Ha 300 e. lenne nulla szopókával, azt mondanám, hogy csináld, és örülj neki.
1,5-ért vegyél inkább egy jó karórát (esetleg tedd még hozzá a másik felét), egy örök darabot; annak is korlátozott az értelme, de ha jól választasz, tartja az értékét.
-
válasz
ArthurShelby #317258 üzenetére
Én nemre szavazok.
- pedig tudod én is képes vagyok ilyenekre kattanni, de ebben én nem látok akkora faktort, mint amennyire nehéz összeszedni ezt a pénzt
Majd el akarod adni.- le is írtad…
szőröscica
Pont ugyanezt gondolom, a fentieket viszont nem papirozod be, cserébe sokkal látványosabb/megállapíthatóbb az átalakítás. -
válasz
Ez nehéz döntés, de eladáskor ez nullát fog érni, nekem is szerencsém volt Z4 esetén a módosításokkal, jött az a vevő aki bizalmat szavazott és értékelte a változtatásokat, vagy csak beleszeretett és nem volt visszaút. Ilyet nehezen találni.
-
Integrale
veterán
válasz
Csináld!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Papírozni is kell?
Amúgy ha fussa rá és amúgy autentikus átalakítás, akkor az értéket is növeli. -
szőröscica
addikt
válasz
Milyen motor ez? Milyenek a fokozatkiosztasok a mostanihoz kepest?
-
Emunem
senior tag
válasz
csak fel ne emészd magad rajta. Azon kívül hogy nyilvánvaló pénz égetés, de legalább zsigeri alapon vonzódsz hozzá, és lelkileg megnyugtat, mi akadálya van még? Józanész?
-
szabonagyur
félisten
válasz
ArthurShelby #317028 üzenetére
Aha, nekem csak CP az érdekes.
-
stickermajom
addikt
válasz
ArthurShelby #316806 üzenetére
Imádtam a LED mátrixot az Astrában.
A szomszéd megyéig elláttam vele.
Most az Outbackben sima LED van, hasonló mechanikával mint a bi-xenonok régen. Elég erős, de hiányzik a kitakargatós funkció. Kellett múltkor állítanom rajta, mert sokan villogtak, érzésre a bal oldali picit magasan volt. Aki kitalálta az állítócsavar helyét viszont tuti nőgyógyász..
-
Emunem
senior tag
válasz
ArthurShelby #316861 üzenetére
Innentől már csak az a kérdés, kié volt az autó?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Nekem vt bixenon meg puru led de is az vt a bajom vele, hogy nem vilagitott elegge messzire egyik sem.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Iiigen hajlok erre.
tothgera Köszi, vajon mennyire zsanetteznek?
--
Addig is míg marad a halógén, Cool Blue Intense és a Night Breaker Silver közt van bármi difi vajon? Most utóbbi van bent, előbbi tud bármivel többet éjjel?
Lasert/220%-ost nem akarok berakni mert az valami extrém hamar kiment a Jazzben is. -
aktív tag
válasz
ArthurShelby #316488 üzenetére
Ha céges autó, akkor szerintem pont nem kéne aggódnia
Hacsak nem ez a 3. ilyen ebben a hónapban. Vagy más miatt áll kifelé a rúdja a munkahelyen.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #316324 üzenetére
Igen az 5W30-at a k3dvezobb fogyi miatt javasolja a manual. Volt Passat 1.8T az is kenyes volt hutesre, ugyanemiatt (kedveltem azt az autot).
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
ArthurShelby #316108 üzenetére
a 2x2 lámpa se gyári, hanem amolyan hella rács.
-
6030D
őstag
válasz
ArthurShelby #316139 üzenetére
Haverom 2009-ben belefutott abba a trafiba a bevezetőn. Akkor még nem voltak ilyen kamu trafi táblák.
- Ki is van írva, hogy mérnek.
- Azt hittem csak sz*patnak, hogy ne menj gyorsan.Ugyanott a felüljáróról meg a főnököm feleségét kapták el egyszer, csak szemből. Azt mondta, hogy az egymás utáni felüljárókból a másodikon voltak, az első kitakarta. Mire kimondta volna a csúnya szót, már megvolt a fénykép.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
M1/M7 kivezetőn az a forgatható traffi már szerintem majdnem 15 éves. Régóta nem működik. Ez volt az elsők között az M1-re telepített forgatható, csereberélhető kivitelek között.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Az, hogy jelenleg a fix sebességmérési pontokat kötelező kitáblázniuk (a jogalkotói akarat mögötte az, hogy már a tábla látványától is beszarj és még ha nem is működik a kotla rendszer akkor is lassíts). Sőt ezek a mérési berendezések legkorábban a tábla vonalától mérhetnek csak. A mobil eszközöket nem kell előre jelezni.
Volt egy időszak amikor sűrűn mértek, aztán jött egy új góré a yardhoz aki utasításban adta, hogy nem mérhetnek felülről. De aztán a góré ment és ezzel a fentről mérés is visszatért a gyakorlatba.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ArthurShelby #315972 üzenetére
Az a kétféle a 3 betű - 3 szám, illetve a 4 betű - 3 szám akar lenni? Az Ypsilonon még az előbbi, a MiTón meg az utóbbi van már, de egyikkel sem volt gondom. Csak a gravitációval és azzal, hogy olykor elkélt volna egy harmadik kéz.
És rendezzük Keszthelyre, a Festetics kastély mellé a hétvégén!
-
válasz
ArthurShelby #315972 üzenetére
nekem patent lett elsőre
[link]
de az előző, még 3 betű 3 számos nem ment bele, csak ez az új -
Szada85
aktív tag
válasz
ArthurShelby #315916 üzenetére
Most vagy a keretekben van ekkora szórás, vagy a rendszámtáblák toleranciája szór ennyire, nem tudom.
Radinak pl. hibátlan, az elözö Cuprámon is patent volt, most nem. De megoldottam. -
szőröscica
addikt
válasz
ArthurShelby #315919 üzenetére
Na erre kíváncsi vagyok, én sem vagyok éppen egy nagy kézügyességű szerelő, és a héten megérkezik az Alti Giri nekem is.
Hazahoztam, az első itatás megvolt. [kép]
Fogyi Tatabányáról a XV-be 7.9 lett. Pályán 130 körül, M0 0 és x20 között, néhányszor ellőve x50-ig.
Remélem jó barátok leszünk, elsőre nagyon tetszik. Este megyek mosni, de kelleni fog neki majd egy alapos kozmetika. Azt már csak a nászút és a szervizelés után ejtem meg, addig pihen.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ArthurShelby #315919 üzenetére
A Lancia táblája kapott áprilisban, mikor beletolatott az insigniás öreg, mégis belepattintottam némi egyengetés után, sőt az Alfán még a ívre is sikerült igazítanom anélkül, hogy tört volna.
Képes vagy rá! Meg tudod csinálni! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Akkor van egy utad tboldihoz.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Igen, elég passzentos, de ha ráérzel, már gyorsan megy. Az Alfáéval fél óra alatt végeztem, a Lancia meg kb. egy óra volt, mert hátul le kellett szednem a csomagtérajtó belső borítását, hogy átmenő csavarokkal rögzítsem. Elődeim szétbarmolták a gyári rögzítő biszbaszokat.
-
Peter.70
addikt
válasz
ArthurShelby #315518 üzenetére
Félek tőle, hogy előbb utóbb valamit ki fognak találni rá. Ld LPG. De ne adjunk ötleteket
-
brumi1024
veterán
válasz
ArthurShelby #315518 üzenetére
Ugyanilyen feltételezések mentén addigra lehet abszolválható lesz az 1000 km-es hatótáv, és kevesebb publikus gyorstöltő kell majd, ergo kevésbé lesz érdekes az adó rajta.
Szvsz jelen pillanatban még spekulálni sem érdemes azon, hogy az benzin/elektromos áram ára miből tevődik össze, annyira képlékeny ez. Az itteni (és a világ) olajigényének ellátása meg nem éppen a demokráciáról és a modern államberendezkedéséről híres országok kezében van, szóval ők meg az olajárral játszhatnak szabadon.
-
barnam_
nagyúr
válasz
ArthurShelby #315411 üzenetére
Nálam a tempomattal való gyorsítás eredményez jó fogyit. Mehetek 150-160-al is, akkor is kijön egy 5,5 vagy alatti átlag BC szerint, ha óvatosan gyorsítok.
5 körüli vagy alatti BC kijönne szerintem 130-al is nálam, 1500-at forog
Országúti tempóval 4,5 óvatosan.Ezek a számok persze a W205-re vonatkoznak, az öreg kamrás dízellel (W124 3l) nem lesznek ilyen eredmények. De az is elvan 6-7 között.
-
szőröscica
addikt
válasz
ArthurShelby #315411 üzenetére
Dízelnél a fogyira rámenés a 4 alattit jelenti. 5 felett már széthajtottad.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #315218 üzenetére
Kvázi igen, a lenyelországi Orlen gyártja nekik az olajat erre a piacra.
-
válasz
ArthurShelby #315218 üzenetére
Nem!
Létező márka az Eneos, egyszer meggugliztam és jelen vannak Japánban. Amiket itt árul a Szakál-Metál Kft. mint importőr, azok Lengyelországban készülnek.A marketing-humbug része emlékeztet rá, avagy a magyar vásárlók többet gondolnak róla/ bele.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #315182 üzenetére
Ez igaz. Kubaban is milyen jot tesz az utcakepnek a sok regi amcsi vas.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
ArthurShelby #315023 üzenetére
Ha jól tudom, itt rosszul lett az ember.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ArthurShelby #314947 üzenetére
Én jónak találom az Alti Girit, de van egy lényeges különbség a Plateholderrel szemben. A PH-nak csak "fogai" vannak, amik kapaszkodnak a táblára, míg az AG 2 részből áll, van az alap és egy vékony keret, amit rápattintasz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #314935 üzenetére
Jah, most körbe nézegettem és csak az egyik ilyen ramaty.
Lehet tényleg gyártási hibás.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #314562 üzenetére
DSG-nél nem nagyon van gyorsabb váltó, az előny mindenképpen.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
ArthurShelby #314485 üzenetére
G13 ki, öblítés (mert a fűtő radiátor el tud tömődni), G12 Evo be?
-
brumi1024
veterán
válasz
ArthurShelby #314552 üzenetére
Ja GC, az nehezebb kicsit, igen. En sima coupe-t neztem.
GC-nel is hasonlokat irnak egyebkent, 0-rol a valto+RWD+jobb sulyeloszlas(+futomu) miatt jobban megy a 4-es, 40-140-en nagyon hasonloak, nagyobb temponal visszahozza a 4-es (80-180 pl). Valo eletben pici faziskesessel vagy nem kickdown-nal barmelyik iranyba eldolhet.
-
válasz
ArthurShelby #314497 üzenetére
Oké-oké, de fennáll a veszélye, hogy utána nem akarnék újra benzinest. 🤗
-
brumi1024
veterán
válasz
ArthurShelby #314490 üzenetére
Most rosszul is érzem magam, én lettem a topik hülegyereke.
Hat, ha meg kellett nezni akkor meg kellett nezni.
-
brumi1024
veterán
válasz
ArthurShelby #314492 üzenetére
1600/1680 kg papiron a 420i/420d coupe. 350kg kulonbsegbe mar kozel az M440i is belefer, azok meg a BMW-s szokasokhoz hiven gyakran kereken tudjak a 400 loerot, szoval az nagyon elment volna. Zeperf szerint egyebkent jobb a 4-es suly-loero aranya, 40-140 es 80-120-on pariban vannak a Golffal, 80-180-on meg van 6 masodperc elonye a BMW-nek (fura, de a 0-160, 0-180 is hasonlo
).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #314485 üzenetére
Nincs külön olajhűtőd a víz hűti az olajat is szóval a nagy front radit kéne kipucolni (nem klímáét, bár azt sem árthat). Nekem 2 éve volt pucolva elég sok bogártetem volt benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Elárulták, hogy mennyit keres az Intel új vezére
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fotók, videók mobillal
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest