Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Helyben tud valaki olcsón 16"-os bringát 5-6 éves kislánynak?
-
Vigneau
félisten
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
Vigneau
félisten
Cegléden lehet kapni valahol kisméretű (pl. 40mm x 170mm) 0.7-es perforált lemezt? Vagy méhsejt alu grill rácsot?
-
Vigneau
félisten
Ismét nem csalódtam a Ceglédi Piac kulcsmásoló apa és fiában. Ma reggelre mindkét bicskakulcsomban megadta magát a(z) (CR1616) elem, amit egyáltalán nem találtam meg jó pár boltban, ahová betértem. Szerencsére pikkpakk megvolt a csere és ráadásul nagyon korrekt áron.
-
Vigneau
félisten
Azt tudja valaki esetleg, hogy a Malomtó Szélen, a Shell-lel szembeni Kínai bolt teljesen megszűnt vagy csak elköltözött máshová?
-
Vigneau
félisten
Jó rég nem néztem be ide, meg kell hagyni. Történt valami érdekesség mostanság?
Tegnap jöttem a Szolnoki úton késő délután. Szokás szerint állt a víz az úton. Remélem, nem fröcsköltem le senkit a Sportuszoda mellett...
-
beers
addikt
válasz
SenorGrande #1595 üzenetére
-
SenorGrande
senior tag
Sziasztok!
Albertisán, vagy környékén tud valaki megbízható műszerészt, aki vállal tápban kondicserét, ventilátorcserét?
-
Üdv!
Eladó apróságaim!TP-Link TL-WA850RE Range Extender, Wi-Fi lefedettségnövelő
Konnwei KW 920 OBD-II Bluetooth hibakód diagnosztika
Original ExoMount 3, 1 db pót fejjel!
Bontatlan Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds!
Imalent DN70 lámpa-a mini reflektor!
Citizen AT8130-56A (Promaster Sky)
Azért bátorkodtam betenni ide is,mert a jövő hét elején Cegléden leszek,így akár személyesen is lehet találkozni.
Ha netán valakit érdekel valami,tessenek szólni vagy kézzel inteni-de csak privátban! -
szjoci
őstag
Sziasztok!
Nem nagyon pörög a topik, de hátha kapok segítséget:
Múlt héten átutazóban voltunk Cegléden, és beugrottunk a Tescoba bevásárolni. Láttam akkor még elég sok ilyen utánfutós traktort, de esélytelen lett volna elhoznunk annyira fullosan volt az autó (nyaralni mentünk). Esetleg meg tudná valaki nézni hogy van-e még belőle? Messze lakunk, így potyára nem mennénk el.Köszönettel,
Joci -
rolko
őstag
Sziasztok!
Lenne pár hálózati eszközöm eladó, többségében újak.Bővebben:
MikroTik RouterBOARD RB800 - 65 000 Ft
Kültéri 2.4GHz WiFi AP/Kliens - Airlive WH-5400CPE - 5 000 Ft
Tp-Link TL-R488T load balance router - 4db internet kapcsolathoz is! - 5 000 Ft
720p HD PoE IP kamera - Ubiquiti AIRCAM - 18 000 Ft
Professzionális kültéri körsugárzó WiFi antenna: 2.4GHz, 2x2MiMo 13dBi - Ubiquiti-AMO-2G13 - 60 000 Ft
Nagyteljesítményű kültéri 2.4GHz WiFI rádió - Ubiquiti ROCKET M2 - 20 000 Ft
5GHz kültéri rádió, akár internet átlövéshez is - Ubiquiti ROCKET M5 - 20 000 Ft
Falikar WiFi antennához - 1 000 Ft
Vezeték nélküli mini/rejtett kamera - 8 000 Ft
4 csatornás USB DVR, digitális videó rögzítő - 2 500 Ft -
huliganboy
addikt
Sziasztok srácok!
Csak egy kérdés erejéig néztem be felétek!
Zakar és Társa Kft.-vel kapcsolatban van valakinek tapasztalata/véleménye?
Autóvásárlás előtt állok és van náluk egy kinézett példány, de ha nem megbízhatóak nem utaznék 300 km-t.
Köszönöm!!
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok!
Megkezdtük a 11. PROHARDVER! tábor szervezését.
Mint az a korábbi tapasztalat is megmutatta, nem lehet elég korán kezdeni.Pár dolog, amit egy ilyen táborról tudni kell:
- a tábor helyszíne Hajdúnánás, termál kemping.
- időpontja: 2015. július 30 - augusztus 2.
- kempingben próbálunk lenni, ahol sátorozási lehetőség van. Akinek nincs sátra, vagy hálózsákja, tudunk ingyen kölcsönadni.
- napi költség az kb 2000-2500 Ft volt tavaly, amibe a sátorhely és az esti sütés-főzés is benne van. Eddigi menü: grill kolbász, grillezett husik (csirke, marha, sertés, csípős kivitelben is) salátával, kenyérrel, paprikás krumpli kolbásszal és virslivel, gulyásleves, amibe megáll a kanál (utóbbi kettő bográcsban). Természetesen előre ezt meg tudjuk beszélni.
- a tábor szerdától – vasárnapig tart, de akinek nincs erre lehetősége, az persze jöhet pár napra is, hétvégére, vagy akár reggel jön, este megy.
- minden táborban résztvevő külön költségért rendelhet PROHARDVER! táboros pólót.Egy feliratos póló 1500 Ft volt. A darabszámtól függően kapjuk majd meg az ez évi árat, de idén is ezt az árat célozzuk meg.. Ilyen egy régebbi logó, ami lett a póló hátuljára nyomtatva.
Csak az kapja meg a pólót, aki el is jön a táborba!
Ha valaki előre elutalta a póló árát, azt természetesen tábor után visszautaljuk ha a megrendelt pólóját a táborban részvevők megveszik!
Minta nélküli pólók is rendelhetők, hasonló módon, csak jelezzétek, hogy nem kértek rá logót.A számlaszám, ahova a pólók árát (1500Ft/db) utalni:
Nagy Gábor
Erste Bank
11625009-11169501-25000005A közleménybe írjátok bele a nicket, színt, méretet és gyártót.
- a környékbeli nevezetességeket, látnivalókat többen meg szoktuk nézni. Erről később adok tájékoztatást. Ezek plusz költséggel járnak (belépődíjak, stb). Természetesen van aki kirándul, és van aki a táborhelyen marad. Ezt mindenki magának dönti el.
- oda és visszautazásról mindig tájékoztatást adunk a topicban, mert van aki autóval jön és van szabad hely nála. Tervezett autók indulása, útvonala és szabad helye folyamatosan kialakul majd.
Amennyiben érdekel és szeretnél részt venni, várom a jelentkezéseket és javaslatokat!
Mivel sok LOKÁL topikba beírtam ezt a hozzászólást, amiket nem tudok követni, ezért egyéb kérdésekkel a táboros topicban, vagy privátban lehet bombázni!Kemping árak:
Felnőtt személyi díj: 1 400,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 250 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Diák, nyugdíjas személyi díj: 1 100,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 000 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Sátor területi díj (1-2 személyes): 1 000,- Ft/fő/éj+IFA vagy 900 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Sátor területi díj (3 vagy több személyes): 1 300,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 150 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Lakókocsi: 2 000,- Ft/éj vagy 1 800 Bocskai korona/ éj
IFA: 300,- Ft/fő/éjSZÉP kártyát elfogadnak!
PindurAnna
Tájékozódásként az előző táborok topicjai:
1. PROHARDVER! tábor: 2005.július 22-24. Nyékládházai bányatavak
2. PROHARDVER! tábor: 2006.augusztus 3-6. Nyékládháza
3. PROHARDVER! tábor: 2007. július 26-29. Vadna-park
4. PROHARDVER! tábor: 2008.augusztus 7-10. Oszkó
5. PROHARDVER! tábor: 2009. augusztus 6-9. Császárszállás
6. PROHARDVER! tábor: 2010. 07. 29 - 08. 01. Soltvadkert
7. PROHARDVER! tábor: 2011.07.28-31. Mád Bor-tó
8. PROHARDVER! tábor: 2012.08.2-5. Szanazug
9. PROHARDVER! tábor: 2013. július 18-21, Szelidi-tó
10. PROHARDVER! tábor: 2014. július 31 - augusztus 3. Poroszló, Tisza-tó,[ Módosította: ngabor2 ]
-
copass
veterán
sziasztok!
nem megy valaki "véletlenül" most szombaton ceglédről kiskunfélegyházára?
szükségem lenne egy fuvarra.
privátban keressen meg aki tudna segíteni.
köszi. -
beers
addikt
-
Jodanovich
senior tag
-
Zoleee19
csendes tag
Sony Xperia U St25i fehér eladó!
Tel: 06303704534 -
gPoint
tag
-
beers
addikt
Garis ZTE Blade III. eladó!
Telenoros! -
donmackó
addikt
visszatalálós up
-
Csöves
őstag
Laptopventi jó áron.
Kompatibilis: Acer Aspire 5220, 5310, 5310G, 5315, 5315G, 5520, 5520G, 5710, 5710G, 5715, 5715Z, 5720, 5720G, 5720Z, 5720ZG, 7220, 7520, 7520G, 7720, 7720G. Lenovo 3000 sorozat N500. Emachines -
Jodanovich
senior tag
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok!
Megkezdtük a 9. PROHARDVER! tábor szervezését!
Mint az a korábbi tapasztalat is megmutatta, nem lehet elég korán kezdeni!
Ezért szeretném felmérni a lehetséges időpontokról a szavazást a
9. PROHARDVER! tábor előkészületek topicban!Helyileg Közép-Magyarországon, a Szelidi-tónál lesz megszervezve!
Amennyiben érdekel és szeretnél részt venni, várom a javaslatokat!
Egyéb kérdésekkel a topicban, vagy privátban lehet bombázni Tájékozódásként az előző táborok topicjai:
1. PROHARDVER! tábor: 2005.július 22-24. Nyékládházai bányatavak
2. PROHARDVER! tábor: 2006.augusztus 3-6. Nyékládháza
3. PROHARDVER! tábor: 2007. július 26-29. Vadna-park
4. PROHARDVER! tábor: 2008.augusztus 7-10. Oszkó
5. PROHARDVER! tábor: 2009. augusztus 6-9. Császárszállás
6. PROHARDVER! tábor: 2010. 07. 29 - 08. 01. Soltvadkert
7. PROHARDVER! tábor: 2011.07.28-31. Mád Bor-tó
8. PROHARDVER! tábor: 2012.08.2-5. Szanazug -
Jodanovich
senior tag
-
Csöves
őstag
Nokia 1610 előlapot keresek, megvétel céljából.
-
Qru
MODERÁTOR
Most akkor tényelg ide költözik át a topikunk? Vagy mi lesz itt Vigi bá?!
-
Csöves
őstag
Mi történt Cegléden?
-
Vigneau
félisten
Nocsak, nocsak. Gratulálok!
Én meg épp laptop cserében morfondírozgatok. BF3-at még nem próbáltam, mostanában inkább GTA4 és EFLC a menü nálam - no meg a Sim City és a Sims Online a Facebook-on.
Hiába, a WoW sokat kivett az életemből, van mit bepótolni.
Még a seregben vagyok, de kedden megyek fel Bp-re alkalmasságvizsgálatra. Ha elbukom a fizikai teszten, akkor vakarhatom a fejem, hogy kapok még haladékot, vagy irány az utca...
-
beers
addikt
válasz
Vigneau #1551 üzenetére
Megvagyok köszönöm, első a család mostanság!
Holnap lesz a kisebbik 2 éves!
PC ügyileg leálltam, bf3-atgatok nagy ritkán!
Újabban a dual sim-es androidos telefonokkal szórakozok!
Kb ennyi röviden...!
Feléd?
Még mindig a sereg?probizz:
Ha már szavaztam, gondoltam megnézem a képeket!
Gyönyörű a kert, írígyellek érte.....! -
djkay
senior tag
én meg árulok notebookot. ha érdekel vkit az aproim közt[link]
-
Krallure
csendes tag
Sziasztok!
Keresek notebook-ba való DDR2 800MHz-es 1-2 GB-os memóriát és 7200 RPM-es 320 GB-os HDD-t! -
zolee33
csendes tag
nemtud valaki cegléden eggy normális szervízt??!!!hiányzik eggy láb a proci foglalatomból és pótolni kellene.most vettem,de a volt gazdája "elfeleejtette " közölni ezt az apró hibát
.kidobni nem szeretném.mert: Asus striker II formula.......alaplap
bármit szívesen meghalgatok.lap bekapcsol,minden pörög,proci melegszik,ramok is,viszont így 1szer beadta a bios-t de többet nem.de hát láb nélkül nem is várhatom hogy működjön...
-
djkay
senior tag
Sziasztok! _Frissitenék pár eladó cuccom:
[eladó cuccaim] -
gPoint
tag
Hi all!
Nincs valakinek Cegléden kölcsönbe egy tápja. Nem indul a gépem ill. lefagy azt hiszem tápp gond lesz de nem tudom kideríteni egy másik táp nélkül.
Előre is köszi!
-
Vigneau
félisten
Beugrottam ide. Hátha hamarosan ez lesz a gyűjtőhelyünk.
-
Lazsa Boy
aktív tag
Eladó: [link]
Ha valakit érdekelne a fent linkelt termék, akkor remélem tudja mit kell akkor tennie!
-
Rav3n02
senior tag
Keresek valakit aki Cegléden lakik és és ért a motorokhoz. Kérhetek tőle egy PÜ-t? előre is köszönöm
-
djkay
senior tag
most meg PAta vinyót
-
djkay
senior tag
cső ddr1es ramot vennék nagyon olcsón, lehetőleg 1gb-ost!
-
INMOTEP
őstag
Üdv Ceglédiek
Olyan tagot keresnék aki Cegléd és vonzáskörzeteböl a közeljövőben tervez Nyíregyházi utat .Ha lenne ilyen legyen szíves egy Privátot dobjon már ,köszönöm előre is
-
Pferi
senior tag
Sziasztok!
Cegléden milyen minőségű a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális műsorszórás vétele? Nemrég vettem egy tv-t ami alkalmas erre, de nem tudom hogy érdemes-e beruháznom egy jobb minőségű antennára. Ha a környéken sz*r a vétel, akkor nem költök feleslegesen rá. -
Jodanovich
senior tag
-
djkay
senior tag
sziasztok keresek HD3870est ddr4est 512 és 15000ig!
-
kangool
tag
WD TV HD eladó, új, 2 év garanciával, akár névre szóló számlával, 23.500.-
SkyDigital Venice V13 HD eladó, új, torrentklienses média lejátszó, garanciával, akár névre szóló számlával, 33.500.- -
gPoint
tag
Ezek a cd tartók eladók.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Ha van valakinek HD 5770-es kártyája eladó azt kérem ne tartsa magában.
köszi!
-
Lazsa Boy
aktív tag
Lap, proci, memó: [link]
-
mistixx
tag
Hali!
Eladó cumók! -
kangool
tag
Egy ilyen hőpapiros fax eladó. 5k
-
Vigneau
félisten
Jó rég jártam erre...
-
bence78
aktív tag
érdekel valakit egy március 31-ig érvényes belépőjegy a Főrvárosi Állat és Növénykertbe?
2 felnőtt + 2 gyerek részére érvényes, eredeti ára 5.290 ft, 3.500 ft-ért adom -
djkay
senior tag
SEMMI BAJ SINCS
ÁP csak mert cegléd city
-
djkay
senior tag
up
-
djkay
senior tag
ramot vki nemtud? ddr2 2gb
-
bence78
aktív tag
Van egy 2+2 főre (2 felnőtt, 2 gyerek-diák) szóló belépőjegy a pesti Aquaworld élményfürdőbe, egész napos, időkorlátozás nélkül, október 31-ig lehet felhasználni.
Nem tervezünk elmenni, olcsón megválnánk tőle.
[AQUAWORLD árai]19.700 Ft helyett kevesebb, mint az egyharmadáért odaadnánk
Kérném az érdeklődő fórumtársakat, hogy kizárólag privátban keressenek! Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest