Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
válasz shortcutme #1884 üzenetére
Gyorsan atfutva csak a tablazatnal akadt meg a szemem.: fogyasztasi/ hash adatok nem igazan lettek eltalalva.
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Elbandi
aktív tag
válasz shortcutme #1886 üzenetére
ott eleg sok a huzott kartya, erre figyelj!
-
Volu
tag
válasz shortcutme #1884 üzenetére
Hmm ezek szerint a 7850 a best buy? Eddig úgy tudtam a 280x!
Közben utána néztem... Az a 7850-es, amit te linkeltél, csak 1 GB rammal rendelkezik, ami kötve hiszem, hogy tudna 400KHs-t. Jó az inkább 350-nek.
[ Szerkesztve ]
''A számítógépező csajok strasszkövekkel díszített iPodot akarnak és macska formájú USB-memóriát, ami bedugáskor nyávog''
-
Geller72
veterán
válasz shortcutme #2008 üzenetére
köszi..
-
big-J
őstag
válasz shortcutme #2008 üzenetére
Hogy a viharba? Nekem verified-ot ír de ugyanúgy nem jelenik meg az eur feltöltés a deposit tabon.
-
Zizi123
senior tag
válasz shortcutme #18660 üzenetére
Hat ha tetszik, ha nem, azert eleg valoszinu, hogy emberek nem vesznek nagy valoszinuseg szerint BTC-t csak ugy, hogy majd ezzel szeretnenek fizetni, tehat a BTC forgalmat a valutabol (dollar, euro, stb...)bearamlo penz befolyasolja. Gondolom, hogy neked is ami BTC-d van az nem azert van, mert vettel BTC-t valami valutaert (akar forintert), hanem banyasztad. Ha nem eri meg banyaszni, akkor valoszinuleg a mostani hasznaloknak az 1%-a sem fogja vasarolni, ergo nem lesz ra kereslet, ergo esni fog az ara.
Tehat ki fogja hasznalni?"A befektetői bázis a csalódottság miatt valószínű visszaesne, de elég valószínűtlen hogy ők ezután más coinba fektetnének."
Ezzel egyetertek. A kutya nem fog barmilyen evalutaba fektetni, mivel igazabol egyik mogott sincs semmi.Latod Mesterlovesz is belebukott, pedig az ove mogott latszolag meg volt is kezzelfoghato fedezet (7g arany),
Szerintem ez ilyen egyszeru.
-
Zizi123
senior tag
válasz shortcutme #18668 üzenetére
"Van BTC-m, forintért vettem, hogy fizethessek vele. A Bitcoin lényege nem az, hogy meggazdagodjanak azok akik bányásszák, hanem hogy lehessen fizetőeszkönzként használni."
Akartam is mar kerdezni, hogy hol erdemes vele fizetni, tehat ahol jobban jarok, ha ezzel fizetek, minthogy forintban, vagy dollarban, fizetnek?
Mert ahol en lattam, ott mindenhol az volt, hogy xxx Ft, vagy ennek megfelelo BTC (ahol a Ft allando, a BTC, pedig abban a percben szamolt ertek). Akkor miert is hasznalnek BTC-t arrol nem is beszelve, hogy ennek az arfolyama altalaban ingadozik, tehat szo sincs 1 stabil valutarol. -
shortcutme
tag
válasz shortcutme #18686 üzenetére
Közben rájöttem: Bter 0%-ról felemelte 0.2%-ra a BTC/CNY fee-t és ennek a 30%-át kapom meg pont formájában. Hetente ennek a felét lehet kivenni a 资金密码-hoz kell írni a trade pass-t, a 请输入上面的验证码-hoz meg a captcha-t.
Ezek szerint a felemelés óta elvileg kb. 1200 CNY-t fizettem trade költségként.
Esetleg tud valaki ajánlani alacsonyabb fee-vel dolgozó váltót?[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
válasz shortcutme #18707 üzenetére
Szerintem probaldd ki. Beballagsz a legkozelebbi rendororsre, es ismeretlen tettes ellen megteszed a feljelentest, miszerint is szerinted: előre megfontolt, aljas indokbol, folytatolagosan elkovetett garazdasaggal gyanusitod a Mintpal.com-ot (vagy eppen akit), mert ellopta a 1,2db BTC-det, es a 124.7 URO-dat, ami szerinted ermondjuk 124.000Ft-ot.
Azert legyszives vedd videora a rendor kartars reakciojat. -
Mesterlovesz
aktív tag
válasz shortcutme #18738 üzenetére
Hmm. Úgy látszik két malomban örlünk. Én úgy emlékszem, hogy arról volt szó a SEPA utalásokkal kapcsolatban, hogy a NORMÁL banki utalási díjon felül még rászámláztak bizonyos bankok EXTRA díjat is a SEPA utalás miatt.
Erre volt a válaszom az, hogy akkor bankot kell váltani.
Egyébként én is pontosan azt írtam le, amit te, csak nem számszerűsítettem. "mindenféle banki utalási díjak miatt" nálam ez a normál utalási díj, mert olyan bankot nem láttam aki külföldre ingyen utalt volna, tehát nekem egyértelmű, hogy van egy bizonyos utalási díj amit minden bank felszámol.
Egyébként nekem euró számlám van, mert kényelmesebb euró övezetbe eurót küldeni, mintsem forintot, főleg azért mert forint küldésnél plusz napokat számolnak fel azért, hogy "átkonvertálják" a forintot euróra, mintha ez tényleg megtörténne és nem így is úgyis csak digitális üzenetváltás zajlik, no meg ugye egy átlagembernek egy számológéppel kb. 1 perc alatt megvan az "átkonvertálás", vajon egy bankban mi tarthat napokig!??A 3% körüli juti pedig ezzel az 5 eurós sarccal együtt jött ki, de persze minél nagyobb összeget küldesz, anál kisebb % a ez a fix díj.
A Circle nem csak amerikai bankkártyával működik?
Te már próbáltad?
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
Csabipici
aktív tag
válasz shortcutme #18743 üzenetére
Tudom, köszi! Ismerem Barnabást. Voltam már az Anker Klubban és ki is próbáltam az automatát.
Viszont nem lenne rossz ha már visszafelé is működne! Igy nem kellene bankszámlára utalgatni, stb...[ Szerkesztve ]
-
JLK_
csendes tag
válasz shortcutme #18796 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz shortcutme #18796 üzenetére
Azért nem biztos, hogy rögtön a Bitcoin topikba kell ugrani egy ilyen kérdéssel, főleg, hogy itt sokan átváltják, vagy szeretnék átváltani az altcoinjaikat BTC-re és azt utána Forintra.
Nem csak az automata lehet megoldás, vidékieknek, vagy aki messze lakik tőle, lehetőség van napon belül gyorsan BTC-t venni eladni az INSTACOINS weboldalon!
Távol álljon tőlem a reklámozás, csak fel kívánom hívni a figyelmet erre az oldalra. A vásárlás teljesen biztonságos, bankkártyával, banki átutalással lehet fizetni, vagyis a lakásból sem kell kimozdulni a vásárlás, eladáshoz.
Az oldal üzemeltetője egyben a BTC automata üzemeltetője is, tehát az oldal nem kamu.Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
shortcutme
tag
válasz shortcutme #18817 üzenetére
Mondjuk most szerintem érdemes eladni, mert az USA-ban reggel 6:18 van, biztos lesznek jópáran akik reggel felkelnek és látják, hogy a Bistamp leállt, akkor egyből pánikolnak és eladnak.
-
Reggie0
félisten
válasz shortcutme #18829 üzenetére
Az egy dolog, de a bizalomvesztest is kezelni kell.
-
Overlocker
veterán
válasz shortcutme #18900 üzenetére
Háhh, mekkora, nagy játszmák mennek itt a háttérben.
-
Dexar007
veterán
-
Omega7plusz
tag
válasz shortcutme #19221 üzenetére
Ezek szerint be lehet zárni a bányászprogramot?
-
Omega7plusz
tag
válasz shortcutme #19224 üzenetére
Pont ezt próbálom, de a kraken hol van, hol nincs, a váltás disabled, a sepa disabled, így itt állok mint...
-
zichie
senior tag
válasz shortcutme #19221 üzenetére
Én amikor kb. 20%-ot esett, akkor sajnos vettem DAO-t, mert be volt lőve limites vétel, mivel "negatív tüskét" vártam. Tüske helyett zuhanás lett.
Kevesebb, mint a felére esett vissza, de no para, már szépen emelkedik vissza, veszik mint a cukrot.[ Szerkesztve ]
-
klykkly
tag
válasz shortcutme #27481 üzenetére
Kozben megtalatam en is de gond van. Pont ugy tettem ahogy irod a btc t elutaltam rola krakente electummal.
Meg is jott. De az a baj hogy a BCH is elutalodott valamiert, nem ertem mi történt. Most 0 bch van Electroncash ben is.
Irnom kell krakennek hogy irjak jóva valahogy. -
klykkly
tag
válasz shortcutme #27492 üzenetére
Mar atallítottan de késő. Mibdkét láncban ott a tranzakció. Btc 112 confirmed, BCH 11 confiemed.
Azért. Ez jó nagy szopatás......szerintem ha kérem kraken jóváirja majd. -
klykkly
tag
válasz shortcutme #27492 üzenetére
Hogy hogy volt ilyen? Gondolon nem btc vel?
Mi lett a vége?vagy sajatba utaltal?nekem is azt kellett volna, dehat bctvel nem hittem hogy gond lehet. Minthogy az meg is jott.[ Szerkesztve ]
-
tom_tol
addikt
válasz shortcutme #27509 üzenetére
Egyenlőre mindenki cserél, csak a váltókon van mozgás.
-
klykkly
tag
válasz shortcutme #27507 üzenetére
gyakorlatilag pont ezt csináltam én is és már az első lépés után gond volt.
BTC
[link]BCH
[link]tegnap 15:07 kor lett elutalva electrum walletből (Magyar idő).
"Ez valamiert azt mutatta, hogy nincs rajta semmi (a fork utani tranzakcio is latszodott)"
Most pont ez van nálam. Úgy mutatja az electron wallet mintha belőle utaltam volna pedig nem így volt.[ Szerkesztve ]
-
klykkly
tag
válasz shortcutme #27515 üzenetére
Na jó de akkor most mi van? így a krakenen akkor méginkább ott kéne lennie a BCH nak is nem?
El nem tűnhetettVagy jobb esetben duplán a BTC nek krakenen (szép lett volna...... )
[ Szerkesztve ]
-
tom_tol
addikt
válasz shortcutme #27522 üzenetére
Ez elég nagy szívatás, nem lehet áttenni a BCH-t Bittrex-re
-
klykkly
tag
válasz shortcutme #27522 üzenetére
Ez azért nem normál deposit mert én nem akartam oda utalni semennyi BCH-t, egyértelműen BTC-t utaltam. Ez a wallet hibája vagy egyszerűen egy rossz időzítés miatt volt. Bízom benne hogy megértik és jóváírják vagy visszautalják.
Leírtam nekik a mesét. Meglátjuk. Egyre jobban kezd fájni a dolog ahogy látom mit művelt ma a BCH :_(Aztán a végén még jól is kijöhetek belőle esetleg mivel lehet így lesz deposit-om (nekem egyedül )
Még jó hogy nem a másik BTC walletemmel csináltam. Ahhoz még nem nyúltam. Addig nem is fogok míg ez az ügy nem rendeződik. Vagy legalább nem lesz hivatalos BCH wallet, nem ilyen hackelt mit az electron ami ki tudja milyen backdoor
-
D@reeo
aktív tag
válasz shortcutme #27565 üzenetére
Akkor én kérek elnézést, nem tudtam. Azt hittem csak a web rosszalkodik.
-
melkah
tag
válasz shortcutme #27562 üzenetére
Ertem, koszonom a valaszokat (@bobalazs es @Dyingsoul is).
Arrol van valami "hivatalos" allasfoglalas, hogy mikortol indul be a tenyleges kereskedes ? Mert addig ez tenyleg csak lufi fujas. Most meg eppen 250usd kornyeken volt a bch arfolyam. En mostmar tuti addig hagyom benne, ameddig nem lesz 1-2 ezer folott
-
veterán
válasz shortcutme #27590 üzenetére
XD
Mert ezekbol szokott a zsako lenni
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
ff-thomas
aktív tag
válasz shortcutme #27610 üzenetére
Az jó.. én is végre átküldtem Bittrex-re, de órák óta még 1 confirm sem érkezett a tranzakcióra (pedig "High"-ra állítottam a díjat a Ledger-ön, hátha hamarabb megtörténik az elegendő confirmation).
Ahogy megnyíltak a váltókon a BCH wallet-ek, azaz lehet külső wallet-ekből beküldeni BCH-t, valószínűleg a többség eladja/átváltja a BCH-it. Ez pedig az árfolyam zuhanását jelenti - szerintem (mivel hirtelen megnő a kereslettel most még úgyahogy balance-ban lévő kínálat).
[ Szerkesztve ]
find a way or make one..
-
butch3r
senior tag
válasz shortcutme #27613 üzenetére
igen de mennyi idő 1 blokk... bittrexen fundingnál azt írja utolsó block 247 perce volt...
én asszem kénytelen leszek kivárni, mire így bejut addig beveri az a 4xxxx tranzakciónyi bhc az árfolyamot a béka alfele alá...
-
melkah
tag
válasz shortcutme #27623 üzenetére
koszi!
@Qrcy: Tobbi coinnal megtalaltam, hogy hogyan kell, csak azt hittem , hogy mostmar bch-nal is megnyitottak es csak krakenen van valami elcseszes.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz shortcutme #27623 üzenetére
Hogy lehet Krakenről a BCH-t akárhova kiküldeni? Hitbtc-re sem tudom mert nincs ott a withdraw-ban a BCH...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Videó stream letöltése
- Így készül egy Earfun headset
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9
- Virpil VPC WarBRD Base + WarBRD Grip
- FUJITSU ESPRIMO E500 E85+ SFF /I3 - 8GB DDR3 - 128GB SSD/ WIN10 PRO - 15mp bootidő UTOLSÓ DB !
- Xiaomi 14T Pro
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest