- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos tablet topic
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klykkly
tag
válasz
shortcutme #27522 üzenetére
Ez azért nem normál deposit mert én nem akartam oda utalni semennyi BCH-t, egyértelműen BTC-t utaltam. Ez a wallet hibája vagy egyszerűen egy rossz időzítés miatt volt. Bízom benne hogy megértik és jóváírják vagy visszautalják.
Leírtam nekik a mesét. Meglátjuk. Egyre jobban kezd fájni a dolog ahogy látom mit művelt ma a BCH :_(Aztán a végén még jól is kijöhetek belőle esetleg mivel lehet így lesz deposit-om (nekem egyedül
)
Még jó hogy nem a másik BTC walletemmel csináltam. Ahhoz még nem nyúltam. Addig nem is fogok míg ez az ügy nem rendeződik. Vagy legalább nem lesz hivatalos BCH wallet, nem ilyen hackelt mit az electron ami ki tudja milyen backdoor
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest