Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashx10
tag
válasz Nestor16 #4372 üzenetére
szerintem hasznalj cgminer 3.7.2-t, uj kartyakbol lehet nem mind kompatibilis a 2.11-el.. tobb a HW, mint az Accepted nekem 270x megy igy: -I 19 --thread-occurency 15232 -w 256. neked a thread nagyon alacsony szerintem, jatszadozz a thread/intensity-vel. A HW-t pedig redukald le 0-ra
48 Pozitív és 0 Negatív értékelés
-
Geller72
veterán
válasz Nestor16 #4372 üzenetére
Ha a magasabb TC-t nem engedi, az nekem pl azért volt, mert kevés volt az alaplapi ramom. Amint raktam alá még ramot, azonnal tudtam magasabb TC-t adni neki.
Szerk. nekem is ezt a hibaüzit dobta ki, egyértelmű, hogy a munkabuffer kevés neki, mert gondolom a ram is az.
[ Szerkesztve ]
-
flashx10
tag
válasz Nestor16 #4378 üzenetére
igen, akkot ez a tc neked magas lesz. hany gb a kartya? nekem a 270x 2gb-os, azzal nekrm igy megy stabilan 415khash/s, ilyenkor a wu erteke 405 korul, hw 0, reject 2-3%. tud menni 450-460-at is, de akkor sem megy feljebb a wu, valamint orankent dob egy hw-t. a helyesirasi hibakert bocsi, de tabletrol vagyok.
-
wlk
tag
válasz Nestor16 #4378 üzenetére
A hibaüzenetre ez a megoldás, 4 giga memória bőven elég 4 db 280x -hez is.
-
Geller72
veterán
válasz Nestor16 #4464 üzenetére
A hőfok semmit nem jelent, ha húzod. Az engine nem bírja és kész. Igazából mhz-enként kellene tesztelgetned, az lenne az ideális, de szerintem te is türelmetlen vagy, mint ahogy én is az lennék, elvégre ez nem egy gamma, hanem pénz. . Adj neki olyan frekit, amin tuti megy és ne basztasd. . nem ér annyit.
Én sem adtam el, csak átváltottam btc-re a fenti árfolyamon.
[ Szerkesztve ]
-
LLam
senior tag
válasz Nestor16 #4544 üzenetére
beszállok a leírás szerkesztésbe, dobd fel mondjuk googledocsba és lássuk
Geller és Imafett alias Zegige is támogató lett: nektek is köszönöm!
(#4548) TooCool pont ez a lényeg, hogy sokféleképpen látjuk. hozzunk össze egy jó 1. hsz-t vagy valami még tutibb dolgot magyar nyelven!! én asap adom a gettingstarted oldalamat!
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
TooCool
aktív tag
válasz Nestor16 #4544 üzenetére
Én csak félig értem mit szeretnél, de attól, hogy csinálsz egy szótárat, amiben nincsenek benne a logikai kapcsolatok, azzal még nem sokra megy egy kezdő szerintem. Viszont tegnap vagy tegnapelőtt volt itt egy srác, akinek szintén annyit mondtunk, h olvasson vissza, és nem kell minden nap magyarázni. Néhány óra múlva beírta, hogy végigolvasta, és már dolgozik és, és megy mindene.
Ettől függetlenül, ha van kedved egy komplett leírást készíteni hajrá, valamennyit tudok segíteni.
Hozzáteszem, h én pl Cryptsy-t meg Krakent használok, és nincs offline tárcám, a többiek jó része pedig egészen máshogy adja elő ezeket a dolgokat. Szóval nem lesz instant megoldás mindenkinek.
"Mert számolni mindig kell valamit." .-)
-
TooCool
aktív tag
válasz Nestor16 #4633 üzenetére
A difficulty az esetek többségében attól függ, h mennyi ideje és mennyi bányász dolgozik az adott fajta coin-on. Ezt központilag állítják be, neked nem sok ráhatásod van.
A WDC poolban van olyan sor az 'Edit Account'-nál, hogy 'Payment Address'. Oda majd egy kód fog menni, ami betűkből és számokból áll vegyesen. Oda pedig kódot úgy tudsz szerezni, hogy mondjuk csinálsz egy accountot a www.cryptsy.com -on. Belépsz, 'Balances' fül ott kiválasztod a WDC-t az alján. WDC Actions-ra katt, ott olyan is lesz, hogy 'Deposit / AutoSell WDC'. A megjelenő ablakban 'Generate New Deposit Adress'.
Amit itt kaptál krixkarax kódot, kell bemásolni a WDC Pool-ban a Payment Adress sorba.Egyelőre ezt csinált meg, aztán majd a többi.
"Mert számolni mindig kell valamit." .-)
-
AAntii
őstag
válasz Nestor16 #5103 üzenetére
Óránként van difficulty váltás kb., így a sok ugrálás következtében annyi történik csak, hogy nem tudod kiszámolni, hogy 10%-kal éri meg jobban wdc-t bányászni az ltc-nél vagy 20%-kal.
A 0.0006-0.0007 körüli btc-hez viszonyított arány számít jónak (legalábbis számomra), ennél sokkal jobb aránnyal csak pár óráig rendelkezett a wdc, így én ennyiért mindig átváltom btc-re, mert járt már hosszabb ideig 0.0004-0.0005 körül is (és ki tudja mikor tűnik el úgy, ahogy van)."Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Geller72
veterán
válasz Nestor16 #5187 üzenetére
A "kilóméterórákkal" ne foglalkozz, azok csak hozzávetőleges értéket mutatnak. Menj rá bal oldalt a pool fülre, ott az igazsághoz közelebb álló értékeket kapsz. A hashrate annak, aki egy ilyen jellegű poolban minerkedik, általában a kh érték tízszerese. Azaz pl. ha deadwinget nézed, akkor ez az érték valós. Az én 3 mh-emre pár óra múlva 30,000-as share fog beállni.
[ Szerkesztve ]
-
flashx10
tag
válasz Nestor16 #5194 üzenetére
nekem is hasonló a confim, annyi hogy a thread 15232. órajel: 1070/1430. így nincs reject nincs wu, hash: 443, wu: 396. de nekem valamiért nem engedi a memóriát 1430 fölé vinni, mert le áll a driver, és le fagy a gép.. (pedig ez a 30Mhz, +40khash-t jelent)
-
flashx10
tag
válasz Nestor16 #5229 üzenetére
a gpu órajel 1070 helyett megy 1150-ig stabilan, tovább nem próbáltam, de ez csak plussz 5-10khash, ami a fogyasztást és a melegedést beleszámítva nem éri meg lehet hogy nem mondasz hülyeséget, nekem a híd alapvetően túl volt feszelve az asrock axtu programjával, aztán pár napja le vettem alapra, és mintha azóta csinálná ezeket a hibákat. nah reggel majd rá állok erre a dologra, köszi az ötletet
-
Imafett
aktív tag
válasz Nestor16 #5323 üzenetére
miért csak a maximum összeget utalhatod át? hát barátom azért mert a maximumnál több nem létezik, ha 100coinod van akkor kiutalsz 100at, abból levonja a pool a 0,1WDC tranzakciós költséget, TXfee szóval 99,90 lesz kiutalva, de nemteljesen értem mire gondoltál úgyhogy kérlek fogalmazd újra ezt a kérdést
a 2. fele a dolognak, hogy " valamennyit érdemes otthagyni a tranzakció költsége miatt vagy micsoda " az nem igaz, ha rányomsz a kifizetés/kiutalás gombra akkor az összeset kiutalja, - a költséget, amit levon az utalás pillanatában, szóval nem kell semmit hagyni,
[ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
válasz Nestor16 #5335 üzenetére
20WDC-0,1TXfee=19,9WDC
19,9WDC* 0.02090019LTC(most az ára 1db WDCnek cryptsyn)= 0.39710361LTC
0.39710361LTC-0,30%fee(0.00119131LTC)= 0.39591230LTC
cryptsyről kiutalni krakenre, 0,04LTC a fee szóval
0.39591230LTC-0,04LTC (kiutalási fee)=0,3559123LTC, ez már krakenen van
0,3559123LTC* 17.40000EUR(most a kraken árfolyam)= 6.19287EUR
mnb.hu szerint 297,32HUF/1EUR a középárfolyam
szóval
6.19287EUR*297,32HUF=1841,2641084HUFszóval ha nem változott a kb 5perc alatt semmi amíg ezt megírtam neked akkor a kraken számládon
1841,2641084FT-nyi euró lesz, ezt ha kiutalod, akkor az még -0,2% + a bankod átváltási költsége
remélem így érthetőbb picit, ha hibáztam valahol javítsatok ki[ Szerkesztve ]
-
gergomiho
tag
válasz Nestor16 #5598 üzenetére
Vircurex-et használj, sokkal gyorsabb a befizetes, nagyon jo kezelofelulet, en 6nap cryptsy utan valtottam át, és imádom.
WDC-t befizeted azt beváltod BTC-re és ha USD-t akarsz belole akkor Vircurexrol kifizeted a BTC-d pl btc-e.com-ra ott átváltod USD-re és kifizetést igényelsz.
Nem igazán érdemes saját walletba kuldeni a pénzt, csak mindig levon egy kicsit minden tranzakcio után. Csak onlinerol onlinera. Netán ha van dugi pár száz BTC-d azt azért a saját walletodba tartsdNah rájottem mire jo az UEFI, gyorsabban bootol, BIOS grafikus egeres változata nagyjabol ennyi.
Geller_1972: az egyik monitorom duplan bevan kötve, igy ADL eszköz = OpenCL eszközök száma, de valamiert igy sem akarja, de majd utana nézek. Linuxon nem kell dummy plug ugye ?
Más kérdés : Mikor leszek ujjoncbol már valami komolyabb Főtörzsőrmester vagy valami ?
[ Szerkesztve ]
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz Nestor16 #5873 üzenetére
#Geller_1972, #Nestor16, köszi a válaszokat, igazatok van, a 270X-el kevertem az árat. Szerintem így még jobban igaz amit írtam, de ahogy látom, olvastam, valóban többen kétségbe vonták a VGA kártya bizniszt, amit szerintem is helyesen tettek.
Az árfolyammal kapcsolatban. 2009 óta folyamatosan tőzsdével foglalkozom, vettem eladtam, részvényeket, opciókat. Végül az aranynál és ezüstnél kötöttem ki, ez volt az akkori tuti befektetés, meg is duplázódott 1,5 év alatt. Azóta keresek valami hasonló jó befektetést.
Tudom, kicsit későn találtam rá a kryptopénzekre, de ahogy beleástam magamat és sok-sok "előadást" hallgattam róla a youtube-on, megérlelődött bennem, hogy rövid távon 1-1,5 év, ezekbe a pénzekbe kell befektetni, mert az árfolyamuk (persze csak annak amelyik mögött tényleges tartalom is van és felkapják) folyamatosan nőni fog.
Még egyszer. A Bitcoin azért különleges mert minden más kryptopénzt ehhez mérnek, így a váltóknál aki más coint akar venni az először Bitcoint kénytelen venni. Többek között ezért is van olyan fent az ára. Kanadában már Bitcoin automatát is üzembe helyeztek, Angliában egyes kocsmákban Bitcoint is elfogadnak vásárláskor. Indiában és Kínában is csak ideiglenesen állították meg a Bitcoin forgalmat, mert azóta visszaállt a kereskedés és az elfogadóhelyek is működnek.
Azt nem mondom, hogy 10 év múlva már mindent Bitcoinba fogunk mérni, de azt tudom, hogy jövő ilyenkor a Bitcoin sokszorosát fogja érni a mostani áránál!
A szabályozásról meg csak annyit, hogy mivel a tranzakciók anonimak, hogyan lehet számon tartani, hogy ki tartja be a törvényt és ki nem? Minden ország minden kormánya sosem fog egyszerre egységes Bitcoin ellenes törvényt hozni, ezért mindig lesz olyan ország, ahol lehet tárhelyet bérelni, élelmes ember nyit egy másik országban egy bankszámlát és onnan intézi a Bitcoin-os ügyeit, ezzel máris értelmét vesztette a törvényi szabályozás, főleg, ha csak elmarasztalásról szól, az sosem működött sehol sem.
U.I.: Boldog szerencsétlenség, hogy nem vagyok részeg, mivel dec. 6-án született a fiam, így szobafogságban vagyunk...józanul 8)
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
janos666
nagyúr
válasz Nestor16 #6042 üzenetére
Csökkentett módban nem töltődik be a VGA driver (ahogy a legtöbb driver sem, csak ami alap rendszercucc és MS készítmény).
Linux?
A Xubuntu 13.10 + x11vnc nekem végre bevált.
Vagyis a legújabb 13.12 driver nem megy fel, de a 13.11-el is jobb, mint Windows 8.1-en valaha.@gcsordas
De. A .conf fileba megadhatod a pool-ok IP-it, mint addnode.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
WiZARD
addikt
válasz Nestor16 #9105 üzenetére
a 15424-es thread-concurrency hogy jött ki?
15232-t írnak mindenholna meg readme szerint a shader többszöröse kéne ami 15360
nem mintha bármi változás lenne sebességre nálam a 3 érték közt.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest