Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Uhh, bocsika de te eddig hogy bányásztál?
Közöd nincs a témához.
Ne értsd félre, csak elég meglepő.Röviden, hogy segítsek is :
A 2 dolog tök más.
A lolminere-ed gondolom be volt eddig állítva eddig egy adott pool-ra ami már megszűnt.
Onnantól fogva a Lolminer neked nem bányászik bármit is hiszel. Ezért beállítani se kell /tudsz semmilyen limititet stb..
a Nicehash pedig pont azér üzemel, mert ott egy központi "pool"ba kerül a hashrate-ed amit a nicehash használ fel úgy ahogy akar. Mivel ez még üzemel ő azért működik. -
fireman123
őstag
No akkor ez nekem nem világos....Nicehash-en bányászol? (...vagyis ott bérbe adtad a hash kapacitásodat? ....mert ha igen, akkor nem te bányászol és nem is tudod, hogy hol túr valaki a gépeddel, csak a NH-től kapsz btc-ben "bérleti díjat"...) ....no de mindegy is, már 1 éve kiszálltam a bányászatból, így nem követem a fejleményeket....lehet le vagyok maradva a mostani dolgokról
-
EQMontoya
veterán
Halkat vagy hatekonyt keresel?
Ha hatekonyt, akkor teljesen jo a referencia is.A trukk ugyanis az 5700xt-nel az, hogy nem a hutes minosege szamit igazan, hanem hogy milyen memoriachip van rajta. A samsung alulfeszelheto szepen, es sokkal kevesse melegszik, mint a micron. Szoval ha jo kartyat akarsz banyaszni, inkabb ez a kriterium, mint a hutes maga.
Sajnos a legtobb kartya micron chipes, igy:
-referencia (tok mindegy, milyen marka) es 50th anniversary (ez mindig samsung)
-Sapphire Pulse-bol van micron es samsung chipes is tudtommal, erdemes rakerdezni
-MSI GamingX-bol en meg csak samsung chipessel talalkoztam (ezt ne vedd keszpenznek), csendes is, de a gyari padozas borzalmas, a legtobbet atomjaira szedtem es megcsinaltam rendesen, ugy kivalo
-Sapphire Nitro - kivalo hutes, ebbol is csak samsung chipest lattam meg, jo padozas is, cserebe altalaban dragaSzoval ha a zaj nem lenyeg, akkor referencia, ha halkat is szeretnel, akkor sapphire nitro.
A micron chip nagyon szarul hutheto, sokszor meg padozas utan is 90 fokon megy. Ja, es kartyankent kb 15w extra fogyasztast okoz.Ezek referencia kartyak, plusz egy nitro (ki fogod szurni) ravenen:
A raven egy durvan power hungry algo, eth-n 20-25 wattal alacsonyabb fogyasztasaim voltak kartyankent, ennek tukreben szerintem ezek kivalo homersekleti adatok. Az azert latszik, hogy a nitro nagyon jol hut.
-
Mosqu!to
addikt
Ez múlik azon, hogy milyen routered van, a gyári connect boxot használod, vagy mögé kötve másikat, stb. Ha jól rémlik, akkor ráadásul a connect boxban nem lehet átírni a dnst, így marad kliens oldalon. Itt biztos többet tudnak segíteni.
-
Winchester95
őstag
Nem olyan biztos.
lockdown90: Nagyon drágán, manapság minden pénzt megér egy jófajta 3090.
Egyenlőre megmarad de ha valaki bekínál valamennyi kriptovalutát lehet elgondolkodok rajta a későbbiekben.Vicces hogy az ember azt gondolná milyen jó az MSI meg az Asus, ez a két gyártó meg lazán megveri. Legalább is bányában. (Zotac Palit).
Ami még jó lehet a Gainward EVGA.Gondoltam leírom hátha valakinek hasznos lesz.
-
Celithrandi
addikt
-
BeZol
őstag
Ugyanez a típus lhr-mentesként 219-225W között fogyasztott nálam
hiveOS alatt a lenti beállításokkal és 98,3 mh/s-el tekerve (gminer 2.7-et használtam akkoriban).
1100-as absolute clock
2000res memória
80% venti
powerlimit nem is kell absolute clock esetén, de beraktam 230-ra
Én észrevettem annyit, hogy LHR-es 3070-es esetén az absolute clock használata nem volt előnyös, kb folyton lockolt a kártya (de akkor még nem jött ki a 39.6-39.7-es nbminer), így nem korlátoztam ott a gpu-órajelet, hanem belőttem a memóriát és a powerlimitet és szépen tekergett 41 mh/s-el kb.
Most ez az első lhr-es 3080-as nálam, és ennek ahogy nézem teljesen mindegy, hogy absolute clockot használok-e vagy sem, mindenhogy 69,7 mh/s-es átlagra áll be, annyi h absolute clock esetén kisebb a fogyi sztem.
Mindjárt megnézem mondjuk 260-as powerlimittel, hátha ez "korlátoz", bár sztem így is teljesen jó az átlag 69,7 mh/s pool-on nézve. -
SzlobiG
félisten
A GPU 60-fokra van beállítva, tehát azt tartja. A PC-be (zárt házba) a Gaming oc az újra padozva kb 92 fokos a memória, az XC Ultra meg a rigbe van 101mh-s stabilan végig annak ugye nem látom a junctiont és nincs újrapadozva.
Ha lenne értelmes áron még 3080 én tuti azt vennék, vagy 3070-et.
-
3800+
őstag
Nekem egy régi geforce 8200 chipsetes alaplapom van ami elvileg 4 pcie szálat tud kezelni. Ilyen elosztóval 5 kártyát dugtam rá próbából és felismerte mindet szépen. Szóval az elosztó minden portja működött, illetve nekem ebből az jön le, hogy az elosztót 1 szálnak kezeli, nem pedig 4-nek.
-
-
SzlobiG
félisten
Jól tudod Zotac Holo, Trinity, EVGA FTW3, Asus ROG meg talán a TUF is jó lehet. MSI nem vmi jó.
Ha a legjobbat akarod akkor megveszed a legolcsóbb 3080-at és újra padozod attól jobb verzió nincs. Nekem nagyon bevált a Giga Gaming OC, pedig egyáltalán nem akartam gigát, de újra padozva nagyon szuper.
-
prmcsk
addikt
Persze, hogy jó, csak a bontottan is az ára egy agyf.sz...+20k-ért komplett hatos rigkeretet szoktam árulni, amibe csak a zsugák kellenek és azt "drágállni" szokták...
A moduláris kábelezését meg ekkora teljesítménynél el kéne felejteni, mert ez a csatlakozó méretezés még akkor született, mikor még nem 20-30Amperrel ment egy ága. A csúszóérintkező méretezést kéne a teljesítményhez emelni, vagy jobb megoldást találni.
Általános tapasztalatom, hogy a csatlakozói hosszú távon, főleg 7/24-ben, el fognak melegedni, később, be fognak égni...A periféria csatlakozókra főleg igaz ez, majd jön a többi...
-
Sinu
senior tag
Utalj Revolutrol eurót cb-re. A sepa meg gyakorlatilag a rendszer, ami az euró utalasokat bonyolítja az EGT területén. Ezek alapján mondjuk érthető, hogy miért nem értetted az utalj sepa-t, mert azt nem is tudsz utalni
UI. Eth-t nem lehet se oda, se vissza, a Revolut erre nem alkalmas. -
GAbre
veterán
Azt használja,amelyiken az aktuális jel van.Ha mind2őre monitor van kötve,akkor mind2őt.
Akkor értelemszerűen,ha gamelsz,kikapcsolod 1es gput nicehashen,és elindítod,riseren csákányoz tovább,elsőn meg gamelsz.
Legalábbis gondolom én.Nem látom miért ne lenne másképp.De csak most próbálkoztam 2 kártyával majdnem először. -
-
Pro!Petya
addikt
Tegnap este próbáltam még 612mV alá menni , hát nem nagyon sikerült mert 600mV-al nem indult már el a bánya
Így aztán kellett egy MPT load default , aztán újra betöltöttem a saját beállításaim, ami azt eredményezte hogy minimálisan többett szed , kevesebb fogyival
Itt az összes beállítás.
64,72MH/s @ 118W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest