Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
válasz
Reggie0 #85110 üzenetére
lehet így számolni igen szerintem és máris nem érte meg. Kb 500ezer lehet az amortizációs költség két év alatt ha nincs meghibásodásod. Persze kinek mi éri meg. Nem mondtam hogy ubortodox ötlet csak azt, hogy alacsony a hozam. De ha lesz kis időm megnézem nekem mennnyit termel. Igaz nem tudom hogy tudnám kivenni értelmesen.
-
-
Celithrandi
addikt
FTX kártalanítást vagy 1.éve intézem a felszámoló biztossal pedig csak 300usd volt. Binance mikor rezgett.elléptem,. ez kb 3000usd profithátrány. Én maradok a fiatnál.
-
Celithrandi
addikt
binanceról most éppen mi a legkedvezőbb módja a pénz kivételnek? köszi
-
Celithrandi
addikt
sziasztok,
trustwalletnél létezik, hogy btc magyar számlára utalásnál azt kérik, hogy tegyél be kivételi lét? köszi
-
Celithrandi
addikt
válasz
Kiskokó #84503 üzenetére
Megoldódott, valami hiba lehetett náluk, mert most ment a beváltás. Emellett úgy láttam, hogy ki lehet szedni lét talán ingyenesen revolutra. De számomra a binance oldala és az app is full átláthatatlan és kezelhetetlen. Inkább kinullázom a kriptómat mint hogy agy marék pénzt egy olyan helyen kezeljek amit nem látok át.
-
Celithrandi
addikt
Más: Binance-ról hogy érdemes kivonni pénzt ha a végcélom egy Gránitbankos számla?
Van Binance kártyám, Revo és Wise accom, tehát kb bármilyen módon meg tudom oldani, a kérdés az, hogy vajon mi a legolcsóbb? Természetesen magam is utána tudok járni egy fél nap elcseszésével, de reménykedek benne, hogy valaki ezt már megtette helyettem és elárulja az eredménytKöszi.
-
Celithrandi
addikt
válasz
tomazin #84123 üzenetére
A linken csak az ügymenet periódusai vannak leírva. Nyugodtan megnyithatod, a kroll oldalára visz: [Kroll wiki]
Ellenben én a levélből kb egy kukkot nem értek, mintha nem is ember írta volna -
Celithrandi
addikt
kroll tól most jött levelem FTX el kapcsolatban:
YOUR UNIQUE CUSTOMER CODE(S) AND SCHEDULED CLAIM INFORMATION IS AT THE BOTTOM OF THIS EMAIL.
YOU ARE RECEIVING THIS EMAIL BECAUSE YOU HAVE BEEN IDENTIFIED AS A CUSTOMER WITH A NET POSITIVE ACCOUNT BALANCE AS OF NOVEMBER 11, 2022 OF ONE OR MORE OF THE DEBTORS IN THE CHAPTER 11 CASES OF FTX TRADING LTD. AND CERTAIN OF ITS AFFILIATED DEBTORS AND DEBTORS-IN-POSSESSION PENDING IN THE UNITED STATES BANKRUPTCY COURT FOR THE DISTRICT OF DELAWARE AND JOINTLY ADMINISTERED UNDER THE CASE NUMBER 22-11068. YOU HAVE BEEN LISTED IN ONE OR MORE OF THE DEBTORS’ SCHEDULES AND STATEMENTS.
On March 14 and 15, 2023, the FTX Trading Ltd. and certain of its affiliated debtors and debtors-in-possession (collectively, the “Debtors”) filed their schedules of assets and liabilities and statements of financial affairs (the “Schedules and Statements”).
Pursuant to the Final Order (I) Authorizing the Debtors to Maintain a Consolidated List of Creditors in Lieu of Submitting a Separate Matrix for Each Debtor, (II) Authorizing the Debtors to Redact or Withhold Certain Confidential Information of Customers and Personal Information of Individuals on a Final Basis and (III) Granting Certain Related Relief [D.I. 545], customer names and addresses in the Schedules and Statements are redacted. With respect to Schedules E/F – which identify creditors of the Debtors with non-priority unsecured claims (including customers with a net positive account balance as of November 11, 2022) – in an effort to redact customer names and addresses, the Debtors have identified each customer with a net positive account balance as of November 11, 2022 by a unique customer code (a “Unique Customer Code”). Your Unique Customer Code and an excerpt of your scheduled claim(s) are at the bottom of this email.
PLEASE BE ADVISED THAT THE COURT HAS NOT YET SET A DEADLINE FOR SUBMITTING PROOFS OF CLAIMS OR INTERESTS AGAINST THE DEBTORS. WHEN THE COURT SETS A DEADLINE, ALL KNOWN CREDITORS, INCLUDING ALL CUSTOMERS IDENTIFIED ON THE SCHEDULES AND STATEMENTS, WILL BE PROVIDED NOTICE OF THE DEADLINE AND INSTRUCTIONS ON HOW TO SUBMIT PROOFS OF CLAIM OR INTERESTS.
PLEASE BE FURTHER ADVISED THAT RECEIPT OF THIS EMAIL AND A UNIQUE CUSTOMER CODE ONLY INDICATES THAT YOU HAD ONE OR MORE CLAIM(S) LISTED ON ONE OR MORE OF THE DEBTORS’ SCHEDULES AND STATEMENTS. PROVISION OF A UNIQUE CUSTOMER CODE IS NOT AN ADMISSION BY THE DEBTORS OF THE VALIDITY OF SUCH CLAIM(S) OR A WAIVER OF ANY DEFENSES THERETO. THE DEBTORS HEREBY INCORPORATE BY REFERENCE THE GLOBAL NOTES ATTACHED TO EACH OF THE DEBTORS’ SCHEDULES AND STATEMENTS AND RESERVE ALL RIGHTS.
To view all of the Debtors’ Schedules and Statements, as well as the Global Notes, please visit https://restructuring.ra.kroll.com/FTX and navigate to the “Schedules & SOFA” page under “Quick Links.” Standalone excerpts of the customer data can be found under “Customer Schedules.”
-
Celithrandi
addikt
nem a kriptókat kell szabályozni, hanem a pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó cégeket kell komolyabban szabályozni és azok működési területét.
-
Celithrandi
addikt
kérek mindenkit ha bárki bármikor lát infót arról , hogy mi lesz az ftx-nél ragadt pénzek sorsa azt posztolja ki ide. Köszönöm
-
Celithrandi
addikt
fasza, mikor kijöttek a hírek nem siettem, mert elkönyveltem, hogy a binance megveszi
Szerencsére nem volt ott hú de sok lé, de azért akkor is
-
Celithrandi
addikt
sziasztok,
FTX ről még lehet valahogy kivonni pénzt? Sajnos az se az Apban se az oldalon nem találom a megfelelő menüpontot hogy rápróbáljak
-
Celithrandi
addikt
Sziasztok,
a BETH-ről tud valaki valamit? Elvileg a Merge-t követően kellett volna visszaváltódnia a BETH stake-ből kamatostul ETH-ba, de eddig nem történt semmi és infót se találok róla a Binance oldalán. Egy kis infó vagy egy megfelelő link nagy segítség lenne. Köszi.
-
Celithrandi
addikt
3060TI hoz tudtok mondani jó win setupot? A minerstatot adatokkal stabil, de 56mhs felé nem megy. Köszi.
-
Celithrandi
addikt
Mennyit lehet mostanság 3060 és 3070 ből kihozni? A minerstat számainak már nem igen hiszek
köszi
-
Celithrandi
addikt
Ha valakit érint Binancon a 10%-os hozamú BUSD savingnél az 500BUSD limitet felvitték a napokban 2000BUSD ra.
-
Celithrandi
addikt
válasz
#65537792 #80624 üzenetére
Mi volt ugyan ennyi márciusban? Vagy most 2021 ről beszélünk? Amúgy ki temet és mit? Azért mert egy idióta aki sosem hallott világgazdaságról és nem olvasott újságot nemhogy az elmúlt egy évben, de feltehetően életében sem 3 szám láttán a falnak megy az még csak szóra sem érdemes. Megjegyzem a befektetők többsége is ugyan ilyen idióta és a lejtmenetben ad el és az életben nem jön rá, hogy a másik 10% aki keres is a tőzsdén az a lejtmenetben vesz
Én már azt se tudom, hogy részvényt, vagy coint vagy mi a fenét vegyek és nincs is elég pénzem arra amit most basszus össze kellene vásárolni amikor éppen vége van ennek a baromságnak mint világgazdaság.
-
Celithrandi
addikt
T-rex miner 0.26.1 nektek stabil? Nekem 3080 LHR-el, pillanatok alatt elfekszik, a minerrel lesz a gond vagy más beállításokat kellene használni ? köszi
-
Celithrandi
addikt
Sikerült esetleg valakinek Revolutrol FTX re utalni? Nem fogadja el a címet a revolut, de persze nem írja, hogy mely részével van gondja
-
Celithrandi
addikt
válasz
Wolf Rambo #80185 üzenetére
~Q3/Q4 2022
-
Celithrandi
addikt
új trexnél nem tapasztaltatok a kb +10%mhs növekedés mellett kb 5-10% vram hőfok emelkedést?
-
Celithrandi
addikt
válasz
trek81 #79799 üzenetére
1 karinál is érdemes lenne ha ez egy célszerver lenne és nem egy desktop gép amin ha nem elengedhetetlen nem akarok oprendszereket váltogatni, még a pendiről futtatás egész kényelmes lett volna. Mind1, ha bármi miatt szézesik a driverezettség felrakok ssd-re hiveos. Igazából addig nem volt gond most hónapokig amíg nem frissítette fel a win11 az összes drivert csak úgy, de végre rájöttem mely driverekkel volt jó és most megint minden ok.
-
Celithrandi
addikt
válasz
trek81 #79795 üzenetére
Nekem most stabil az amd és vidia is. Hiveos sajnos pendiről nem volt stabil és arra se jöttem rá hogy a winyókat hogy tudom vele lekapcsoltatni. SSD ről nem akartam futtatni, ahhoz kellene egy hülye boottable a gép indulása után ami szintén idegesítő és őszintén szólva fogalmam sincs hogy modern gépeknél hogy kell kreálni
Pedig kallódik itt az asztalomon egy 120gb os ssd már vagy három éve.
De ennek semmi köze ahhoz hogy leszólod hogy hogy túr egy kártya ami így tud. Ha szarok a beállítások és azért túr valakinek szarul akkor van értelme hogy írsz egy hozzászólást hogy nézzen rá erre vagy arra a beállításra, de annak nem sok értelme van, hogy beírod hogy szar a 3080. Mondjuk én nem látom annyira szarnak mert az árát visszakeresi kevesebb mint 12 hó alatt még ilyen alacsony eth ár mellett is.
-
Celithrandi
addikt
-
Celithrandi
addikt
-
Celithrandi
addikt
válasz
varmi2 #79777 üzenetére
Igen, kártyát venni és bányászni vele akkor érdemes ha amúgy is kell a kártya. Énis nem rég vettem egy 3080-at, de nagyon minimális az esélye, hogy akár csak nullára kihozzam az árát, arra viszont van esély, hogy a végére a sok-sok többletet amibe került a kártya visszakeresem és lesz egy jó kártyám játékra reális áron vagy akár annál jobb áron. Üzleti szempontból jelen piacon nem érdemes venni. Persze ki tudja mi lesz még az eth bánya zárásáig.
-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi #79609 üzenetére
az értelmetlen veszekedés helyett valaki esetleg tudna szakmai kérdésben segíteni ?
-
Celithrandi
addikt
Sziasztok,
pendiről futtatott hiveos esetén nem lehet megoldani valahogy hogy a benne lévő firefox használható legyen? Elég nehézkes úgy beállítanom ezt az egészet, hogy kis laptopon kell bohóckodni
Emellett meg tudja valaki mondani, hogy hogy tudom beállítani, hogy 1 rigen belül két eltérő kártyára hogy tudok engedélyezni két eltérő minert? Kicsit nehezen érthető sajnos a felület nekemköszi
-
Celithrandi
addikt
válasz
bajnokpityu #79411 üzenetére
kalap szar a win természetesen, három drivert is próbáltam úgy hogy telepítettem és fagyott. Majd megpróbáltam úgy, hogy csináljon gyári visszaállítást és úgy rakja fel ugyan azt és minden megy simán
-
Celithrandi
addikt
sajnos mióta win11 frissítette magát folyamatosan kifagy az amd driver bányászás közben. Mely drivert lenne érdemes felrakni? Már sajnos ötletem sincs hogy mi a baja
-
Celithrandi
addikt
nmbinernél milyen parancs, hogy ne csesztesse a cput? korábban 0% cpu mellett bányászott minerstat alól indítva, mióta magam paramétereztem és indítom külön 6-15% cpu használatot mutat. köszi
-
Celithrandi
addikt
3080 lhr ddr6x(micron) esetében mit mondotok, a vram hőmérsékelte elég ha 100alatt van vagy 90 alá kéne szorítani? köszi
-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi #79295 üzenetére
TREX ezzel szemben első körben 70-75mhs, viszont nem egy túl informatív miner, konkrétan azt azt se látom, hogy mennyi az accept, a reject, a lock stb.
mod: a 10/10 lenne hogy 10ből 10 accept?
-
Celithrandi
addikt
Kérdésem lenne: 3080 LHR ből win alatt ki tudtatok hozni 24h átlagban 70mhs feletti értéket vagy az lhr visszaesések miatt kb 63-66 lesz mindig a vége? köszi
-
Celithrandi
addikt
válasz
Hurkaleves #79255 üzenetére
én is őt néztem ki, de végül játszási okokból 3080 lett. Bánya szempontól nem volt jó döntés sajnos
-
Celithrandi
addikt
válasz
Hurkaleves #79248 üzenetére
szvsz 6700xt vel 300ért jobban jársz. Olcsóbb, kb azonos teljesítmény, kisebb áramfelvétel, alacsonyabb hőfok, kevesebbet pörgő hűtés és nem kell várni két hetet rá mint a kazys kártyákra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- World of Tanks - MMO
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest