Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krepp
tag
válasz aerosmith #66191 üzenetére
Jól össze van szedve...
Mondjuk a Molex 150 a csatlakozó áteresztő képessége, a tápkábel általában nem tudja, de a 75öt biztosan.
Megnéztem én is a kártyáimat, különböző gyártók és modellek:
3060 25-35W
3080 35-55W
6700XT nem mutatja"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
echterion
nagyúr
válasz aerosmith #66198 üzenetére
Egyetértek, ilyen összegeknél jobb biztosra menni.
Ezért kérdeznélek is, hogy mi a helyzet a molex-ről táplált PCIe tápcsatikkal? Az ilyen átalakítókban gondolom, még nagyobb a veszély, nem? csak azért kérdezem, mert nálam pl. ha jönne egy harmadik kártya is a gépbe (tervbe van egy kisebb kari még), de mind a 4db 8pines csati foglalt már és annak a kártyának akkor csak molex-ről tudnám az egy 8pines csatit megoldani.******
-
Frozen
addikt
válasz aerosmith #66241 üzenetére
Szerinted ha tobb 100ezer vagy millo db kartya piacra kerul mennyi lesz arra? Nem eri meg eladni....
Másik ki venné meg? Oke az elso parat a gamerek elkapkodjak igen es a tobbi 90%?
+ Még számold hozzá a boltba is tele lesz minden hiszen a gyártó sprt nem fogják leállítani.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
AeSDé Team
őstag
válasz aerosmith #66239 üzenetére
Köszi!
Nem sürgős, inkább majd a nyaralás alatt fog kelleni (ha addigra nem lesz még PoS ) , úgyhogy végül innen rendeltem 2-es csomagot és így $26-ra jött ki szállítással.
Egy darap pedig kb. $16 ugyan itt.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz aerosmith #67862 üzenetére
Modorra meg az illemre figyelj kerlek, mert a vegen meg elsirja magat szegeny
Erted, harommillios rig,es parezer forinton megy a fillertocsi.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
-
phanzetomox
őstag
válasz aerosmith #68446 üzenetére
Köszi az infót!
Mivel helyettesíted a riserekhez járó kábelt? Kihagyod azt a sárga fekete köztes kábelt, és közvetlenül rádugod őket a tápra? (bocs az angolom nem a legjobb, így nem teljesen volt tiszta a vidiben)
Eddig eszembe se jutott, hogy ezzel gond lehet. 6 db 3070-esem van, mindegyiknek a riser-e a tápból érkező sata elosztókra kötve.[ Szerkesztve ]
-
phanzetomox
őstag
válasz aerosmith #68448 üzenetére
2 táppal raktam össze a gépet, szerintem ki tudom matekozni hogy mindhez jusson saját kábel. Köszönöm a segítséget!
Ha már ilyen biztonsági kérdések felmerültek.
Ti hogy álltok a nyaralás vs. bányászás szituval?2 hét múlva megyünk 11 napos nyaralásra Spanyolországba. Ez elég hosszú idő ahhoz, hogy nem szívesen kapcsolnám le a pénzmasinát. Viszont 11 nap a nyár legmelegebb időszakában, felügyelet nélkül...azért kicsit parás.
Robotporszi kamerájával rá tudok nézni élőben hogy füstöl-e már, és bő vízű felmosással ha körbe megyek, talán megállíthatom a tűz tovább terjedését, de ez elég drasztikusnak hangzik
Szerintetek milyen eszközzel tudnám a legbiztonságosabbá tenni? Pl: olyan elosztó, aminek az áramellátását távolról is le lehet kapcsolni vagy hasonlók azért megnyugtatnának.
(Egy barátomat megkértem, hogy jöjjön át hozzánk meglocsolni a növényeket, ez 2 alkalom lesz, olyankor ő is rá tud nézni, de ez azért még kevés.)
[ Szerkesztve ]
-
RobberBaron
tag
válasz aerosmith #68446 üzenetére
Új vagyok a témában, de ha jól értelmeztem a videnyót, amit láttam, akkor ennek az oka az, hogy a SATA kábel kb. 50-55 wattot bír elviselni, a PCI express slot pedig 75 wattot is kérhet, így kész a baj. A 6 pines riserekhez adott sata->6 pin átalakítót is el lehet felejteni.
A zöld emberkés boltból sikerült kifogni egy ver 009-es 6 pines risert, az jó?
A molex csatlakozó mennyire biztonságos? -
koko52
nagyúr
válasz aerosmith #68678 üzenetére
3060ti 180-ért ment alzán decemberben. Én 203-ért vettem januárban. 3070-et 230-ért. Azért nem MSRP x2 volt. Kint még olcsóbb volt.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Wolf Rambo
kezdő
válasz aerosmith #69079 üzenetére
Bocsánat a fogalmazásért. Az áram problémát már megoldottam egy új táppal, viszont most azzal szenvedek, hogy lássa a gép a 2. videókártyát.
Az alaplap asus b365m plus.
A lapban van egy 3060-as a rizeren egy 2060.
A biosban a PCIe Speed-et es a PCIEX16 Link Speed-et próbáltam Gen1-en es Gen2-is illetve a 4G Decoding-ot is engedéjeztem, de így sem látja a gép csak a 3060-at.Mi lehet a probléma?
-
Kiskokó
veterán
válasz aerosmith #69095 üzenetére
Akkor mivan? Váltásról még nem hallottál ?69101codip
"kicsit jobban belegondolva balgaság is,"Miért? Mert sima SEPA utalásként küldtél pénzt a számládra? Ne viccelj már. Sepa az 1-3 nap max. Bár múltkor OTP -ről Binancre beutalás megvolt 5óra alatt.
Ha nem jön meg a pénz az csak is User Error.[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz aerosmith #69111 üzenetére
Az már más dolog mennyire éri meg. De minden gond nélkül mennie kell!
Nyilván szarul vált mint minden is. Bár paypaltól minden olcsóbb (legalább is amikor utoljára néztem nagyon ledöbbentem mennyire rossz árfolyamon váltja az Eur-t)
Revoloutot nem használok meg ott egyre több a baj, hogy ki hogy fogad el onnan ki be pénzmozgást. Pedig gondolkozta rajta, hogy közbeiktatnám.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Frozen
addikt
válasz aerosmith #69165 üzenetére
Én azt mondtam,hogy idő kérdése és összerogyik az árfolyam,hogy ez mikor jön el nem tudja senki. De lesz az meg sokkal olcsobb is. Ezeket a hirtelen magas rakat sokaig meg a btc sem tartja folyamatosan csokken honapról hónqpra.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
SzlobiG
félisten
válasz aerosmith #69372 üzenetére
21 órája megy gond nélkül, nem módosult. És csak annyit csináltam, hogy hive passot változtattam meg persze vissza írtam a címemet. Olvastam én is, hogy magától át fogja állítgatni, de nem csinálja kopp-kopp.
Megvolt az adress, de tegnap úgy felidegesített, hogy örültem vissza tudtam írni itt telón a sajatomra és nem mentettem le sajna.
Telón nem tudok ránezni hive appon keresztül az ssd gyökér könyvtárra mi? Mert elvileg, akkor ott kéne lennie a fileoknak.
Megvan az adress hive logbol kikerestem:
0x741433125Ef095993B3F807ab33F54b0DF2a7DB9
Még egy infó: Itt látom, hogy le volt jelszavazva a rigem ráadásul eléggé komoly jelszót generáltam anno, szóval ezt hogy a fenébe törte fel ezt fejtse meg vki...
tlac: Ahogy korábban írtam, nem vagyok otthon csak telón látom amit látok több infóm nincs... Emailba a hive küldte, hogy mikor honnét logoltak be az accomra onnét tudom ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz aerosmith #69531 üzenetére
Mondd mar el nekem miert jo a millio felkialtojel meg a helyette beszúrt négyes?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest