- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V!ck
senior tag
válasz
havri1 #85316 üzenetére
Az alapján dönt, ha egy algón belül több coin van, hogy éppen aktuálisan melyik a legmegérősebb.
Ezzel az a baj, hogy ha épp egy kisebb nethashrate-tel rendelkező coin az, akkor mindenkit ráugraszt és akkor már nem is éri meg, aztán leszed róla mindenkit és ez megy folyamatos körforgásban.
Ezért érdemes kiválasztani egy coint és azt kaparni.
Scrypt-ben nem vagyok képben mert nincs asic-om, meg már nem is bányászok, de szerettem a zergpool-t és sikerült kismernemJól értem DOGE-ba kéred amit bányászol?
Akkor így kell kinéznie a password mezőnek: "c=DOGE,mc=SHIC" és így csak azt fogja túrniMomentán a pool sebessége ennél a coinnál 117Gh/s (nethash: 2,5Th/s) és kb 25 percenként várható a blokkok megtalálása. A reward meg kb 4 EUR/Gh/nap amit ír, de érdemesebb kevesebbel számolni és ez amúgyis folyamatosan változik ha még többen bányásszák és/vagy változik a coin árfolyama.
[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 (Mid2020) A2141 EMC3347 27% 16.1" Retina LCD IPS,i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest