Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V!ck
senior tag
Sziasztok!
Értetlenül valami előtt és a véleményetekre lennék kíváncsi.
Nicehash-sen kaparok egy 1060 6GB-tal és egy 1070Ti kártyával. Kb 8 (nagyon max 9) dollárt kaparok össze vele naponta. Ez whattomine szerint is kb reális.
Egyik ismerősöm neohash-en tolja 2db 3 gigás 1060-nal, tegnap délután indította el valamikor, és már most 10 dollár fölött mutatja (Bitcoinban persze) alig 20óra bányászat után.
Ez létezhet? Reális?
Ha jól vettem ki, neoscrypt fut nála, a 2 kártyával 1500kh-sel. Én vagyok a hülye vagy ez oké így?
Váltani kéne?Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
V!ck
senior tag
válasz szazbolha #35661 üzenetére
Nála neohashen mindig neoscrypt megy ha jól értettem. Nálam nicehashen meg mikor mi, szóval nem ugyanazt bányásszuk. Nálam is fut néha neoscrypt, este ránézek hogy mennyivel megy.
(#35660) Fiddlestick: Kártyánként 3 dodó az teljesen reális, nagyon jó.
Á, mindegy. Eddig azt hittem, hogy értek nagyjából mindent, most már kezdek összezavarodni
[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
V!ck
senior tag
válasz Tamás9x #36072 üzenetére
Ez engem is érdekelne... mert ha havi 80e Ft-ot termelek, akkor kb csak úgy éri meg, hogy évente 1x megyek kp-t kivenni...
Ha coinbase-ről kiutaltatom (majd egyszer valamikor) ott mekkora vámolásra lehet számítani?
[ Szerkesztve ]
-
V!ck
senior tag
Uuuuu sracok! Talaltam a padlason egy ISA slotos Trident vga karit 256Kb memoriaval... az mit kaparhat?
-
V!ck
senior tag
(#36809) st3v3np3t3r
(#36810) tisn
(#36811) AAntiiTartottam ma egy kisebb pakolászást, találtam GF2 MX400-at is, egy S3 Virge-et, de sajnos GTX 1070-et nem
-
V!ck
senior tag
válasz wolfhgb #39210 üzenetére
Ha egy nap alatt nem éred el a 0,001 BTC-t, akkor nyilván 2 naponta éred el. Ha áll a géped mondjuk 2 napig, akkor meg annyival később.
Egy kicsit olvasgass a nicehash oldalán, minden le van írvaIlletve ezt neked is látnod kell, ha belépsz a nicehash oldalán a walletedbe és rányomsz a "withdraw" gombra:
[ Szerkesztve ]
-
V!ck
senior tag
válasz shteer #39901 üzenetére
Mi a gond a Z170-nel? Csak mert nekem egy Maximus VIII Ranger van és 4 kártya + igp hibátlanul üzemel. mondjuk az nem jelenti azt, hogy ha bővítek is fog
És milyen lapot érdemes venni, ha nem Z170-et, ami mondjuk tuti lekezel 4-5 kártyát + igp?Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
V!ck
senior tag
válasz Walter_White #39919 üzenetére
Szerintem légy türelemmel. Én nyáron Kínából rendeltem csomagot, a nyomonkövetés dettó ugyanezt írta, 2 hónap alatt ért ide
-
-
V!ck
senior tag
A rig vegyes:
Gigabyte 1060 6G (6pin) TDP: 75% GPU: +100 MEM: +650
Asus Strix OC 1060 6G (8pin) TDP: 65% GPU: +50 MEM: +550
1070 FE (8pin) TDP 73% GPU: +100 MEM: +650
1070 Ti (8pin) TDP 73% GPU: +100 MEM: +450 (Micron...)
Z170, G4560, 4G RAM, notivinyó, CM 650 GM táp, 2db 12-es venti.
Fogyi falból ~570-580W.
Nicehashelek (Legacy 1.8.1.8), ha equihash megy akkor dtsm. Most épp nem az megy. (minden gpu neoscrypt, 3,553 Mh)
Ha jól rémlik, akkor az 1070 kb 460sol, az 1070Ti 500sol, Giga 1060 320-325sol, a Strix pedig 335-340sol körül megy asszem. Ha mind a 4 gpu-n equihash fut, kb 1,61-1,63 kh.
Felejtettem ki esetleg valamit?[ Szerkesztve ]
-
V!ck
senior tag
Mivel vegyes a rigem, elég sűrűn váltakoznak az algok, akár kártyánként is, szóval jelen pillanatban össze-vissza értékeket látok nicehashen. Most kilőttem mindent, csak az equihash maradt, egy fél órát hagyom az összes karira, és megnézem a statot, hogy mit dob, ha így esetleg megfelelő egy kicsit amúgy én is kételkedem, de csalást nem erre írtak hanem a bminer-re ha jól tudom
-
-
V!ck
senior tag
Írtam neki előzőleg, hogy szerintem is keveri a bminer-rel, de (#40505) fogtunder is kiváncsi volt ha jól vettem ki a szavaiból, ezért leellenőriztem és csináltam nektek egy mérést. Ennyi csak a sztori
Úgy fest, valóban jobban kapál, mint az EWBF. (Bár a hashrate-ekből eddig is látszott számomra)[ Szerkesztve ]
-
V!ck
senior tag
válasz fogtunder #40628 üzenetére
"nVidia kártyát nem hajtunk dualban, mert nem igazán tolerálják."
Ezt sokszor olvastam, de magyarázat nélkül. Ki tudnád fejteni, hogy miért nem?
Nálam a nicehash igen sűrűn tol claymore duallal dagger+pascalt, szépen is hoz, önmagában viszont dagger sosem megy.
Köszi előre is(#40653) Yutani melyik verzióval kaparsz?
[ Szerkesztve ]
-
V!ck
senior tag
válasz Yutani #40662 üzenetére
Igaz, én nv kártyákkal tolom, de az 1.8.2 (pre-release) jó volt, nem rég váltottam 1.8.1.8-ra, nagyon bevált. ETH alatt is hibátlanul, stabilan hozzák a benchmark eredményeket. (Claymore-ral)
Fogalmam sincs mi lehet nálad a gond, főleg hogy Radeonnal van gondod[ Szerkesztve ]
-
V!ck
senior tag
Srácok!?!
A diff mitől ugrott meg az elmúlt pár napban? Nicehash-elek, eddig megvolt naponta kb 1,1 mBTC, most meg szüttyögök 0,86-tal
Várható esetleg csökkenés, vagy ez már jobb biztosan nem lesz?Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
V!ck
senior tag
Hát srácok... rohadtul nem értem mi van... nicehash-ről átálltam awesome miner + miningpoolhub kombóra, mert több helyen (itt is) azt olvastam, hogy némileg jobban hoz. Profit switching, auto exchange belőve, minden szépen lebencselve, értékek jók, a dollárban kifejezett aktuális kaparóteljesítmény awesome minerben meggyőzőbb mint a nicehash, viszont belépve MPH-ra a BTC walletem rohadtul nem tükrözi, csak max a felét
5 napja kaparok ide, de egyik nap sem jött össze annyi, mint amennyinek kéne lennie. Asszem visszaállok nicehash-reNH-n 4 kártyával mostanában kb napi 0,8-1 mBTC jött össze, most MPH-n pl tegnap éjfél óta 0,45 mBTC-nél tartok, de az előző napok sem jobbak... Lóf*sz...
EZ a MPH statom. E szerint meg mintha jó lenne... akkor most csak én nem értem a MPH működését? (ja köszi a linket valakinek, innen loptam )
[ Szerkesztve ]
-
V!ck
senior tag
Köszi mindenkinek a választ
Most rendben lett volna szerintem a napi kaparás, de este elmentem itthonról, most értem haza és le volt állva a miner, csak gőzöm sincs miótaEgyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
V!ck
senior tag
Srácok!
Nagyon nem értem az alábbi szitut, valaki fel tudna pár szóban homályosítani?
Bányászok nicehash-en, de agyalok hogy mi lenne ha vennék számítási kapacitást.
Tegnap számolgattam, ha jól emlékszem az jött ki, hogy ha bányásztatok ETH-t (mondjuk miningpoolhubos accomra) 1 napon át 1GH-sel, az kerülne 0,0056BTC-be. Whattomine szerint ez alapján a napi betevő meg 0,0057BTC-nek megfelelő ETH.
A kérdésem az lenne, hogy mi ebben a biznisz? Valamit kifelejtek a számolásból?[ Szerkesztve ]
-
V!ck
senior tag
Nálam hangyf*sznyival (talán) jobb a phoenixminer, de legalább a devfee alacsonyabb, összességében szerintem tökmindegy.
Gigabyte 1060 6GB 23,5Mh
Asus Strix 1060 6GB 23,5Mh
Zotac 1070 FE 31,5Mh
Gainward 1070Ti 31,5MhÍgy 110Mh @455W.
Lassan 2 hete álltam át ETH-ra, mert se nicehash-sel, sem MPH-n multialgo nem hozna többet jelentősen, viszont zabál 590W-ot. Később majd csekkolom, hátha lesz valami változás.Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
V!ck
senior tag
Az elmúlt pár nap óta majdhogynem folyamatosan esik az ETH diff... szállnak ki a gyengék?
-
V!ck
senior tag
válasz Dexar007 #45039 üzenetére
A többi coinnál nem látok diff csökkenést... mondjuk lassan egy hónapja csak ETH-t túrok MPH-n, az a legjövedelmezőbb és 600W helyett elketyegek 460W-ból...
a tőled vett 1070Ti pl szépen, nyugdíjas tempóban kapargat 32,5MH-sel
-
V!ck
senior tag
Zpoolon toltam most pár napig (kb egy hónapja Ahashpoolon is) mindenféle algót, tényleg nem hozott rosszul a Verge (x17). Érdemes figyelni a Luxcoin-t (phi algo) is, mondjuk eléggé felment azóta a diff, de az árfolyama is megszaladt. Spéci ccminerrel nálam 2db 1060, 1db 1070, 1db 1070Ti-vel 67-68Mh, whattomine szerint még mindig jobban hoz, mint pl az ETH, mondjuk többet is kajál a rig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest