Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madpapa
senior tag
válasz
Grave_444 #52970 üzenetére
Nézz komolyabb tőzsdéket. Poloniex, Kraken, Binance, Coinbase, stb. Szerintem ezek nem rosszak, de biztosan lesz más javaslat is. Egyelőre neked felesleges asztali meg minden szuper hardveres tárcával foglalkozni. Azzal majd a fejjődésed során esetleg foglalkozol.
Hát ha a Nicehash ilyen egyszerű lenne
Szóval. Letöltöd, elindítod. Ő benchmarkolni fog feleslegesen egy halom bányászproggit és algot a videokártyáidra és a procidra. A procival akkor érdemes foglalkozni ha nem valami belépőszintű, mert úgyis Monerót fog túrni. Az esetedben felesleges az összes benchmarkot lefuttatni. Kiválasztod pl. a Phoenix minert, azt csókolom. Elég ha azt lebenchmarkolja. Na, de itt jön elő az, hogy akkor ismerjük meg a Phoenix minert. Ugyanis paraméterezned kell a kártyát, hogy hogy tudod hashrateban a maxot és fogyasztásban a minimumot beállítani
. Ez a szebbik része a sztorinak. Szóval nem is olyan egyszerű. Persze kérdés milyen kártyád van. Nvidia vagy AMD? Az Nvidia egyszerűbb, az AMD a mazochista hajlammal megáldottaknak való. Én az vagyok
Szóval van mit tanulni hidd el, és nem is keveset. Ha van is előéleted, az csak segít, de rendkívül sok új dologot kell megtanulnod és nem is olyan egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest