Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• madpapa

senior tag

válasz Grave_444 #52970 üzenetére

Nézz komolyabb tőzsdéket. Poloniex, Kraken, Binance, Coinbase, stb. Szerintem ezek nem rosszak, de biztosan lesz más javaslat is. Egyelőre neked felesleges asztali meg minden szuper hardveres tárcával foglalkozni. Azzal majd a fejjődésed során esetleg foglalkozol.
    Hát ha a Nicehash ilyen egyszerű lenne :)
    Szóval. Letöltöd, elindítod. Ő benchmarkolni fog feleslegesen egy halom bányászproggit és algot a videokártyáidra és a procidra. A procival akkor érdemes foglalkozni ha nem valami belépőszintű, mert úgyis Monerót fog túrni. Az esetedben felesleges az összes benchmarkot lefuttatni. Kiválasztod pl. a Phoenix minert, azt csókolom. Elég ha azt lebenchmarkolja. Na, de itt jön elő az, hogy akkor ismerjük meg a Phoenix minert :D . Ugyanis paraméterezned kell a kártyát, hogy hogy tudod hashrateban a maxot és fogyasztásban a minimumot beállítani :). Ez a szebbik része a sztorinak. Szóval nem is olyan egyszerű. Persze kérdés milyen kártyád van. Nvidia vagy AMD? Az Nvidia egyszerűbb, az AMD a mazochista hajlammal megáldottaknak való. Én az vagyok :)
    Szóval van mit tanulni hidd el, és nem is keveset. Ha van is előéleted, az csak segít, de rendkívül sok új dologot kell megtanulnod és nem is olyan egyszerű.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák