Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fireman123

őstag

válasz james #50623 üzenetére

Persze, amikor kezdtem (akkor még egy bat file megírása is gondot okozott, ...persze most sem vagyok profi :N ) én is voltam a NH-en, valóban voltak felszúrások amikor jobban hozott (pl tavaly nyáron x16r és lyra2rev2, de ez általában hetente 1-2 alkalommal pár órán át tartott.
    Az algó automatikus váltogatása elvileg optimizálja a hozamokat, DE ami jó oc az egyik algóhoz az nem jó a másikhoz, ezért egy "átlagos-kompromisszumos" oc-t kell alkalmazni, ami végülis nem ideális egyik algóhoz sem, tehát NH-en nem lehet kihasználni a gpu-kban rejlő lehetőségeket, nem úgy mint egy konkrét coinnál.
    Mindenki maga dönt, hogy egy kicsit több időt szán rá (és mindig konkrét coint túr, amit lehet hogy 1-2 hét után már nem éri meg és keresni kell valami mást) vagy rááll a NH-re és azzal nincs gond.
    Csak egy konkrét példa:
    Most a rigemre a wtm ezt adja:

Most éppen egy CuckooCycle algós coint túrok ami az elmúlt 24 órában 8,75$ profitot hozott (nem kalkulátorral nézve, hanem a kitúrt coin db számot és annak árát, persze levonva az áramköltséget, .....ez a coin persze nincs benne a wtm listájában :((( ), ...és ha megnézzük a NH CuckooCycle algót a wtm listában, akkor ott csak 3,57$ profit van, tehát több mint dupláját hozza a konkrét ugyanolyan algós coin.

Viszont pár napja 1 hétig egy igazi shittcoint túrtam aminek még ára sincs :D (még nem jegyzik egyik tőzsdén sem), két hete indult, persze nagyon alacsonny diffel, 1 hét alatt kijött 1 millió db coin, ...ezt eltárolom aztán 1 év múlva meglátjuk lesz-e belőle valami, vagy megy a kukába, ...ekkor nyilván buktam egy hetet, de az is lehet, hogy bejön.
    Szóval vannak a NH-nek is előnyei, leginkább, hogy kényelmesebb, nem kell coinokat keresgélni, egyszer beállítja az ember és megy. A coin túrás meg időigényesebb, de jobban hozz.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák