Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- TCL LCD és LED TV-k
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
epicdev
junior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Mindenkinek válaszolhatnék, de te voltál az első, így neked megy.
Mint írtam, Linux Mint 21 volt rajta a win mellett.
Értelemszerű, hogy linuxot csak win után lehet telepíteni, vagyis a 21 még felment a raid-os win-re, a 22 már nem.Ha a Windows RAID- ben van, akkor a Mint- et megpróbálhatja külön SSD/HDD- re telepíteni.
Pont ez az, ami nem igaz, ott az ubuntu weboldalon a leírás, hogy a BIOS-ban át kell tenni AHCI-re, a Mint csak arra hajlandó feltelepülni. AHCI-re áttette, akkor jött neki a hibaüzenet, hogy semilyen oprendszer nem található, mert a win se indult el, csak amikor a linux-os hdd-t kisyedte és BIOS-t visszakapcsolta raid-ba. Azóta a win-je műxik, most keres egy másik gépet, hogy legyen linux mint-je is és káromkodik veszettül, hogy minek nem maradt a mint 21-nél, akkor mindene működne.
Nem tudom, mire kell a raid, nem láttam, én egy ubuntu 16-ot használok egy ősrégi laptopon, amire más nem megy fel, úgyhogy nem vagyok képben linux terén, de ezek szerint ez olyan hiba, amire itt se gondolt senki.
Ezért írtam hosszabban, talán túl sok felesleges dolgot is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sh4d0w: Van-e még?
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon