- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Androidos fejegységek
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
b3Ro
senior tag
Osszeraktam egy gepet vegre, amire Mint 19 kerult ahogy irtam, es teljesen megvagyok legedve.
Egy hiba jott elo, megpedig a kepernyo kimelot elfelejtettem kikapcsolni, es mikor vissza ultem gep ele, akkor be volt fagyva. Kikapcsoltam, jo minden mar.Egy kerdesem viszont lenne. R7 260X van agepben, es ahogy latom readon drivert hasznal, de en az amdgpu-t szeretnem hasznalni. X11/xorg.config.d mappaban ott van mind a 10-amdgpu.conf es a 10-readon.conf fajl.
Hogy tudom aktivalni az amdgpu-t ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő