Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
Felraktam a 19-es Tara-t. 64-bites (azért ez és nem a 32, mert a Skype deb-je nem megy 32-biten), XFCE verzió.
10 éves gép. Dell M1330, 2GB RAM, SSD.
Azt kell mondjam jobban megy, mint ami előtte rajta volt. Xubuntu 18.04 LTS.
Fluidabb, jobban kapkodja magát. Nem tudom, ha dobok bele 2x2GB-ot (más kérdés van-e értelme költeni rá), akkor mennyire lesz haladósabb...
Gondoltam csak beírom a tapasztalatom.Üdv,
A.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged