Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Játékra vagy munkára? Az új AOC monitorokkal nem kell választani.
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
[link] Szerintem a Cinnamon esik össze. Most is arról írok. A grafika nagyon furákat csinál. Ctrl+Alt+F1 például most is megy a háttérben, látom is alul, ahogy ezt írom, hogy abban is megjelenik, közben pedig ide írok a ph! boxba. A képernyőn állandóan radírozni kell ha nem tudom valamilyen weblappal letakarítani egyszerre a képernyőt. Nem jön be az biztos a Ctrl+Alt+F2. A kijelentkezést az előbb csináltam, láttam is hogy van két lehetőség, eddig az alapértelmezettet (default Cinnamon) indítottam el, semmi változás. Annyi, hogy mára már nem írja, hogy indítsam újra a Cinnamont. Tetű lassan jön be a Mint és a töltő képernyőn először jónak tűnik a pontjaival, aztán újra jönne ez a logó, de már a pontok különböző sorrendben jelennek meg és csak fehérek. Nagyon gyanús volt már tegnap is elsőre ez. Továbbra is mondom, hogy semmit nem csináltam, ami ezt okozhatta, nem nyúltam semmihez, csak frissítést csináltam emiatt a gond miatt, gondolva hogy megoldja de nem történt semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Cyberpunk 2077
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jövedelem
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon