- Philips LCD és LED TV-k
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
growler #7596 üzenetére
Mind1 mire formázok, de előtte kérte hogy tegyem fel az extlinux nevü szösszenetet, addig el se indult. Feltettem de azóta se jó.
lev258: 15gb az a partíció, eddig sose volt baj. viszont ma már kialudt fejjel elkezdtem gondolkodni, mert tegnap az audacity vmiért megmakkant egy 200megás mp3 file beolvasása közben, és utána kezdte el csinálni. Fogtam most pendrive-ről indítás majd sudo mc-vel megnéztem melyik mappa mekkora. De tudatosan kerestem az audát, s ott volt a bibi. Sok file volt benne ami kitöltötte a fenntmaradó 6gb-ot. Azt letöröltem így most jó, ismét.
Amúgy Mint 18 a sys.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ALIENWARE Area-51 R5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest