-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Igen, másik gépen használható lenne talán UEFI-ben, de most jól megkevertem, gdisk ráment stb.
Nálad legalább működik azefibootmgr
ésLinux Boot Manager
opció is van. Én eddig akármilyen disztrót raktam arra a gépbe, csak azubuntu
bejegyzés szerepelt..."Azt javaslom neked hogy a win melletti ubuntu grubjat rakd ujra, abba konnyen berakod a win-t is"
Ezt egyelőre inkább kihagynám... pont fentebb említettem, hogy amikor Ubuntu 16.04 került a gépre, ugyan berakta a GRUB-ba a Windowst, de ha kiválasztottam, akkor nem indult el és hibaüzenetet dobott...csak az F12-es boot menüből indítva (HDD) tudtam működésre bírni. Korábban, amikor a Mint 18-nál a GRUB az sda5 partícióra került és EZT sem jelöltem be partícionálásnál, csak akkor indult a GRUB-ból a Windows. Érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest