Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Secure Boot az kb. eddig is volt valamilyen formában, a BIOS / UEFI-ben benne volt az opció és
enabledértékkel. De ki volt szürkítve és nem lehetett be / ki kapcsolni. Szóval, ha még be is tudnék lépni, akkor sem tudnám kikapcsolni.
Nem tudom ez a chainload rendszerbetöltés mit takar pontosan. Én csak annyit vettem le az UEFI-s telepítésből, hogy az adott rendszer betöltőjét eleve berakja a boot listába és azt onnan nem nagyon lehet kiirtani. Max. ha telepítek egy új OS-t, akkor annak a rendszerbetöltője kerül az első helyre és az lesz az alapértelmezett.
Szóval a problémám az továbbra is fennáll és mivel nem tudom átállítani, így a másik HDD-n lévő rendszereket sem tudom használni. Másik gépbe meg hiába rakom át, mert az akkor másik alaplapot is jelent. A Windows meg úgy tudom nálam nem retail verzió és alapból az alaplaphoz van kötve a licence. Tehát, ha továbbra sem tudom megoldani a problémát, akkor nem marad más, mint az újratelepítés. Aminek kifejezetten örülök...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gyúrósok ide!
- Körvonalazódik az első Panther Lake lapkát használó notebookok ára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- E-book olvasók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon