- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Hogyan is van ez az UEFI telepítés és EFI partíció pontosan
Ha pl. Windows - Linux dual-boot van és előző létrehozott már egy ~100 MB-os EFI partíciót, akkor nem kell a Mintnek külön még egyet csinálni, hanem az előbbit használja? Esetleg azt partícionálásnál ki kell így jelölni, még ha nem is formázza? Igaz, formázni nem is kéne, mert akkor vsz a másik OS fog elindulni. Csak mert én nem csináltam neki külön és az egyik laptopot sikerült félig-meddig hazavágnom...
A Linux telepítése után ugyan volt GRUB és indult mindkét rendszer, de utána sehogyan nem tudtam F2-vel belépni a BIOS-ba és azóta hiába lett ledózerolva a lemez, újrarakva a Windows, de most sem tudok és az F12-es boot menüben továbbra is ott szerepel másodikként az "ubuntu" bejegyzés. Végső ötletem, hogy újratelepítem a Mintet / Ubuntut és ezen leírás végén lévő efibootmgr módszerrel teljesen eltávolítom.
De az biztos, hogy még egyszer nem fogok azon a gépen Linuxot UEFI-ben telepíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Túra és kirándulás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest