- Philips LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
hfeca
csendes tag
Linux Mint 17.3
Feltűnt, hogy újabban nincsenek frissítések. Pedig voltak, csak épp a frissítés ikonja eltűnt a panelról, semmi nem jelezte, hogy frissült volna a Linux Mint. Minialkalmazások közül telepítve volt a Weather, de újabban nem működött, azt hittem elavult, tehát töröltem. Csakhogy! Telepítve volt a Radio Tray is, a "menü" / "hang és videó" pont alatt ott van, gondoltam elindítom, de sehol semmi. A panelen kellett volna látnom az ikonját, hogy állomást válasszak, semmi! Azt hiszem, nem kell folytatnom, mi is a problémám. Ha valaki tudja a megoldást, kérem segítsen!
Köszönettel Ferenc!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Philips LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- SSD kibeszélő
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Ableton Live 12 Suite Education
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon