-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urban Terror
tag
Arra indultam el én is, és mintha javult volna a helyzet.
Kicserétem az nvida kártya driverét a gyárira (ekkor még azért zörgött a cooler), illetve átállítottam az integrált intel kártyára a gépet és most mintha jó lenne!
Most perpill a helyesírás ellenőrző bekapcsolását keresem a libre office-ban.
BIOS egyébként nem a legfrissebb, pár hónapja elkezdtem utánaolvasni a lecserélésének mikéntjéről linux alatt, de számomra egyelőre még nem vállalható feladatnak tűnik. Legalábbis azon magyarnyelvű leírások alapján, amit találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- SSD kibeszélő
- Windows 11
- Gitáros topic
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Légies iPhone halvány színei
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest