- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urban Terror
tag
Arra indultam el én is, és mintha javult volna a helyzet.
Kicserétem az nvida kártya driverét a gyárira (ekkor még azért zörgött a cooler), illetve átállítottam az integrált intel kártyára a gépet és most mintha jó lenne!
Most perpill a helyesírás ellenőrző bekapcsolását keresem a libre office-ban.
BIOS egyébként nem a legfrissebb, pár hónapja elkezdtem utánaolvasni a lecserélésének mikéntjéről linux alatt, de számomra egyelőre még nem vállalható feladatnak tűnik. Legalábbis azon magyarnyelvű leírások alapján, amit találtam.
-
Urban Terror
tag
Üdv!
Nem olyan régóta használok linuxot, kipróbáltam több disztribúciót is, mint pl ubuntu, kubuntu, lubuntu, linux mint cinnamon és jelenleg linux mint mate 64 bit fut (17.3 rosa).
Mindezt egy dell inspiron n1510-es notin.Azért próbálgattam végig ezeket a kiadásokat, mert kerestem azt, amelyik alatt nem pörög indokolatlanul a cooler. Állandóan megy, fújja a meleg levegőt, miközben ezt semmi nem indokolja.
Volt egy átmeneti állapot, amikor a sima ubuntura szoftverboltból telepítve ráhúztam a kde felületet, akkor patika volt a gép ebből a szempontból, olyan csendes volt, mintha be sem lenne kapcsolva, viszont egyéb bugok miatt kénytelen voltam újrarakni a gépet.
Szóval az a kérdésem, hogy van-e valami megoldás erre a dologra? Beállítás, driver, vagy törődjek bele, hogy ez ilyen ezen a konfigon?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest