- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mini-ITX
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urban Terror
tag
Üdv!
Nem olyan régóta használok linuxot, kipróbáltam több disztribúciót is, mint pl ubuntu, kubuntu, lubuntu, linux mint cinnamon és jelenleg linux mint mate 64 bit fut (17.3 rosa).
Mindezt egy dell inspiron n1510-es notin.Azért próbálgattam végig ezeket a kiadásokat, mert kerestem azt, amelyik alatt nem pörög indokolatlanul a cooler. Állandóan megy, fújja a meleg levegőt, miközben ezt semmi nem indokolja.
Volt egy átmeneti állapot, amikor a sima ubuntura szoftverboltból telepítve ráhúztam a kde felületet, akkor patika volt a gép ebből a szempontból, olyan csendes volt, mintha be sem lenne kapcsolva, viszont egyéb bugok miatt kénytelen voltam újrarakni a gépet.
Szóval az a kérdésem, hogy van-e valami megoldás erre a dologra? Beállítás, driver, vagy törődjek bele, hogy ez ilyen ezen a konfigon?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Formula-1
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dune: Awakening
- CNC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest