Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Biztonsági kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
A chipset meleg, de közel sem annyira hogy ez okozza a fagyást. (Annó volt nForce 4 Ultrás lapom, arra tényleg kellett a HR-05.
) A ház oldalán lévő ventit megfordítottam hogy befelé fújjon, úgy is fagyott.Nade ami legalább minimálisan érdekes lehet ebben a topikban: Megpróbáltam visszarakni a nyílt drivert a Driver Managerrel, de csak váltogatott a fglrx és a fglrx-update között. (
) Próba cseresznye alapon a Software Managerrel leszedtem a fglrx csomagokat és felraktam az xserver-xorg-video-ati csomagot. Újraindítás után így végre a nyílt driver töltődött be (kurzor korrupció nélkül, hardware-es gyorsítással), azóta nincs fagyás (pedig a tuningot is visszaállítottam).
Én még mindig memória problémára tippelek (abból kiindulva, hogy a plusz feszültség az NB/IMC-nek megoldani látszik a gondot), de érdekes hogy a Linux mennyivel érzékenyebb a hardware-es problémákra mint a Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Hyundai, Kia topik
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Android szakmai topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) A ház oldalán lévő ventit megfordítottam hogy befelé fújjon, úgy is fagyott.
) Próba cseresznye alapon a Software Managerrel leszedtem a fglrx csomagokat és felraktam az xserver-xorg-video-ati csomagot. Újraindítás után így végre a nyílt driver töltődött be (kurzor korrupció nélkül, hardware-es gyorsítással), azóta nincs fagyás (pedig a tuningot is visszaállítottam).
Rowon