-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
Köszönöm. Az nekem is egyértelmű volt hogy hardware hiba, csak a Linuxokat nem ismerem annyira hogy a tünet jellegéből kiszűrjem melyik hardware a valószínű ok. Windows alatt talán egyszer fagyott le a gép, de amint letiltottam a hibásnak gyanított SSD-t a probléma megszűnt.
A Memtestet természetesen elindítottam, de az sajnos sokat nem jelent ha az hiba nélkül lefut. (legfeljebb extrém tuning vagy abszolút halott cellák esetén dob hibát)
A rendszer merevre fagy, szóval nem hiszem hogy eljut odáig, hogy bejegyzés készüljön a hiba forrásáról. Meglátjuk új RAM-mal is ugyanez lesz-e a helyzet...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Fogyjunk le!
- Formula-1
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Milyen széket vegyek?
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon