- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple MacBook
- Bivalyerős táblagéppel készül a Honor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Léghűtés topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
spammer #4940 üzenetére
Ó, kösz az infót. Azt hittem, hogy a screenfetch képlopó, megtévesztett a neve. Kipróbálom a scrotot, hallottam már róla, de még nem használtam.
A Kshot nekem azért tetszett, mert tényleg sokat tud. Nem csak képernyőképet tud csinálni, meg nem csak kétfélét, mint Windows alatt (teljes képernyő, vagy aktuális ablak), hanem lehet kombinálni, hogy képernyőnek csak egy része, vagy ablakról ablakelemekkel együtt, anélkül, egérkurzorral, vagy anélkül, egérkurzor-kiemeléssel, ismer alapból egy csomó grafikus formátumot, akár mozgóképet is tud rögzíteni (anim gifnek vagy tutorial videónak), a képet azonnal el lehet küldeni e-mailben, vagy feltölteni egy rakat képmegosztóra (azonnal vágólapra teszi ilyenkor a feltöltés linkjét is, annyira kényelmes). Így nem kell képet vagdosni, meg konvertálgatni, meg feltöltéssel kínlódni külön, nagyon zsír. Nagyon kényelmes és baba dolgokat tud, az állam kerestem a földön, mikor először használtam. Ilyenkor szoktam felröhögni, hogy a sok Win Matyi mit össze nem tudja verni magát, hogy a Win a legkirályabb, meg milyen felhasználóbarát, meg verhetetlen, míg a Linux ilyen kis fapados szar, azért ingyenes, mert nem jó semmire, meg csúfolódnak, hogy a desktop Linux éve sose jön el, aztán lám-lám. Gondoltam hátha van ilyesmi Gtk-s alkalmazásként is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple MacBook
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Futás, futópályák
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest