- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dehogy vettem szívemre! (attól, hogy ellenvélemény, miért törölném, semmi jogalapja nincsen, mindhármunk szava ugyanannyit ér itt) Örülök, hogy nincs már szükség ezekre az óvintézkedésekre, ezért is töröltem az írásomat az Összefoglalóból. Mindig tanul az ember, meg minek erőlködjek azon, hogy meggyőzzem az embereket, itt írtam is egy jellemző példát King Unique fórumtársnak, aki egyszerűen csak egyeseknek nevezi az ilyen bigottakat, mint én.
Azér' a feltétlenül szó jelentését nem ártana elemezni, de lehet, hogy én ismerem rosszul.

A Ti hozzászólásaitokat dehogy törlöm, lesznek még új Linuxosok, használják csak ezeket jótanácsnak, mint ahogyan a kislacit is simán Ti tudtátok meggyőzni!

sok sikert ezután minden SSD-snek Linuxon!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon