- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dehogy vettem szívemre! (attól, hogy ellenvélemény, miért törölném, semmi jogalapja nincsen, mindhármunk szava ugyanannyit ér itt) Örülök, hogy nincs már szükség ezekre az óvintézkedésekre, ezért is töröltem az írásomat az Összefoglalóból. Mindig tanul az ember, meg minek erőlködjek azon, hogy meggyőzzem az embereket, itt írtam is egy jellemző példát King Unique fórumtársnak, aki egyszerűen csak egyeseknek nevezi az ilyen bigottakat, mint én.
Azér' a feltétlenül szó jelentését nem ártana elemezni, de lehet, hogy én ismerem rosszul.
A Ti hozzászólásaitokat dehogy törlöm, lesznek még új Linuxosok, használják csak ezeket jótanácsnak, mint ahogyan a kislacit is simán Ti tudtátok meggyőzni!
sok sikert ezután minden SSD-snek Linuxon!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- XPEnology
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest