- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
ubyegon2 #4812 üzenetére
>Egyébként elhangzott valahol az SSD kímélés kislaci kérdésével kapcsolatban?
Igen: SSD-nek nem ártok vele, annak csak a hibernáció nem tesz jót?
Erre írtam, hogy el kellene felejteni az 6-8 évvel ezelőtti SSD-ket. Azokat még nem ártott kímélni, de ezek a mai darabok már nem olyan érzékenyek.
Az én gépemben pl. csak egy SSD-van. Semmilyen kímélés nincs eszközölve. Van rajta swap, meg ott a temp meg a logok. Sőt, napi használatban egy VirtualBox-os Win8.>mi a fészkes fenének raktok SSD-t a gépetekbe, a HDD ugyanazt tudja sokkal olcsóbban.
Nagyon nagy tévedés!
Először is, a HDD hangos! MiniITX ház van az asztalomon, qrvára zavar ha zúgna (csak CPU venti van benne, leszabályozva 800 rpm-re)!
Nem csak az OS elindításáról van szó, hanem a többi programról is. Bizony, vannak emberek akik nem csak fosbúkra használják a gépüket.Itt pl. elég sokat megy a virtuális gép is. És ha ezt naponta 4-5 alkalommal kell shutdown-boot módszerrel életre keltenem, na ez engem zavar.
Egyébként meg miért nézik(tek) hülyének azt aki az SSD-s rendszerét is inkább altatja, mint leállítja?
(#4813) ubyegon2
A mobilosok most is mantrázzák a 12-16 órát! Az ősszel vettem a múmia 640-et (megbántam, mint a kutya amelyik hatot kölkedzett) és az eladó akkor is elmondta. Én meg csak nagy egyetértéssel bólogattam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- One mobilszolgáltatások
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest