- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szobaakusztika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
afgk2012
tag
A 13-as MATE-ét használom most is. Semmi gondom nincsen vele. Ha 14-essel lenne, akkor inkább ki sem próbálom. Akkor aztán még ehhez jön a CINNAMON. Abban állítólag meg megy az, ami a MATE-ében nem megy, vagy hibázik, de persze benne meg más dolgok nem mennek. Szóval nem ártana egy tisztább képet kapni. De ha ehhez a tisztább képhez, csak úgy juthatok hozzá, hogy ezer órákat kell elcsesznem a saját időmből, akkor nagy ívben le***rom az egészet. Én csak egy közönséges mezei felhasználó vagyok. Miért kellene nekem kötelezően részt venni a fejlesztés-tesztelés folyamatában? Inkább megkérnék olyanokat akik ezt csinálják (ha egyáltalán betéved ide olyan), hogy legyenek szívesek és homályosítsanak mér fel engem a fontos tudnivalók dolgában.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Suzuki topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest