- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
afgk2012 #507 üzenetére
"alig-alig akar elindulni a scrollozás."
Nem lehet, hogy a finom görgetés a furcsa? Én mindig kikapcsolom.
Vagy a Cinnamonhoz nem elég erős a géped?"linuxmintes Firefoxal"
Szerintem normál Firefox, csak elmentettek pár Mint könyvjelzőt benne.
Bár ha az a fontos, hogy "gyári"? legyen, ezt sem nehéz simán letölteni és telepíteni."kikapcsolásakor ne figyelmeztessen, nem lehet róla leszoktatni, csak durva módszerrel"
Akkor be lehetett állítani."magyar oldalakon keressen"
Keresőmotorok kezelése a böngészőben. Címsáv - jobb klikk, stb.Se a Linux, se a böngészők nem mindenki szája íze szerint készülnek.
Erre szolgál a testreszabásuk. Van aki hamar feladja.Mint 13 XFCE-t használok és semmi baja.
2 GB RAM, 2 GHz CPU.Ha kipróbálsz több disztrót, az meg a hasznodra válik, ahogy nekem is.
Nekem is volt olyan, amiben idegesítő dolgok voltak, most épp elégedett vagyok -
gery2123
őstag
válasz
afgk2012 #511 üzenetére
Hát gondolom ha letorlod, és synaptic - bol, vagy letoltve a Firefox honlapjáról ujrarakod akkor változik, nem? Vagy a Mint ennyire belenyul? Nekem a firefoxal sincs problémám, de annyit nem használtam hogy ebben érdemben is állást foglaljak. Ja és ha a cinnamon - t frissited 1.6 rá, akkor már van olyan gyors mint a Mate!Legalább is nekem az 1.44 GHz procin, 849mb rammal xpress 200 as videokártyaval jobban megy mint egy xp...
-
gery2123
őstag
válasz
afgk2012 #508 üzenetére
Én chrome - ot használok, tehát a Firefoxra nem tudok mit mondani. Applet telepitese: kicsomagol, és a syste/usr/share /cinnamon /applets be berakva kész is a telepítés! Az igaz hogy lassabban nyitja meg a böngészőt, és néhány dolgot mint a Mate Pl, de én ezt betudom a régi laptopom hibajanak, mert a PC - n száguldott! Én a pearlinux - ot fogom kipróbálni, ha lesz kedvem ujrarakni a rendszert, de most nagyon jól megvagyok a Mint13 al, és hát azért jó a Linux mert ha nem tetszik az egyik akkor ott a másik disztribúció!de mindig visszaterek a Mint-hez!
-
gery2123
őstag
válasz
afgk2012 #501 üzenetére
nekem a Mate1.4 es verzióval csak egy bajom van! Nem állítja a fényerőt a laptopon,és ezért raktam vissza a cinnamon verziót! (mondjuk nekem ez jött be a legjobban eddig)
Kérdezz rá az Ubuntus topikban,ott hátha tudnak segíteni a billentyűs kapcsolóban!
ezen azért elég sok minden látszik, illetve van jó pár hardwer monitor applets is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged