Hirdetés
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Hát pont nincs bajom vele!
Épp arra utaltam, hogy szegény Cinmanót piszkáltad!
Nekem speciel a kedvencem, még Jessie-re is azt tettem LMDE2 tárolóból, ahogy megjelent, no azt kellett volna kipróbálnod, miket trükközött ott.Amúgy fórumtársunk első kérdése nem említette, hogy live-ot próbált, nekem az tünt fel, hogy mialatt keresgéltem valami használhatót neki, már ki is nyírta a Winx-et. Egyszerre kérdez és lő esete.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#4682) gabikiraly2 Örülök, ha segítettek, rengeteg segítséget fognak még a leírások nyújtani, ha nem gond a nyelv, mert sajna legtöbb english, de szerencsére a Mint Ubuntu alapú, így az Ubis leírások is alkalmazhatók nagyrészt itt is, azokból meg tényleg rengeteg van.
A https://linuxmint.hu/ is nagyon jó, a leírások és a fórumuk is, egyszer én is próbáltam oda írni, de az más eset. Olvasni és kérdezni tényleg érdemes odamenni!
Magyar Ubuntu oldal is rengeteg jó leírást tartalmaz, de ott a fórumot inkább nem minősíteném. (tisztelet a kivételnek, de a szakmai tudást rendkívül ügyesen keverik a türhő bunkósággal)Amúgy meg örömmel üdvözlünk a Linuxosok táborában!

BUÉK mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LG LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Épp arra utaltam, hogy szegény Cinmanót piszkáltad!
Nekem speciel a kedvencem, még Jessie-re is azt tettem LMDE2 tárolóból, ahogy megjelent, no azt kellett volna kipróbálnod, miket trükközött ott.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Rowon