Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lathronos

őstag

válasz Syl #4454 üzenetére

Valamit nagyon elba... rontottál. :D Nálam 17.3-on minden abból a kordinátából indul, ahol előzőleg bezártam. Ha van kedved, te is tesztelhetnéd az új, friss és ropogós remasteremet, hátha van benne olyan hiba amit nem vettem észre. Most töltöm fel, holnap kb. 13:00-tól lesz elérhető(legalábbis a MediaFire 12 órát ír ki a hátralévő időre). Van benne működő sleep(ehhez a billentyűzetet is ki kellett iktatni, így csak a bekapcsológombra ébred), brasero helyett K3B, Banshee(fújj) helyett Deepin Music Player, mindenféle közösségi kliens(Facebook Messenger, Viber, What'sApp, Twitter Birdie), Cinnamon Menüből indítható YouTube, Google Drive, GMail, Xtreme Download Manager, California naptár, WinUSB(ha valaki windows pendrive telepítőt akar készíteni Mint alól), kijavítottam a Cinnamon effektek hibáit(pl. imbolygó ablak nem hullik szét, nem laggol, szépen imbolyog, Cloverflow is szépen vált az ablakok között), van alapból tűzfal, néhány cinnamon, GTK és ikontéma, conky manager sokás szerint teletömve rengeteg conky-val, ublock origin(aminek manapság nem sok értelme van) és Disconnect(nehogymá' kövessen minket a Facebook, Google, stb.) alapból van A Firefoxban és Chromeban, Encfs Manager titkosító, KODI, teljes magyar nyelvi csomagkészlet + összes frissítés tegnap 20:00-ig bezárólag, legfrisebb nVidia, AMD és Intel driverek, minden wi-fi + non-free firmware belepakolva, meg még pár dolog ami hirtelen nem jut eszembe. :)

Új hozzászólás Aktív témák