- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
Hali srácok!
Telepítettem egy mint 17.2-t xfcevel 3 problémám lenne:
1.: panelre kitettem egy cpu-információk nevezetű elemet, amit ha megnyitok lehetne állítani a magok órajelét a legördülő sávból plusz az irányelveket a gond az hogy hiába állítom én át a frekvenciát vagy az irányelvet pl 800 MHzre vagy powersavre, nem marad úgy, legalábbis ha ránézek akkor vándorol a freki feljebb szépen, mit kell csinálnom hogy jó legyen?
2.: indulásnál mindig kapok egy hibaüzenetet, hogy tudnám eltüntetni?
"VboxClient: the VirtualBox kernel service is not running. Exiting."3.: beállítottam hogy egy terminálablak /ha számít a terminatorról van szó/ automatikusan induljon bekapcsolásnál szóval belépek és az megnyílik magától ez oké, olyan kérdésem lenne még hogy hogyan érhetném el hogy az alak középen legyen? vízszintesen és függőlegesen is középen legyen, ne a képernő bal felső sarkában.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest