Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Reszkess, barátom!

Évek óta oltasz a Minttel, hát most rászántam magam! Win8 mellé pattintottam fel (17.2 cinnamon) és a belakásnál rögtön belefutottam két "apróságba".
- OneDrive kliens kellene (ha már egyszer WP telefont vettem
), de az itt adott leírás már nem jó. A onedrive-d.zip letöltésénél Not Found van. És amiket a neten találtam, egyik sem vált be. Ha sikerült is feltelepíteni, elindulni már nem akar. 
Ha valakinek van működő OneDrive Sync megoldása, ne tartsa magában! Köszi!
- Aki egy gépen mindkét rendszert használja, hogy oldja meg az adatmegosztást? Külön partíció? Milyen fájlrendszer? Mert a Win8 C:\-t nem szeretném állandóra felmountolni Mint alá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), de az 

Rowon