Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Megoldódott a problémám a YouTube videók teljes képernyős lejátszásának elérhetetlenségével. Nincs semmiféle VGA és driver gond, szimpla user error történt: az első lejátszási alkalommal a felugró ablaknál a tiltást választottam (természetesen akaratlanul, a tapipaddal nem túl jó a viszonyom, rossz helyre ment a click).
Ezt követően már hiába is böködtem a fullscreen gombot, de azért jó lett volna, ha legalább egy popup üzenettel figyelmeztet a Firefox, hogy ez a funkció tiltott, mert akkor nem keresem egészen más területeken a megoldást. Az about:permissions -nál kellett levenni a YouTube fullscreen tiltást, így végül megoldódott.
Korábban azt hittem Xfce specifikus hibával kerültem szembe, így most visszakoznom kell. Gyengébb, régi gépekre én is ezt a verziót ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest