- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Léghűtés topik
- Milyen notebookot vegyek?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Megoldódott a problémám a YouTube videók teljes képernyős lejátszásának elérhetetlenségével. Nincs semmiféle VGA és driver gond, szimpla user error történt: az első lejátszási alkalommal a felugró ablaknál a tiltást választottam (természetesen akaratlanul, a tapipaddal nem túl jó a viszonyom, rossz helyre ment a click).
Ezt követően már hiába is böködtem a fullscreen gombot, de azért jó lett volna, ha legalább egy popup üzenettel figyelmeztet a Firefox, hogy ez a funkció tiltott, mert akkor nem keresem egészen más területeken a megoldást. Az about:permissions -nál kellett levenni a YouTube fullscreen tiltást, így végül megoldódott.
Korábban azt hittem Xfce specifikus hibával kerültem szembe, így most visszakoznom kell. Gyengébb, régi gépekre én is ezt a verziót ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Fujifilm X
- EA Sports WRC '23
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest