- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
ubyegon2 #3585 üzenetére
Hmm. Nálam nincs ilyen clocksource. Már ha ez számít bármit is.
Egyelőre most Chakrat próbálom beleszenvedni Grub-ba. Kíváncsi vagyok azzal is akad e néha a kép kirajzolása, vagy csak Mint + Cinnamon ilyen. Meg akkor már csináltam még két partíciót, aztán megnézek több disztro-t is kíváncsiságból. Mint-et most már nagyjából látom mire képes. Többet tud appletekkel meg deskletekkel, mint Win7, meg nem utolsósorban én is bármikor fejleszthetek kiterjesztést, ha olyan kedvem van (bár fejlesztői eszközök ehhez gyakorlatilag nem léteznek). Be is szálltam egy tőzsdei adatokat kiíró desklet-be. Működőképes, de még erősen optimalizálni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- E-roller topik
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hyundai, Kia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest