-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
válasz
ubyegon2 #2580 üzenetére
Elnézést kérek a trágár beszédért. Többet nem fog előfordulni.
Kérlek, mond el nekem, hogy miért lehet az, hogy egyszerűen használni szeretném a notebook-omat, mindennapi használatra. Értsd ezalatt: netezés, filmnézés, zenehallgatás, képek nézegetése (GIMP és Darktable-el szerkesztgetése).
Olyan csomagok, amiket nem tartalmaz a disztro: MPlayer (SMplayer front end-el), Darktable.
Semmi mást nem telepítek a gyárilag letölthető MINT disztró mellé. (Természetesen ezelőtt próbálkozgattam mindenfélével, de feladtam, mert még nem látom át teljesen a működését a rendszernek. A legutóbbi telepítés óta a fent nevezett két programon kívül más nem települt, legjobb emlékeim szerint [A tévedés jogát fenntartom]).
Miért van az, hogy 6-7 hónap alatt már 4. alkalommal telepítem újra a szoftvert, mert nem működik megfelelően.
Értsd ezalatt: nem működik a WIFI, csak kábeles net, ami lefoglalja a teljes sávszélt, majd az is elszáll. Nem működik a hang, és egy egyszerű mp3 fájl 100%-on pörgeti a processzort.
Mit rontok el? Mit csinálok rosszul, és min javítsak ahhoz, hogy ne kelljen ezt a procedúrát 1-2 havonta eljátszanom?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest