Új hozzászólás Aktív témák

• toth_janika

őstag

válasz ubyegon2 #2580 üzenetére

Elnézést kérek a trágár beszédért. Többet nem fog előfordulni.
    Kérlek, mond el nekem, hogy miért lehet az, hogy egyszerűen használni szeretném a notebook-omat, mindennapi használatra. Értsd ezalatt: netezés, filmnézés, zenehallgatás, képek nézegetése (GIMP és Darktable-el szerkesztgetése).
    Olyan csomagok, amiket nem tartalmaz a disztro: MPlayer (SMplayer front end-el), Darktable.
    Semmi mást nem telepítek a gyárilag letölthető MINT disztró mellé. (Természetesen ezelőtt próbálkozgattam mindenfélével, de feladtam, mert még nem látom át teljesen a működését a rendszernek. A legutóbbi telepítés óta a fent nevezett két programon kívül más nem települt, legjobb emlékeim szerint [A tévedés jogát fenntartom]).
    Miért van az, hogy 6-7 hónap alatt már 4. alkalommal telepítem újra a szoftvert, mert nem működik megfelelően.
    Értsd ezalatt: nem működik a WIFI, csak kábeles net, ami lefoglalja a teljes sávszélt, majd az is elszáll. Nem működik a hang, és egy egyszerű mp3 fájl 100%-on pörgeti a processzort.
    Mit rontok el? Mit csinálok rosszul, és min javítsak ahhoz, hogy ne kelljen ezt a procedúrát 1-2 havonta eljátszanom?

Új hozzászólás Aktív témák