Hirdetés
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szacsee
üzenetére
Alakul ez lassan, ha az apró, de igen fontos részletek a helyükre kerülnek ntfs helyett ext4. FF- ben alap a szinkron, de ha Chrome tetszik.
Ha nem akarsz sokat vacakolni a TRIM- mel, akkor fstab- ban beállítod ezeket az opciókat és rendben lesz:/ ext4 discard,noatime,errors=remount-ro 0 1
fstab szerkesztése: ALT F2, beírod a gksu gedit /etc/fstab parancsot és szerkeszted, majd elmented, újraindítás után lép érvénybe a változtatás
Sok gond szerintem öcséd gépével se lesz, de ezt a Betclick- es kérdést nem értem, miért ne működne Linuxon ha fut rajta böngésző? YT, hálózati adattár se okozhat gondot, előbbi esetleg öreg gép esetén.
Nyomtatás megosztáshoz nem sokat értek, de egy próbát megér, hogy onnan is kizárd a Win- t.(#2293) KAMI911
Nézegettem, igazából kezdőként csak alapdolgokban tudnék ötleteket adni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem akarsz sokat vacakolni a TRIM- mel, akkor fstab- ban beállítod ezeket az opciókat és rendben lesz:
Rowon