Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VGA hiba
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidkoma
tag
Ok, megírom majd, hogy marad-e 100hz-en, vagy visszaáll-e 60-ra (hátha másnak is érdekes, bár szerintem a nagytöbbség már LCD-n tolja a Mint-et (is).
A 100Hz-et egyébként sehol nem jelzi a Mint (a Beállítások/Kijelzőknél legalább is nem), eddig sem és most sem. (Más megjelenítő még nem volt nálam rádugva, így nem tudom, hogy korszerűbb monitoroknál milyen információt ad a kijelzőkről.)
Onnét tudom hogy már 100Hz, mert egyrészt a monitor OSD-n megjeleníti, másrészt nem vibrál már ez a "dög".
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest