-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
Hát ilyet még nem b@sztam...
Kérlek, segítsetek, mert nem értem, hogy mi történik.
Két ablakkezelő van a gépemen. Egy Cinnamon meg egy Mate. Saját méréseim szerint a Mate kevesebb erőforrást igényel, és jobban is tetszik
Amikor lenémítom a gépet, akkor utána nem tudom visszaadni a hangerőt... Hiába próbálkozom bill kombóval, vagy a Mate Volume Control-al... Minden max hangerőn van, mégsincs hangja sem az MP3-nak, se a videóknak...
Ki kell lépnem Mate-ból, átlépni Cinnamonba, a hangerőt felemelni (mert ott le van némítva, hiába van Mate szerint csutkán), majd vissza Mate-ba, és rendben van a hangerő, amíg le nem némítom...
Tudtok tanácsot adni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest